ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΣΑΠ

Κορυφαίοι Μάνταλος, Μπεργκ και Σωκράτης Παπασταθόπουλος

Δημοσίευση: 30 Ιαν 2018 21:26

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών βράβευσε τους κορυφαίους της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, σε μια βραδιά που ήταν αφιερωμένη στους πρωταγωνιστές του λαοφιλέστερου αθλήματος.

Μεταξύ των προσκεκλημένων ήταν και ο ομοσπονδιακός προπονητής, Μίχαελ Σκίμπε.
*Το βραβείο ΠΣΑΤ για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή έλαβε ο αρχηγός της ΑΕΚ, Πέτρος Μάνταλος, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστών τον περασμένο Οκτώβριο και έχασε τη σεζόν 2017-18. Ο Μάνταλος, υπερκέρασε στην ψηφοφορία τους Σιώπη και Φορτούνη.
*Ο Παναγιώτης Ρέτσος που αγωνίζεται στην Μπάγερ Λεβερκούζεν ψηφίστηκε ως ο καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής.
*Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, με συνυποψήφιους τους Κώστα Μανωλά και Κώστα Μήτρογλου, αναδείχθηκε κορυφαίος Έλληνας ποδοσφαιριστής του εξωτερικού.
*Ο Μάρκους Μπεργκ αναδείχθηκε καλύτερος ξένος ποδοσφαιριστής της περσινής χρονιάς, ενώ πήρε και το βραβείο του πρώτου σκόρερ.
*Κορυφαίος τερματοφύλακας ήταν ο Ανδρέας Γιαννιώτης για τη σεζόν που πραγματοποίησε με τον Πανιώνιο, ενώ ο Βλάνταν Ίβιτς ψηφίστηκε ως ο καλύτερος προπονητής, για την επιτυχία του να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.
*Οι Δημήτρης Παπαδόπουλος, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Κώστας Χαλκιάς και Γιώργος Παράσχος (σ.σ. συμπλήρωσε 500 αγώνες στην ανώτατη Εθνική κατηγορία) τιμήθηκαν για την προσφορά τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
*Το βραβείο Fair Play απονεμήθηκε στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, για τη στάση και τη συμβολή των ποδοσφαιριστών τους στη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου στον Βόλο, ενώ άλλο ένα βραβείο παρέλαβε η γυναικεία ομάδα της Αγίας Παρασκευής, για την ενέργεια της Σοφίας Παρμαξή να χάσει εκουσίως πέναλτι που λανθασμένα καταλογίστηκε υπέρ της ομάδας της.
*Ο 22χρονος Λεωνίδας Κουτσούκης, που βρήκε νικητής στη μάχη για τη ζωή με αντίπαλο τη λευχαιμία, βραβεύτηκε από τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Το βραβείο ΠΣΑΤ για τον καλύτερο διαιτητή της περασμένης χρονιάς πήρε ο Τάσος Παπαπέτρου, που συγκέντρωσε περισσότερες ψήφους από τους Τάσο Σιδηρόπουλο και Γιώργο Κομίνη.
Αναφορικά με τα βραβεία της Football League, καλύτερος προπονητής αναδείχθηκε ο Άκης Μάντζιος (Απόλλων Σμύρνης), πρώτος σκόρερ ο Νίκος Κουσκουνάς (Τρίκαλα, 20 γκολ), καλύτερος τερματοφύλακας ο Σωκράτης Διούδης (Άρης), καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης (Αιγινιακός), καλύτερος ξένος ο Εμάνουελ Κονέ (Απόλλων Σμύρνης) και καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής ο Ανδρέας Βασιλόγιαννης (Λαμία).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass