Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΔΗΛΩΣΕ ΧΘΕΣ ΣΤΗN «E»

Ηλ. Φυντάνης: Από ρεκόρ σε ρεκόρ...

•«Ποια τα κριτήρια για την απόκτηση ποδοσφαιριστών»

Δημοσίευση: 19 Δεκ 2017 22:13

Η ΑΕΛ επί των ημερών της τεχνικής ηγεσίας του Ηλία Φυντάνη έχει πορεία όχι παραμονής αλλά πρωταθλητισμού, καθώς σε οκτώ αγωνιστικές μετράει 17 βαθμούς και μετά την προχθεσινή νίκη επί της Λαμίας με 2-0 τερματίζει τον πρώτο γύρο στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα με βλέψεις για ακόμα ψηλότερα στο τέλος του πρωταθλήματος, αφού ο δεύτερος γύρος θεωρείται πιο ευνοϊκός για τη λαρισινή ομάδα με οκτώ παιχνίδια εντός έδρας και επτά εκτός.

Η ΑΕΛ κέρδισε χωρίς τον τεχνικό Ηλία Φυντάνη στον πάγκο λόγω τιμωρίας του αλλά το αρχικό πλάνο να παίξει με δύο αμυντικά χαφ αποδείχθηκε καθοριστικό, αφού οι «βυσσινί» κέρδισαν τον αγώνα από το πρώτο μέρος και στο δεύτερο ημίχρονο έκαναν απλά διαχείριση αποτελέσματος.
Οι παίκτες αφιέρωσαν τη νίκη στον Ηλία Φυντάνη για να του απαλύνουν τον πόνο από τον πρόσφατο θάνατο του αδελφού του Παναγιώτη και ο ίδιος χάρηκε πάρα πολύ αυτή την επιτυχία.
Χθες ο προπονητής μιλώντας στην «Ε» είπε τα εξής: « Κατ’ αρχήν θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές για το σθένος που έδειξαν, για το πάθος για τη νίκη και για το καλό ποδόσφαιρο που έπαιξαν για να απαλύνουν τον πόνο μου τιμώντας τη μνήμη του αδελφού μου.
Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι με εκπληκτικό τρανζίσιον. Το γεγονός ότι όλοι οι παίκτες πήραν υψηλό βαθμό στις κριτικές των μέσων μαζικής ενημέρωσης σε συνδυασμό με το γεγονός ότι με πέντε τελικές πέτυχαν δύο γκολ αποτελεί μεγάλη επιτυχία.
Οι τελικές έγιναν με τρεις μεταβιβάσεις όπου έφθαναν στο γκολ. Οι παίκτες μου έκαναν ένα εντυπωσιακό καμ μπακ και στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές 17 βαθμούς με 5 νίκες έχοντας στους αγώνες αυτούς μηδέν παθητικό, 2 ισοπαλίες και μία ήττα.
Τα παιδιά σπάνε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ομάδα της Λαμίας έχασε μετά από επτά αγωνιστικές. Οι παίκτες ανταποκρίθηκαν άριστα στο πλάνο του παιχνιδιού».
Σχετικά με τα μεταγραφικά αποκτήματα ο Ηλίας Φυντάνης δήλωσε: «Οι παίκτες που θα αποκτηθούν θα περάσουν από κόσκινο και τα κριτήρια θα είναι δύο. Πρώτα να είναι υγιείς γι’ αυτό θα περάσουν ιατρικές εξετάσεις και δεύτερο να έχουν τον τελευταίο μήνα ενενηντάλεπτα συμμετοχής στις ομάδες που αγωνίζονταν».
Χθες ο Φυντάνης μίλησε στους παίκτες του και τους έδωσε συγχαρητήρια και στη συνέχεια ακολούθησε προπόνηση όπου μετείχαν αυτοί που δεν έπαιξαν στη Λαμία, καθώς οι υπόλοιποι κάνανε αποθεραπεία.
Σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν αιματολογικές εξετάσεις ενώ θα ακολουθήσει προπόνηση στην οποία θα φανούν και τα πρώτα πλάνα για το παιχνίδι του πρώτου αγώνα του κυπέλλου Ελλάδας με την Ξάνθη.
Στο παιχνίδι αυτό είναι άγνωστο αν θα υπάρξουν αλλαγές σε σχέση με τη αναμέτρηση στη Λαμία αφού δεν ακολουθεί αγώνας πρωταθλήματος (η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση της ΑΕΛ είναι στις 7 Ιανουαρίου με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της έναρξης του δευτέρου γύρου στο Ael Fc Arena).

 

ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΙΝΕΣ ΤΟΥΣ
Στον αγώνα με τη Λαμία συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες ο Γουάλας με τον Αγκάνοβιτς και χάνουν ένα από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια της ομάδας. Ο Γουάλας θα απουσιάσει στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο Αθηνών ενώ ο Αγκάνοβιτς στον εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ. Ο λόγος της επιλογής αυτών τω αγώνων οφείλεται στο ότι ο Φατιόν λόγω τιμωρίας(επτά κίτρινες κάρτες) δεν θα παίξει στις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό και τον Αστέρα Τρίπολης.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass