ΑΠΟΛΥΤΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ Ο ΗΛ. ΦΥΝΤΑΝΗΣ

«Πέτυχε ο σχεδιασμός μας»

*Γ. Πετράκης: «Θεωρώ κακό, αλλά και άδικο το αποτέλεσμα»

Δημοσίευση: 26 Ιαν 2018 22:12

Την απόλυτη ικανοποίησή του από τον τρόπο με τον οποίο η ΑΕΛ κινήθηκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο εξέφρασε ο τεχνικός των «βυσσινί», Ηλίας Φυντάνης, ο οποίος τόνισε ότι η ομάδα έπαιξε σύμφωνα με το πλάνο που είχε ο ίδιος καταστρώσει απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που ήξερε ότι θα ήταν επιθετικός μέσα στην έδρα του.

Παράλληλα ο τεχνικός της ΑΕΛ αναφέρθηκε και στον μεγάλο πρωταγωνιστική Μασούρα υπογραμμίζοντας ότι είναι ένας παίκτης που πήρε τις ευκαιρίες, ενώ για τη ρεβάνς επισήμανε ότι η ομάδα του να είναι πιο προσεκτική και σοβαρή σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι με την Ξάνθη.

Από την άλλη πλευρά ο τεχνικός του ΠΑΣ, Πετράκης χαρακτήρισε άδικο το αποτέλεσμα λέγοντας ότι υπάρχει ακόμα ένα ματς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των δύο τεχνικών:

Ηλ. Φυντάνης (ΑΕΛ): «Ήταν μια δίκαιη νίκη απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που προσπαθεί να παίξει επιθετικά στην έδρα του. Εμείς δουλέψαμε πάνω στο πλάνο μας, όπως στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και κλείσαμε τους διαδρόμους απέναντι σ’ έναν πολύ καλό αντίπαλο. Ξέραμε ότι ο ΠΑΣ θα παίξει επιθετικά, γιατί έπαιζε στην έδρα του και ήθελε να πάρει το προβάδισμα ενόψει του δεύτερου παιχνιδιού. Εμείς δεν πιεστήκαμε και μάλιστα πριν το γκολ είχαμε δυο φάσεις για να προηγηθούμε. Πέτυχε ο σχεδιασμός μας στο παιχνίδι και μόλις πετύχαμε το δεύτερο γκολ παίξαμε και λίγο με τη σκοπιμότητα, γιατί μιλάμε για νοκ-άουτ αγώνες κυπέλλου. Κοιτάξαμε περισσότερο να είμαστε με αμυντικούς προσανατολισμούς τόσο από τα άκρα όσο και από τον άξονα και ήρθε αυτό το σημαντικό αποτέλεσμα. Ένα πολύ ωραίο παιχνίδι που το χάρηκε ο κόσμος».

-Σχετικά με την πρόκριση: «Δεν νομίζω ότι κρίθηκε η πρόκριση. Έχουμε όμως ένα μεγάλο προβάδισμα για να περάσουμε και αυτό μας δίνει την ευκαιρία να παίξουμε σοβαρά, γιατί στο προηγούμενο παιχνίδι κυπέλλου με την Ξάνθη, ενώ είχαμε το 3-0, ρισκάραμε με αποτέλεσμα να κινδυνέψουμε. Τώρα θα πάμε πιο διαβασμένοι και με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα για να προκριθούμε στα ημιτελικά».

-Για την απόδοση του Μασούρα: «Ο Μασούρας έβαλε τα πρώτα του γκολ. Προσωπικά του δώσαμε αρκετές ευκαιρίες και τις αξιοποίησε. Δικαιώνεται γιατί το αξίζει και με το παραπάνω. Με μένα έχει παίξει σε όλα τα ντέρμπι, ενώ με άλλους δεν είχε πάρει ευκαιρίες. Έχει πολλά προσόντα και του αξίζουν τα καλύτερα».

Γ. Πετράκης (ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ): «Θεωρώ κακό, αλλά και άδικο το αποτέλεσμα. Στη διάρκεια του παιχνιδιού προηγηθήκαμε, σταθήκαμε τυχεροί, αρχικά στο δοκάρι, αλλά είχαμε ευκαιρίες και πριν το γκολ που πετύχαμε. Προηγηθήκαμε και στην ουσία σε δεύτερο χρόνο μετά από σέντρα στην περιοχή μας ήρθε η ισοφάριση. Αυτό το γκολ έδωσε ψυχολογικό πλεονέκτημα στην αντίπαλη ομάδα, λόγω της ιδιαιτερότητας του εκτός έδρας γκολ και επηρέασε τη δική μας ομάδα.

Στην πρώτη φάση της επανάληψης πάλι σε μια σέντρα δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ. Τέτοιες σέντρες γίνονται πολλές σε κάθε ματς. Υπήρχε άγχος και νευρικότητα. Θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει κάτι καλύτερο.

Δεν μας έκατσε καλά η ροή του παιχνιδιού, αλλά έχουμε άλλο ένα ματς. Εκεί θα τελειώσει η πρόκριση, στο δεύτερο παιχνίδι.

Νομίζω ότι αυτό που έκανε δύσκολη τη δουλειά μας ήταν το δεύτερο γκολ. Τέτοιες σέντρες γίνονται συχνά στην περιοχή, όμως δεν καταλήγουν σε γκολ. Μας έφερε σε δύσκολη θέση αυτό το γκολ, γιατί η ΑΕΛ αμύνεται πολύ καλά, οπότε αμέσως γίνεται πολύ δύσκολη η δουλειά μας».

-Σχετικά με τη ρεβάνς: «Είναι πολύ νωρίς να το πούμε από τώρα κάτι. Θα πάμε να πολεμήσουμε. Το αν θα τα καταφέρουμε θα το δούμε. Όπως χάσαμε εδώ, μπορεί να κερδίσουμε εκεί. Δεν ήταν καλύτερη η ΑΕΛ».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass