ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ

Ταϊλανδέζος μεσοεπιθετικός στον Απόλλωνα

• Αποκτήθηκε και ο 19χρονος Γκιντίδης από το Διδυμότειχο

Δημοσίευση: 24 Ιαν 2018 22:21

Την απόκτηση του Σαϊνσάιτ Σανάβιτ ανακοίνωσε ο Απόλλων Λάρισας που θα ενισχύσει τη λαρισινή ομάδα στο πρωτάθλημα της Football League.

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός γίνεται ο πρώτος παίκτης από την Ταϊλάνδη που έρχεται στο ελληνικό πρωτάθλημα, αγωνιζόταν στην πρώτη κατηγορία της χώρας του, έρχεται με το παρατσούκλι το «πουλί» στη Λάρισα και αναμένεται να προσφέρει λύσεις στην επιθετική γραμμή των «κυανόλευκων». Θα φοράει δε τη φανέλα, με το νούμερο 10.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Απόλλων: «Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση του 27χρονου διεθνή Ταϊλανδού ποδοσφαιριστή, της Saensanit Chanawit (Σαϊνσάνιτ Σανάβιτ).
Ο Σαϊνσάιτ παίζει ως δεκάρι, είναι δεξιοπόδαρος, με δυνατό σουτ και μακρινές μεταβιβάσεις, ενώ σκοράρει και σαν «κρυφός» σέντερ φορ.
Είναι γεννημένος στις 13/09/1991 και προέρχεται από γεμάτες χρονιές στη Σούπερ Λιγκ της Ταϊλάνδης.
Το τελευταίο εξάμηνο αγωνιζόταν στην Σαραμπουρι Τρου της Σιρατσα, από όπου έρχεται στη Λάρισα.
Είναι ο πρώτος Ταϊλανδός ποδοσφαιριστής που πατάει το πόδι του στην Ελλάδα και το παρατσούκλι του είναι Bird (Μπερτ).
Η διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας τον καλωσορίζει στην ομάδα μας και του εύχεται να είναι γερός και να βοηθήσει την προσπάθεια για την επίτευξη του στόχου μας».

 

ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ
Δεύτερο παίκτη ανακοίνωσε ο Απόλλων Λάρισας, που απέκτησε τον Κωνσταντίνο Γκιντίδη. Ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός αγωνιζόταν στην ΑΕ Διδυμοτείχου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και συγκεκριμένα στον 1ο όμιλο. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση του υψηλόσωμου 19χρονου κεντρικού αμυντικού Κωνσταντίνου Γκιντίδη.
Ο Γκιντίδης γεννήθηκε στις 10/05/1999 στην Αλεξανδρούπολη και ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην Ακαδημία Διδυμοτείχου. Κατόπιν πήγε στην Κ-17 του Πανθρακικού, έπαιξε με την πρώτη ομάδα της Κομοτηνής στη Football League το 2015-16 λίγο πριν αυτή διαλυθεί.
Μετά αποκτήθηκε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ όπου αγωνίσθηκε στην Κ-20 το πρώτο εξάμηνο του 2017 και το δεύτερο εξάμηνο με ελεύθερη μεταγραφή πήγε στην ΑΕ Διδυμοτείχου, όπου αγωνιζόταν μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Πρόκειται για έναν ταλαντούχο δυνατό ποδοσφαιριστή, πολύ καλό στο ψηλό παιχνίδι, αλλά και με την μπάλα κάτω. Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας τον καλωσορίζει στις τάξεις της και του εύχεται, με υγεία να πετύχει ομαδικούς και ατομικούς στόχους, μαζί μας».

 

ΑΜΦΙΒΟΛΟΣ Ο ΣΟΥΛΙΔΗΣ
Αγωνιστικά, οι παίκτες του Απόλλωνα είχαν χθες ρεπό και σήμερα στις 10:30 το πρωί επιστρέφουν στις προπονήσεις, στο γήπεδο της Τερψιθέας.
Μοναδικό όπως φαίνεται μέχρι τώρα πρόβλημα για τον τεχνικό Νίκο Θεοδοσιάδη, είναι ο Άκης Σουλίδης. Λόγω θλάσης δεν αγωνίσθηκε στην αναμέτρηση με τη Δόξα Δράμας και οι πιθανότητες για να παίξει την ερχόμενη Κυριακή κόντρα στον ΟΦΗ(15:00) στο στάδιο Αλκαζάρ, είναι ελάχιστες.
Κατά τα άλλα δεν υφίστανται επιπλέον προβλήματα και ο Απόλλωνας θα επιδιώξει να δείξει την ίδια καλή εικόνα όπως και στη Δράμα.

 

Η ΕΜΒΟΛΙΜΗ 14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Εμβόλιμη αγωνιστική θα έχουμε την ερχόμενη εβδομάδα στη Football League, όπου θα διεξαχθούν παιχνίδια στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής.
Τα περισσότερα παιχνίδια θα γίνουν την Τετάρτη (31/1), με εξαίρεση τον αγώνα του ΟΦΗ με την Α.Ε. Καραϊσκάκης που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (1/2). Στην εν λόγω αναμέτρηση θα υπάρχει και τηλεοπτική κάλυψη, όπως και στα παιχνίδια Βέροια – Άρης και Σπάρτη – Παναχαϊκή.
Όλα τα ματς ξεκινούν στις 15.00 με εξαίρεση το ματς στη Βέροια, για το οποίο η σέντρα ορίστηκε στις 17.00. Ο αγώνας της Δόξας Δράμας με τον Αχαρναϊκό ματαιώνεται μετά την αποβολή της ομάδας του Μενιδίου από το πρωτάθλημα.
Αναλυτικά το πρόγραμμα:
• ΤΕΤΑΡΤΗ (31/1)
15:00 Απόλλων Πόντου –Κισσαμικός
15:00 Αιγινιακός – Τρίκαλα
15:00 Παναιγιάλειος – Απόλλων Λάρισας
15:00 Αναγέννηση Κ. – Καλλιθέα
15:00 Πανσερραϊκός – Εργοτέλης
15:00 Σπάρτη – Παναχαϊκή (WEB TV ΕΡΤ)
17:00 Βέροια – Άρης (ΕΡΤ3)
• ΠΕΜΠΤΗ (1/2)
15:00 ΟΦΗ – Α.Ε. Καραϊσκάκης (ΕΡΤ3)

 

ΧΡ. ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass