ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΙΝΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

Διαιτητομαχίες για την ΑΕΛ

• Ο διαιτητής του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης δέχεται πυρά από την Ξάνθη

Δημοσίευση: 12 Ιαν 2018 16:30

Διαιτητομαχίες για την ΑΕΛ όπου χθες είχαμε ανακοίνωση της λαρισινής ομάδας για τη διαιτησία (αλλά και για τη φιλοξενία...) του προχθεσινού αγώνα κυπέλλου με την Ξάνθη, αλλά το περίεργο είναι ότι η Ξάνθη έβγαλε διαμαρτυρία για τον διαιτητή του πρώτου αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΛ στη Λάρισα , Γιάννη Παπαδόπουλο, που ορίσθηκε να διευθύνει την αναμέτρηση Αστέρα Τρίπολης-ΑΕΛ την ερχόμενη Κυριακή.


«Δυσάρεστη έκπληξη για μας όμως, ελπίζουμε και για τον παρατηρητή διαιτησίας, απετέλεσε η διαιτησία του διαιτητού Κέζου, ο οποίος στα πρώτα λεπτά δεν μας έδωσε πέναλτι το οποίο θα έδινε και ο Πρόεδρος της Ξάνθης,» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της ΑΕΛ ενώ για τη «φιλοξενία» τονίζει: «Οι εξυβρίσεις, οι χυδαίες εκφράσεις ακόμα και από ηλικιωμένους ανθρώπους εις βάρος του κ. Αλέξη Κούγια παρουσία του Προέδρου της ΠΑΕ Ξάνθη κ. Άρη Πιαλόγλου, ο οποίος δεν έκανε καμία προσπάθεια να τον προστατεύσει, θα μας μείνουν αξέχαστα γεγονότα.»
 Η ανακοίνωση της ΑΕΛ έχει ως ακολούθως:
«Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και στους προπονητές μας για τη μετά από 11 ολόκληρα χρόνια πρόκρισή μας στους καλύτερους 8 του Κυπέλλου Ελλάδος.
Η ΠΑΕ ΑΕΛ όμως παρά την εξαίρετη φιλοξενία - εκτός γηπέδου και εξεδρών- της επίσημης Ξάνθης στον κ. Αλέξη Κούγια και στον παλιό αρχηγό της ΑΕΛ κ. Δημήτρη Αβραμούλη, θέλει να εκφράσει την απόλυτη δυσαρέσκειά της τόσο για την απάνθρωπη συμπεριφορά σε ποδοσφαιρικό επίπεδο των ποδοσφαιριστών της Ξάνθης εις βάρος των παικτών μας, αλλά και τη χυδαία συμπεριφορά των δήθεν επισήμων της Ξάνθης προς τον κ. Αλέξη Κούγια, ο οποίος, όπως πάντα χωρίς συνοδούς, παρακολούθησε τον αγώνα ευρισκόμενος κοντά στους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές.
Οι εξυβρίσεις, οι χυδαίες εκφράσεις ακόμα και από ηλικιωμένους ανθρώπους εις βάρος του κ. Αλέξη Κούγια παρουσία του Προέδρου της ΠΑΕ Ξάνθη κ. Άρη Πιαλόγλου, ο οποίος δεν έκανε καμία προσπάθεια να τον προστατεύσει, θα μας μείνουν αξέχαστα γεγονότα.
Η ΠΑΕ ΑΕΛ σε κάθε παιχνίδι στο γήπεδό της φιλοξενεί όλους τους παράγοντες, αλλά και τους προσκεκλημένους όλων των αντιπάλων ομάδων με τον πλέον υποδειγματικό τρόπο, γι’ αυτό και μέχρι σήμερα έχει εισπράξει μόνο ευχαριστίες και αυτή η συμπεριφορά στο γήπεδο της Ξάνθης ήταν για μας μια δυσάρεστη έκπληξη.
Δυσάρεστη έκπληξη για μας όμως, ελπίζουμε και για τον παρατηρητή διαιτησίας, απετέλεσε η διαιτησία του διαιτητού Κέζου, ο οποίος στα πρώτα λεπτά δεν μας έδωσε πέναλτι το οποίο θα έδινε και ο Πρόεδρος της Ξάνθης, σε όλα τα λεπτά ανέχτηκε το ξύλο που έριχναν οι ποδοσφαιριστές της Ξάνθης στους ποδοσφαιριστές μας, μη τιμωρώντας τους έστω και με κίτρινη κάρτα, ενώ ορισμένα χτυπήματα ήταν για απευθείας κόκκινη κάρτα, απέβαλε τον ποδοσφαιριστή μας Ντέλετιτς στο πιο κρίσιμο σημείο του αγώνα δίνοντάς του δεύτερη κίτρινη κάρτα χωρίς αυτός στην κυριολεξία να διαπράξει οποιαδήποτε παράβαση και μετά από αυτό έκανε τα πάντα για να αποκλειστούμε.
Ευτυχώς δεν αποκλειστήκαμε.
Δεν αποδίδουμε σε καμία περίπτωση δόλο στον συγκεκριμένο διαιτητή, αλλά καλό θα είναι η ΚΕΔ να δει το βίντεο του αγώνα και να πάρει σωστές αποφάσεις.
Η ΠΑΕ ΑΕΛ κατά τη διάρκεια της τρέχουσας περιόδου είναι πολύ προσεκτική στις ανακοινώσεις της για τη διαιτησία, αλλά η σημερινή μας ανακοίνωση, η οποία γίνεται μετά από μια πανηγυρική πρόκριση, γίνεται μόνο από το ενδιαφέρον μας για την πρόοδο του ποδοσφαίρου και την με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωση του καλύτερου πρωταθλήματος των τελευταίων 22 ετών, τόσο από πλευράς διαιτησίας, όσο και από πλευράς ανταγωνιστικότητας των ομάδων.»

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ
Νέα ανακοίνωση κατά του διαιτητή, Γιάννη Παπαδόπουλου, έβγαλε η ΠΑΕ Ξάνθη. Για τη διαιτησία του στον πρώτο αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΛ.
Αναφέρει τα εξής:
«Να σας συστήσω:
– Από εδώ ο κ. Παπαδόπουλος.
– Από εδώ το αίσθημά μου.
Bonsoir Mr. Papadopoulos.»
Ήταν η τρίτη σερί μέρα, καθώς προηγήθηκαν ακόμη δύο, με τα... γαλλικά να έχουν την τιμητική τους:
«Bonjour Mr. Papadopoulos!
Comment ça vas?? Vos amis de Xanthi.», ανέφερε η ανακοίνωση της Τρίτης , ενώ στην ανακοίνωση της Δευτέρας:
«Καλά, ο «αξιότιμος» κ. Παπαδόπουλος που παίζει σήμερα το Απόλλων Σμύρνης – Ατρόμητος, δεν έχει παραπεμφθεί για διαιτησία του σε προηγούμενο παιχνίδι;;;;;;;
Μας εξέπληξε σήμερα, να σφυρίζει σε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα της Super League.
Να είστε όλοι καλά…»

 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Από την ΚΕΔ ανακοινώθηκαν οι ορισμοί διαιτητών, βοηθών διαιτητών και παρατηρητών για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League 2017-2018. Ο 36χρονος , Γιάννης Παπαδόπουλος, καθηγητής πληροφορικής στο επάγγελμα, από τον Σύνδεσμο Μακεδονίας, θα διαιτητεύσει την εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Αστέρα Τρίπολης, που θα γίνει την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018 στις 17:15 στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» στην Τρίπολη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε σφυρίξει την ΑΕΛ στο εντός έδρας παιχνίδι στο AEL FC ARENA για το Κύπελλο Ελλάδας με την Ξάνθη (21/12/2017) που είχε βρει νικήτρια την ομάδα της ΑΕΛ με σκορ 3-0. Βοηθοί του ο Ιορδάνης Απτόσογλου από την Αθήνα και ο Αντώνης Σινιοράκης από τον σύνδεσμο Χανίων. Τέταρτος θα είναι ο Νίκος Ρατσιάτος από την Ένωση Αργολίδας και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Δημήτρης Κύρκος από την Ε.Π.Σ. Θεσπρωτίας.
Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 17ης αγωνιστικής:

• ΑΥΡΙΟ
15:00 Ξάνθη-Πλατανιάς Novasports 3 HD : Μάνταλος (Καβάλας), Δημητριάδης (Μακεδονίας), Βασιλόπουλος (Έβρου), 4ος: Αγγελάκης (Μακεδονίας), παρ.: Λιόλιος(Λάρισας)
17:15 Απόλλων Σμύρνης-Πανιώνιος Novasports 1 HD: Κομίνης (Θεσπρωτίας), Μπαλτάς (Αχαΐας), Καρατζίκας (Αθηνών), 4ος: Νεοφυτιάδης (Κορινθίας), παρ.: Ταπραντζής(Αιτωλοακαρνανίας)
19:30 Λεβαδειακός -Παναθηναϊκός Novasports 2 HD: Ευαγγέλου (Αθηνών), Αλεξέας (Μεσσηνίας), Δημόπουλος (Δυτ. Αττικής), 4ος: Τσαμούρης (Πειραιά), παρ.: Μαυρόπουλος(Μακεδονίας)

• ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018
15:00 Κέρκυρα-ΠΑΟΚ Novasports 2 HD: Τζήλος (Λάρισας), Δίπλαρης (Καρδίτσας), Σπυρόπουλος (Ανατ. Αττικής), 4ος: Σκουλάς (Θεσσαλίας), παρ.: Νικολακόπουλος(Αθηνών)
17:15 Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΛ Novasports 2 HD: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), Απτόσογλου (Αθηνών), Σινιοράκης (Χανίων), 4ος: Ρατσιάτος (Αργολίδας), παρ.: Κύρκος(Θεσπρωτίας)
17:15 Ατρόμητος-Παναιτωλικος Novasports 3 HD: Αρετόπουλος (Τρικάλων), Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Βλάσσης (Λασιθίου), 4ος: Σωτηριάδης (Λασιθίου), παρ.: Βέλλιος(Ξάνθης)
19:30 ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα Novasports 1 HD: Στυλιαράς (Αιτωλοακαρνανίας), Κουρομπύλια (Δυτ. Αττικής), Νικολακάκης (Ηρακλείου), 4ος: Μαρκαντωνάτος (Ηλείας), παρ.: Κουρκούνας(Χανίων)

• ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018
19:30 Ολυμπιακός-Λαμία Novasports 1 HD: Σέζος (Κιλκίς), Κούλα (Ξάνθης), Καλφάκης (Χανίων), 4ος: Φώτης (Εύβοιας), παρ.: Γιανναδάκης(Λασιθίου)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass