ΠΕΤΥΧΕ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΜΕ 2-0 ΕΠΙ ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΠΙΟ ΨΗΛΑ

Αλώβητος στη Γιάννουλη ο ΠΟΕ

*Με νίκες συνέχισαν Ηρακλής, Οικονόμος και Σμόλικας *Σε τροχιά πλέι οφ η Αμυγδαλέα *Ισοπαλίες σε Δαμάσι, Αργυροπούλι, Συκούριο

Δημοσίευση: 22 Ιαν 2018 22:07

Η νίκη του ΠΟΕ μέσα στη Γιάννουλη με 2-0 επί της Δήμητρας ξεχώρισε από τα χθεσινά αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της «DE-TOX»-Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Η ομάδα του Γιώργου Καμάκα επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα με εμφατικό τρόπο και βλέπει πλέον πιο ψηλά.

Σε ό,τι αφορά στους πρωτοπόρους, κατάφεραν να ξεπεράσουν τα εμπόδια των αντιπάλων τους και να συνεχίσουν την πορεία τους. Συγκεκριμένα ο Ηρακλής επιβλήθηκε 3-1 της Δόξας Βλαχογιαννίου σ’ ένα παιχνίδι που τα πάντα έγιναν στο τελευταίο δεκάλεπτο, ο Οικονόμος Τσαριτσάνης σ’ ένα ματς που θύμιζε Γ’ Εθνική, επικράτησε του Δωτιέα Αγιάς με 2-0, ενώ ο Σμόλικας Φαλάνης έκαμψε την αντίσταση του Τυρνάβου 2005 με 3-1.

Σε τροχιά πλέι οφ είναι από χθες ο Αετός Αμυγδαλέας ο οποίος πέρασε από τη Ν. Πολιτεία με 3-2 σ’ ένα συναρπαστικό σε εξέλιξη παιχνίδι και εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία (1-1) στο Αργυροπούλι ανάμεσα στην τοπική Δόξα και τον Φαλανιακό.

Με το ίδιο σκορ έληξαν τα παιχνίδια του Δαμασιακού με τη Λάρισα 2012 και του Κισσάβου Συκουρίου με τα Βούναινα. Μάλιστα για την ομάδα του Θ. Εμμανουήλ είναι η τρίτη αγωνιστική που παραμένει αήττητη.

Αναλυτικά οι χθεσινές αναμετρήσεις:

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΖΕΣΤΑΘΗΚΕ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ

Σ’ ένα παιχνίδι το οποίο κρίθηκε στα τελευταία δέκα λεπτά ο Ηρακλής Λάρισας έκαμψε την αντίσταση της Δόξας Βλαχογιαννίου με 3-1.

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή των κινήσεων στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ωστόσο μέχρι και το 80ό λεπτό αναλώθηκαν σε ευκαιρίες.

Στο 81’ ο Φώτος με πλασέ άνοιξε το σκορ για τους πρωτοπόρους, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι απάντησαν γρήγορα και στο 84’ ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Ιγγλέζο.

Ένας πρώην παίκτης της Δόξας, ο νεαρός Κοντοθανάσης ήταν αυτός που στο 87’ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στον Ηρακλή με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ζαφειρίου διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Ένα δοκάρι για τους γηπεδούχους είχε με κεφαλιά ο Μπάμης.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Ι. Τσακμακίδης): Αναστασίου, Γιαννακόπουλος, Φορτομάρης, Ψωμολιάς, Μόσχος, Μπάμης, Κοντοθανάσης Πίρε (85’ Δραγατσίκης), Νάστας, Ζαφειρίου, Φώτος.

ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ (Ν. Φακίτσας): Βλιώρας, Μωυσίδης, Οικονόμου (67’ Τασιούλης), Μάρκου, Αθανασούλης, Λάκης, Γκουρομπίνος, Πάτσης (80’ Αλεξίου), Σ. Φακίτσας, Μπαντής, Ιγγλέζος.

«8 ΣΤΑ 8» ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ

Στην έδρα του ο Οικονόμος είναι άτρωτος και αυτό το απέδειξε για μία ακόμα φορά χθες με τη νίκη επί του Δωτιέα Αγιάς με 2-0. Το παιχνίδι είχε αρκετή δύναμη και θύμιζε σε μεγάλο βαθμό τις κόντρες των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής πριν από δύο χρόνια.

Για τον δε τεχνικό του Δωτιέα, Δ. Μπουκουβάλα ήταν η δεύτερη φορά σε διάστημα 5 εβδομάδων που αντιμετώπισε τον ΠΟΕ (είχε προηγηθεί το εξ αναβολής παιχνίδι με τον ΠΟΕ στις 30/12).

Η πρώτη καλή στιγμή καταγράφηκε στο 29’ όταν ο Κολιός, σε κενή σχεδόν εστία, έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 30’ ο Τόλιος με απευθείας κόρνερ από τα αριστερά αιφνιδίασε την αμυντική γραμμή και τον τερματοφύλακα του Δωτιέα, γράφοντας έτσι το 1-0, ενώ στο 45’ ο Ζηρδέλης έχασε τετ α τετ.

Στο 60’ ένα διαγώνιο σουτ του Ζηρδέλη πέρασε ελάχιστα άουτ για να φτάσουμε στο 84’ όταν μετά από σέντρα του Πούτα από τα αριστερά, ο Γκαμπέτας πάσαρε στον Ζηρδέλη και ο τελευταίος εξ επαφής διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Κ. Κατσάρας): Νούσιας, Νάνος, Λεβέντης (74’ Μιφτάρι), Κολιός, Κουμπούρας, Πούτας, Χάμος, Καραλούλης (89’ Σπάκος), Ζηρδέλης, Τόλιος (36’ λ.τ. Δραχαλίβας), Γκαμπέτας.

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Δ. Μπουκουβάλας): Κουτσιρίμπας, Παππάς, Ν. Γούτος (67’ Ριζούλης), Τσακάλι, Ε. Γούτος, Ντελής, Τσατσαλίδης, Ντακούλας, Βούζας, Φλέγγας (80’ Μούσιας), Υφαντής (57’ Σβερκούλης)

«ΕΓΡΑΨΕ» ΞΑΝΑ Ο ΚΑΚΑΒΙΤΣΗΣ

Σ’ ένα παιχνίδι με σημαντικό βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες, που είχε δύναμη και πάθος ο Σμόλικας Φαλάνης αποδείχθηκε πιο ουσιαστικός και με οδηγό για μία ακόμα φορά τον Κακαβίτση έφτασε στη νίκη απέναντι στον Τύρναβο.

Στα πρώτα λεπτά του αγώνα ο Τύρναβος ήταν πιο απειλητικός με το σουτ του Τσούτσα (1’) και την κοντινή κεφαλιά του Γαλάνη (28’), όμως στο 28’ ο Κακαβίτσης έδειξε τη μεγάλη του κλάση όταν μετά από σέντρα του Τσιρογιάννη από τα δεξιά, στοπάρισε την μπάλα με το στήθος και με γυριστό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Γραβάνη, γράφοντας έτσι το 1-0.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν πολύ γρήγορα να διπλασιάσουν τα τέρματά τους και να πάρουν διαφορά ασφαλείας όταν στο 33’ ο Κατσαρός κατάφερε να κερδίσει την μπάλα από αντίπαλό του πριν βγει άουτ, έβγαλε τη συρτή σέντρα και ο επερχόμενος Λιούσκας με σουτ την έστειλε στα δίχτυα (2-0).

Ένα καλό σουτ του Κακαβίτση στο 36’ το οποίο μπλόκαρε ο Καραναστάσης ήταν η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη ο Τύρναβος ενέτεινε τις προσπάθειές του με στόχο να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση και κατάφερε στο 64’ να ξαναμπεί στο παιχνίδι όταν ο Τζιόλας με ωραίο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μειώνοντας σε 2-1.

Ο Κακαβίτσης όμως ήταν αυτός που έβαλε τέλος στις ελπίδες των φιλοξενουμένων, όταν στο 71’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Κολοβού, η μπάλα δεν απομακρύνθηκε, ο έμπειρος επιθετικός του Σμόλικα κυνήγησε τη φάση και από κοντά έγραψε το 3-1.

Η τελευταία καλή στιγμή του σημειώθηκε στο 90’+1’ όταν το εντυπωσιακό μακρινό σουτ του Τανάγια, απέκρουσε εξίσου εντυπωσιακά ο Γραβάνης.

Σημειώνεται ότι με παράπονα για τη διαιτησία του κ. Καραγιάννη αποχώρησε από το παιχνίδι η ομάδα του Τυρνάβου.

ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Χρ. Χατζηλιάδης): Καραναστάσης, Τσιρογιάννης (86’ Τεκέδης), Σκούπρας, Κολοβός, Δολιάνης, Μπαλαμώτης, Λιούσκας, Βενέτης (82’ Τανάγιας), Τάχας (68’ Γάλλος), Κατσαρός (78’ Ζιώγας), Κακαβίτσης.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Ν. Αλεξούλης): Γραβάνης, Λιάκος, Γανός (85’ Τσατσελάρι Λ.), Γαλάνης, Τσούτσας, Μπάκος (60’ Ντουνούδης), Γκαντρής (72’ Πατσιωτός), Βλιώρας (46’ Τσατσελάρι Ρ.), Αυλογιάρης, Μαυροδήμος, Τζιολας.

ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗ Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Μετά από ένα συναρπαστικό σε εξέλιξη παιχνίδι ο Αετός Αμυγδαλέας έφυγε νικητής από τη Ν. Πολιτεία με 3-2 επί της τοπικής Αστραπής και μπήκε σε τροχιά πλέι οφ.

Στο 20’ ο Σκουλίδης της Αστραπής είχε οριζόντιο δοκάρι για να φτάσουμε στο 30’ όταν ο Παραφέστας με κοντινή προβολή άνοιξε το σκορ για τον Αετό.

Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους, όταν ο Σκουλίδης κέρδισε πέναλτι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Σ’ αυτή τη φάση ο τερματοφύλακας του Αετού, Χατζίνας αντίκρισε την κόκκινη κάρτα (κάτω από τα δοκάρια κάθισε στη συνέχεια ο Λουκανίκας). Το πέναλτι αξιοποίησε ο Κατσιάνος ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στο 62’ ο Αμπατζίδης με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Αντωνόπουλου έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στον Αετό (1-2), όμως στο 73’ ο Μπέτσης με δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή ισοφάρισε για δεύτερη φορά για τους γηπεδούχους (2-2).

Τελικά τη νίκη στους φιλοξενούμενους χάρισε στο 82’ ο Περδίκης που με κοντινή προβολή έγραψε το 2-3.

Δυο καλές στιγμές που είχαν οι γηπεδούχοι στη συνέχεια με τους Σκόμπα και Καλτσά πέρασαν ανεκμετάλλευτες, ενώ κάποια παράπονα για δύο ακυρωθέντα γκολ (οφσάιντ) εξέφρασε ο τεχνικός του Αετού κ. Καπετανόπουλος.

ΑΣΤΡΑΠΗ Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (Ε. Μπρισίμης): Κουτσογιαννούλης, Ζήσης, Βουβουσίρας (85’ Μαναός), Κατσιάνος, Σιάρκος, Μπέτσης, Καλτσάς, Ασπετάκης (85’ Σιώκας), Πράπας (75’ Κιύσης), Αντωνοπουλος (65’ Σκόμπας), Σκουλίδης.

ΑΕΤΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΑΣ (Δ. Καπετανόπουλος): Χατζήνας, Περδίκης, Παραφέστας, Ντιντής, Ευαγγελούλης, Τιούτιος (45’ Λουκανίκας), Αντωνόπουλος (87’ Ανδριανόπουλος), Κλούρας, Αμπατζίδης, Δημητρέλης (46’ Κορλός), Καρβούνης (85’ Σάρα).

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ

Δύο πολύτιμους βαθμούς που τη θέτουν εκτός τετράδας έχασε η Δόξα Αργυροπουλίου η οποία αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με τον Φαλανιακό.

Οι γηπεδούχοι έχασαν σημαντικές ευκαιρίες και αν ήταν πιο συγκεντρωμένοι και ουσιαστικοί στην τελική προσπάθεια θα μπορούσαν να είχαν πάρει τη νίκη.

Η Δόξα ξεκίνησε πολύ δυνατά στο παιχνίδι χάνοντας στο 25’ τη μεγάλη φάση (διπλή ευκαιρία) με το οριζόντιο δοκάρι του Κακαζούκη και την κοντινή κεφαλιά του Περήφανου.

Κόντρα στη ροή του αγώνα ο Φαλανιακός ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 33’ όταν ο Παπαγεωργίου έβγαλε την κάθετη πάσα στον Χρ. Λυγούρα και αυτός πλάσαρε εύστοχα.

Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 38’ όταν ο Περήφανος με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ του Κακαζούκη ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 65' οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι στον Λεσάι, όμως ο διαιτητής κ. Μπουροζίκας θεώρησε ότι έγινε θέατρο από τον παίκτη του Φαλανιακού.

Στο 90’ η Δόξα έχασε την τελευταία μεγάλη ευκαιρία να πάρει το τρίποντο, όταν ο Τσιάγκος μόνος μπροστά στην αντίπαλη εστία σημάδεψε άουτ.

ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ (Αλ. Παγκαρλιώτας): Δαούλας, Τσένος, Κακαζούκης, Περήφανος, Μπαχτσιβάνος, Καφφές, Κυρίτσης (46’ Γκαραγκούνης), Τσιάγκος, Ζάχος, Ραμάι (78’ Χατζής), Κόκκορας.

ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Τ. Μπεριτζάς): Παπαϊωάννου, Πανταζής Ηλ., Βαρσάμης, Κολοβός, Πανταζής Γ., Μπλέντι, Μαχαίρας, Λεσάι (89’ Πάνου), Ιωαννίδης, Παπαγεωργίου (68’ Πανταζής Θ.), Λυγούρας Χρ. (56’ Λυγούρας Β.).

ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι στο Συκούριο ανάμεσα στον τοπικό Κίσσαβο και τα Βούναινα.

Το παιχνίδι ήταν ανοικτό και αμφίρροπο μέχρι το τέλος με τον Κίσσαβο να ανοίγει το σκορ στο 14’ με τον Δίχρη μετά από σέντρα του Γκαμπέτα.

Οι γηπεδούχοι είχαν κάποιες καλές στιγμές με τους Μάντζαρη, Αγγέλη, Γκαμπέτα, όμως στο 24’ ο Νταναβάρας ήταν ο παίκτης που έφερε το παιχνίδι στα ίσια με ένα εντυπωσιακό γκολ. Στοπάρισε την μπάλα με το στήθος έξω από τη μεγάλη περιοχή και με δυνατό σουτ την έστειλε στα δίχτυα.

Στο 47’ ο Κίσσαβος έφτασε πολύ κοντά στο δεύτερο γκολ με τον Γκαμπέτα να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 55’ είναι η σειρά των φιλοξενουμένων που χάνουν διπλή ευκαιρία με τους Σ. Χατζηλιάδη και Ραπτόπουλο.

Στο 58’ ο Κίσσαβος έμεινε με δέκα παίκτες καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Χριστιανίδης.

Την αντίθεσή τους για ένα οφσάιντ στον Φ. Μερτζανίδη, με το οποίο ανακόπηκε επίθεση στις καθυστερήσεις, εξέφρασαν τα Βούναινα.

Στο μεταγραφικό παζάρι, ο Κίσσαβος Συκουρίου βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του αμυντικού Τζαβάρα από το Χειμάδι, ο οποίος προπονείται το τελευταίο διάστημα με τους «κιτρινόμαυρους».

ΚΙΣΣΑΒΟΣ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ (Φ. Γιαννακός): Φαρμάκας, Αγγέλης, Χριστιανίδης, Κουτσοκέρας, Τσιανάκας, Παυλόπουλος, Γκαμπέτας, Αργύρης, Πετράκης, Μάντζαρης, Δίχρης.

ΒΟΥΝΑΙΝΑ (Θ. Εμμανουήλ-Στ. Φουσίκας): Ζεϊμπέκης, Χατζηλιάδης Γ., Κατσιώτης, Καρέτζος, Ξαφάρας, Τσανάς (70’ Φαρμάκας), Μερτζανίδης Ηλ., Χριστοδούλου, Ραπτόπουλος (68’ Μερτζανίδης Φ.), Χατζηλιάδης Σ., Νταναβάρας (83’ Καζάνι Κ.).

ΜΕΓΑΛΟ «ΔΙΠΛΟ» ΤΟΥ ΠΟΕ

Πολύ σημαντική νίκη μέσα στη Γιάννουλη, επί της τοπικής Δόξας με 2-0 πέτυχε ο ΠΟΕ. Η ομάδα του Γιώργου Καμάκα επέστρεψε με εμφατικό τρόπο στα θετικά αποτελέσματα και κοιτάει εκ νέου την προνομιούχο τετράδα.

Στο 25’ ο Γελαλής κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Ματούλας γράφοντας το 0-1.

Στο 43’ ο ΠΟΕ έμεινε με παίκτη λιγότερο καθώς αποβλήθηκε ο Κυρίτσης Ι. (προφανώς για εξύβριση, καθώς τραυματίστηκε σοβαρά στο σαγόνι).

Αν και με παίκτη λιγότερο οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο στο β’ ημίχρονο και σε συνάρτηση με την εξαιρετική απόδοση του τερματοφύλακα Γούπου, που όποτε χρειάστηκε επενέβη σωτήρια έφτασαν στη νίκη, όπως στην επικίνδυνη κεφαλιά του Σουφχάρα.

Ο ΠΟΕ σφράγισε το θετικό αποτέλεσμα στο 65’ όταν ο Γελαλής βγήκε στην αντεπίθεση και με ωραίο πλασέ έγραψε το 0-2.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Β. Μπακογιάννης): Μαστοροδήμος, Ραπτόπουλος, Πετράκης (46’ Μπαμπάλης), Γκουντορυμπής (56’ Σουφχάρας), Εμμανουήλ, Θώμος, Σέντζας, Παπαγιαννούλης, Κατσαμάγκας, Μάτος, Τσαρούχας (69’ Κακαράντζας).

ΠΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Γ. Καμάκας): Γούπος, Μπούσιας, Σιαφαρίκας, Κυρίτσης Ι., Λαγός, Κυρίτσης Θ., Καραμάνος (46’ Περτζιόνι), Παναγιώτου (85’ Νταμπώσης), Μπούνα (75’ Ποτόσογλου), Ματούλας, Γελαλής (70’ Μπαρλαγιάννης).

Ο ΛΟΛΑΣ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΙΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ

Ο Δαμασιακός φιλοξένησε τη Λάρισα 2012 για την 17η αγωνιστική της «DE-TOX»-Α’ Ερασιτεχνικής με τις δύο ομάδες να μοιράζονται εντυπώσεις και βαθμούς, σ’ ένα δυνατό παιχνίδι με λίγες ευκαιρίες. Έτσι παρέμειναν και οι δύο με 23 βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά και είχαν την πρώτη καλή ευκαιρία στο 6ο λεπτό με τον Ξέρα, το σουτ του οποίου χτύπησε στο δοκάρι. Ο ίδιος παίκτης στο 12’ επιχείρησε νέο σουτ αλλά ο Μιγδάνης αυτή τη φορά μπλόκαρε την μπάλα. Η πίεση της Λάρισας 2012 συνεχίστηκε και στο 16’ ο Τσιάκος ανετράπη μέσα στη μεγάλη περιοχή από τον Μόκα κερδίζοντας πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος γράφοντας έτσι το 0-1.

Στο 31’ ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων Παπαζήσης δέχτηκε την απευθείας κόκκινη κάρτα και τη θέση κάτω από τα δοκάρια πήρε, μετά από αλλαγή, ο Μανακούσιος.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι είχαν το πάνω χέρι και έφτασαν στο γκολ στο 52’, όταν μετά από κόρνερ του Γεωργαντζά, ο Λόλας πήδηξε πιο ψηλά από όλους και με καρφωτή κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Από εκεί και πέρα υπήρχε ισορροπία με τους γηπεδούχους να έχουν δύο καλές ευκαιρίες για γκολ με τους Τσιάλτα και Στέφανο Σουγλή, ενώ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 75’ όταν ο Τσιάκος επιχείρησε κεφαλιά αλλά ο Μιγδάνης απέκρουσε με εντυπωσιακό τρόπο.

Διαιτητές: Στάικος, Γκαρέλης, Δεδικούσης.

Στο μεταγραφικό παζάρι, ο Δαμασιακός αναμένεται να εντάξει στο έμψυχο δυναμικό του τον ανασταλτικό μέσο Τσεκούρα από τη Ν. Πολιτεία καθώς και τον αμυντικό Μούτσιο από την Αμυγδαλέα.

ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Ν. Χρόνης): Μιγδάνης, Γεωργατζιάς (63’ Ραπτοτάσιος), Μπακαϊμης, Ντόκος (80’ Οικονόμου), Μόκας, Μουσιάρης, Τσιάλτας, Σουγλής Στ., Σουγλής Κ., Λόλας, Λούτσος.

ΛΑΡΙΣΑ 2012 (Γ. Λιάπης): Παπαζήσης, Φλώρος Βασ., Φλώρος Βαλ., Πρίφτης, Μπόντε (90’ Φλώρος Αντ.), Τσιάκος, Μολάς, Κίτσιος Δ. (76’ Μπέης), Κίτσιος Π. (32’ Μανακούσιος), Φλώρος Παντ., Ξέρας (55’ Σελήνης).

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ηρακλής Λάρ. – Βλαχογιάννι           3-1

Δαμασιακός - Λάρισα 2012 1-1

Οικονόμος - Δωτιέας Αγιάς  2-0

Αργυροπούλι – Φαλανιακός            1-1

Σμόλικας - Τύρναβος 2005  3-1

Δήμητρα Γιάνν. - ΠΟ Ελασσόνας    0-2

Αστραπή Ν. Π. – Αμυγδαλέα           2-3

Συκούριο – Βούναινα            1-1

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ηρακλής Λάρ.            32-12  40

Οικονόμος      39-12  39

Σμόλικας        23-10  31

Αμυγδαλέα     26-18  30

-----------------------------------

Αργυροπούλι 18-15  28

Συκούριο        19-20  26

ΠΟ Ελασσόνας         22-15  26

Δαμασιακός   20-20  23

Δήμητρα Γιάνν.           15-15  23

Λάρισα 2012 18-14  23

Δωτιέας Αγιάς           18-18  23

-----------------------------------

Τύρναβος 2005         20-25  18

Βούναινα        20-34  16

Φαλανιακός    15-24  15

Βλαχογιάννι    12-34  14

-----------------------------------

Αστραπή Ν.Π.            15-46  5

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (27/1, 15:00)

Βλαχογιάννι - Λάρισα 2012

Δωτιέας Αγιάς - Ηρακλής Λάρ.

Φαλανιακός – Δαμασιακός

Τύρναβος 2005 – Οικονόμος

ΠΟ Ελασσόνας – Αργυροπούλι

Αμυγδαλέα – Σμόλικας

Βούναινα - Δήμητρα Γιάνν.

Αστραπή Ν. Π.- Συκούριο

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass