ΣΕ ΔΥΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚEΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ Η ΑΕΛ

Χούμπτσεφ και Μιλοσάβλεβιτς στην ΑΕΛ

Δημοσίευση: 27 Δεκ 2017 22:01
Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΛ Βασίλης Βάνης καλωσόρισε χθες στη Λάρισα τον Χρίστοφερ Χούμπτσεφ παρουσία του μάνατζέρ του Νικολάι Ζέινοφ Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΛ Βασίλης Βάνης καλωσόρισε χθες στη Λάρισα τον Χρίστοφερ Χούμπτσεφ παρουσία του μάνατζέρ του Νικολάι Ζέινοφ

Μετά την απόκτηση του Σέρβου μεσοεπιθετικού Νεμάνια Μλαντένοβιτς η ΑΕΛ προχώρησε σε δύο ακόμα μεταγραφικές κινήσεις καθώς χθες απέκτησε τον Βούλγαρο αριστερό μπακ Χρίστοφερ Χούμπτσεφ και τον Σέρβο επιθετικό Ράντιμιρ Μιλοσάβλεβιτς.
Ο Χούμπτσεφ ήρθε χθες στη Λάρισα και υπέγραψε συμβόλαιο 2,5 ετών με την ΑΕΛ έχει ηλικία 22 ετών(γεννήθηκε στις 24 Νοεμβρίου 1995) ενώ έπαιζε στο βουλγαρικό πρωτάθλημα στην Ντουνάβ 2010 όπου τη σεζόν που διανύουμε αγωνίσθηκε σε 15 παιχνίδια (1154 λεπτά) τα 13 ως βασικός ενώ σε δύο μπήκε ως αλλαγή.


Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τα τμήματα υποδομής της Λέφσκι και στη συνέχεια πήγε στη Μοντάνα για να πάρει μεταγραφή στην Μπερόε όπου δεν αγωνίσθηκε αλλά τα δύο τελευταία χρόνια πήγε πολύ καλά με την Ντουνάβ 2010 παρότι η ομάδα του δεν κάνει καλή χρονιά τη φετινή περίοδο αντίθετα με την προηγούμενη.
Στα αξιοσημείωτα ότι δεν έχει αποβληθεί ποτέ στην επαγγελματική του καριέρα παρότι φέτος είδε τέσσερις κίτρινες κάρτες.
Με τη Μοντάνα πανηγύρισε άνοδο στη μεγάλη εθνική κατηγορία της Βουλγαρίας ενώ ήταν φιναλίστ του βουλγαρικού κυπέλλου την περσινή περίοδο με την Ντουνάβ 2010.
Έχει τρεις συμμετοχές στο Europa League ενώ είναι διεθνής με την ομάδα της Βουλγαρίας κάτω των 19 ετών(8 συμμετοχές) και κάτω των 21 ετών(1 συμμετοχή).
Ο δεύτερος παίκτης που προστίθεται στο έμψυχο δυναμικό της ΑΕΛ είναι ο Σέρβος μεσοεπιθετικός Ράντιμιρ Μιλοσάβλεβιτς. Ο ποδοσφαιριστής έχει γεννηθεί στις 28 Ιουλίου 1992 στην Κούπριτσα και επαγγελματικά αγωνίσθηκε για πολλά χρόνια στη Μλάντοστ Λουγκάνι (2010-2017) όπου πανηγύρισε άνοδο στη μεγάλη κατηγορία της Σερβίας αλλά και πρωτάθλημα Σερβίας μαζί της.
Όλα τα χρόνια είχε πολλές συμμετοχές στην ομάδα του, ενώ το καλοκαίρι που μας πέρασε πήρε μεταγραφή στην ελβετική Λουγκάνο όπου αγωνίσθηκε 5 παιχνίδια, τα δύο ως βασικός ενώ στα τρία μπήκε ως αλλαγή(σύνολο 218 λεπτά).
Πέρυσι στο σερβικό πρωτάθλημα είχε 33 συμμετοχές εκ των οποίων τις 32 ως βασικός.
Στη Λουγκάνο είχε συμπαίκτη του τον γνωστό από τα θητεία του στον Παναθηναϊκό Κριστιάν Λεντέσμα(αλλά κυρίως από την πολύχρονη θητεία του στην ιταλική Λάτσιο).
Με την ελβετική ομάδα αγωνίσθηκε σε τέσσερα παιχνίδια στο Europa League.
Ο Χούμπτσεφ βρίσκεται ήδη στη Λάρισα ενώ Μλαντένοβιτς και Μιλοσάβλεβιτς αναμένονται σήμερα.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
COFFEE SHOW DHMOS LARISAION 15-5-24

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass