ΔΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ (17:00) ΕΡΜΗΣ ΚΑΙ ΑΕΛ ΓΙΑ ΤΗΝ 11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ

Κομβικής σημασίας παιχνίδια

• Οι «βυσσινί» υποδέχονται τη Λευκάδα (κλ. Νεάπολης) ενώ η ομάδα της Αγιάς το Ψυχικό • Νίκη με τη στήριξη της κερκίδας θέλουν οι δύο ομάδες του νομού

Δημοσίευση: 20 Δεκ 2017 22:05

Με τα παιχνίδια της 11ης (εμβόλιμης) αγωνιστικής κλείνει σήμερα ο κύκλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων των ομάδων στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Α2 Εθνικής για το 2017. Οι δύο εκπρόσωποι του νομού δίνουν κομβικής σημασίας παιχνίδια και συγκεκριμένα η ΑΕΛ υποδέχεται στις 17:00 στο κλειστό της Νεάπολης τη Δόξα Λευκάδας, ενώ την ίδια ώρα ο Ερμής Αγιάς φιλοξενεί το Ψυχικό.


Αναλυτικά:
Ένα ακόμα δυνατό παιχνίδι για την ομάδα του Γρηγόρη Γιασάρη που μέσα στην έδρα της μετράει το απόλυτο με τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και σήμερα κόντρα στο Ψυχικό θέλει να πανηγυρίσει το «5 στα 5».
«Είναι το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς στην έδρα μας και θέλω να είμαστε συγκεντρωμένοι, αποφασιστικοί, να προσπαθήσουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα και να αποφύγουμε τα λάθη» σχολίασε ο τεχνικός του Ερμή Αγιάς, Γρηγόρης Γιασάρης και πρόσθεσε: «Θέλουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο που μας στηρίζει και να κλείσουμε το 2017 με μία νίκη που θα μας δώσει περισσότερο κουράγιο και αισιοδοξία για τη δύσκολη συνέχεια».
Αγωνιστικά πλην του τραυματία Νταλού που θα επιστρέψει από τη νέα χρονιά οι υπόλοιποι παίκτες δηλώνουν ετοιμοπόλεμοι. Συγκεκριμένα στην αποστολή για το σημερινό παιχνίδι με το Ψυχικό συμπεριλήφθηκαν οι Κόμματος, Δεμερτζής, Χρυσόπουλος, Τσιαμπαλής, Βρεττάς, Καλλές, Χαλκιάς, Τριανταφύλλου, Τσούμας, Λόλας, Στιβαχτής, Παπαδόπουλος και Σταυροθόδωρος.
ΑΕΛ: ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΣΕΡΙ
Στόχος της ΑΕΛ είναι να βάλει τέλος στο σερί των αρνητικών αποτελεσμάτων και να επιστρέψει στις νικηφόρες εμφανίσεις προκειμένου να πάρει πολύτιμη βαθμολογική ανάσα. Το σημερινό παιχνίδι με τη Λευκάδα, η οποία βρίσκεται στα υψηλά βαθμολογικά στρώματα, είναι πολύ δύσκολο, ωστόσο οι «βυσσινί» εκφράζουν την αισιοδοξία ότι η ομάδα εάν έχει διάρκεια στο παιχνίδι της μπορεί να πετύχει αυτό που θέλει.
Η ΑΕΛ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με προπόνηση στο κλειστό του Αλκαζάρ, με τον Χρήστο Χασανίδη να μετράει τις γνωστές απουσίες των Γκογκίδη και Ναούμη που είναι τραυματίες.
Για το σημερινό ματς κόντρα στη Δόξα Λευκάδας μίλησε ο Νίκος Κατσαρές. Ο έμπειρος πλέι μέικερ της ΑΕΛ δήλωσε: «Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που το τελευταίο διάστημα είναι φορμαρισμένη. Πέτυχε μια μεγάλη νίκη επί του Ηρακλή και αυτό της έδωσε και ψυχολογία. Εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να αποκτήσουμε μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι μας. Είναι ξεκάθαρο πως 25-30 λεπτά καλής απόδοσης δεν είναι αρκετά. Πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι μας και να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι για να φτάσουμε στη νίκη. Θα πρέπει όλοι μας να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και βέβαια χρειαζόμαστε τη στήριξη του κόσμου μας».
Στην αποστολή της ΑΕΛ συμπεριλήφθηκαν οι Βλαχούλης, Καμάρας, Παπαχρήστος, Τσιαβές, Κονδυλόπουλος, Κνέζεβιτς, Σαριμπαλίδης, Χανέλι, Φιλιππόπουλος, Κατσαρές και Γκιουλέκας.
ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Κλ. Νεάπολης, 17.00, ΑΕΛ-Δόξα Λευκάδας
Κλ. Αγ. Θωμά, 18.00, Μαρούσι-Δούκας
Κλ. Ιβανώφειο, 17.00, Ηρακλής-Χολαργός
Κλ. «Α. Παπανδρέου», 18.00, Περιστέρι-Απόλλων Π.
Κλ. Τρίπολης, 17.00, Αρκαδικός-Εθνικός
Κλ. Αγιάς, 17.00, Ερμής Αγιάς-Ψυχικό
Κλ. Καρδίτσας, 16.00, Καρδίτσα-Αμύντας
Κλ. Παπάγου, 17.00, Παπάγου-Καστοριά
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Περιστέρι    20    10-0
Απόλλων Πάτρας    18    8-2
Χολαργός    18    8-2
Ηρακλής    18    8-2
Ψυχικό    16    6 -4
Δόξα Λευκάδας    16    6-4
Αμύντας    16    6-4
Καστοριά    16    6-4
Ερμής Αγιάς    15    5-5
Μαρούσι    14    4-6
Εθνικός    14    4-6
Παπάγου    13    3-7
Καρδίτσα    12    2-8
ΑΕΛ    12    2-8
Αρκαδικός    11    1-9
Δούκας    11    1-9

Του Aρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
COFFEE SHOW DHMOS LARISAION 15-5-24

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass