ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Είπε το «ναι» στο γήπεδο

* Τι δήλωσε στην «Ε» το ζευγάρι και ποια τα συναισθήματα του καθενός

Δημοσίευση: 27 Δεκ 2017 22:03

Ο Γιώργος πήγε κανονικά να αγωνισθεί στο παιχνίδι της ομάδας του Ιπποκράτη που θα έδινε στο γήπεδο της Ανθούπολης κόντρα στη φερώνυμη ομάδα και όπως πάντα η φίλη του η Νάσια ήταν στην κερκίδα.
Όμως αυτός ο αγώνας θα τους σημάδευε για όλη τους τη ζωή καθώς ο Γιώργος Μπλάνας (με τη βοήθεια του μελλοντικού του κουμπάρου και συμπαίκτη Άκη Τσιρογιάννη) είχε αποφασίσει να κάνει μια ξεχωριστή πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Νάσια Δανίλη με ένα πρωτότυπο τρόπο και έχοντας κάνει τις απαραίτητες συνεννοήσεις με τους συμπαίκτες του, τους αντιπάλους του αλλά και τους διαιτητές της αναμέτρησης.


Συγκεκριμένα όταν οι παίκτες του Ιπποκράτη βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο κάτω από τις φανέλες τους έγραφαν ένα σύνθημα: «Νάσια, θα με παντρευτείς;» και ο Γιώργος είχε τη δικιά του ξεχωριστή μπλούζα που έλεγε: «Πες το ναι».
Τότε όλοι μαζί κατευθύνθηκαν στο μέρος που καθόταν η Νάσια που στην αρχή τα είχε χαμένα, μετά μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και ο αγαπημένος της γονάτισε με μια ανθοδέσμη στα χέρια. Εκείνη τον αγκάλιασε, πήρε από τα χέρια του συγκινημένη την ανθοδέσμη αλλά και το δαχτυλίδι του αρραβώνα. Τότε άρχισαν να εκτοξεύονται πυροτεχνήματα εν μέσω χειροκροτημάτων απ’ όλους.
Όταν ρωτήσαμε τον Γιώργο αν είχαν συνεννοηθεί μας είπε: «Όχι , το άγχος μου ήταν μην δεν έρθει η Νάσια στο γήπεδο. Παραμονή Χριστουγέννων ήταν... Τελικά ήρθε και το χάρηκαν όλοι, πιο πολύ εγώ που θα θυμάμαι για όλη μου τη ζωή αυτή τη μέρα. Μου ερχόταν να φιλήσω τους πάντες...».
Η Νάσια από την άλλη μας είπε ότι στην αρχή ήταν σαστισμένη, ξαφνιάστηκε αλλά μετά συνήλθε και της άρεσε. Δεν τον περίμενε αλλά όταν είδε τόσο άνετο τον αγαπημένο της, πήρε περισσότερο θάρρος και ένιωθε να πετάει στα... σύννεφα.
«Στο γήπεδο ποτέ δεν περίμενα πρόταση γάμου...» μας είπε χαρακτηριστικά αλλά ο γαμπρός είπε ότι την ομάδα τη νιώθει οικογένειά του και μετά από δεκαοκτώ μήνες δεσμού θέλησε να παντρευτεί τον έρωτα της ζωής του και μάλιστα την πρόταση γάμου την έκανε στη γειτονιά της αφού εκεί έμενε η κοπέλα.
Καλά στέφανα και από μας και πολλά ...γκολ.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass