Γιάννης Μασούρας:

Για την Ελευθερία...

Δημοσίευση: 08 Φεβ 2018 22:09

Ο πολυτιμότερος παίκτης της ΑΕΛ, Γιάννης Μασούρας, μετά το γκολ που πέτυχε όλοι τον είδαν πανευτυχή να κάνει μια καρδιά σύμβολο αγάπης.

Και το πρώτο που τον ρωτήσαμε σε ποια την αφιέρωσε… Χωρίς περιστροφές μας είπε… στην Ελευθερία που είμαστε μαζί δύο και πλέον χρόνια… Δεν θέλαμε να μας πει περισσότερα για την κοπέλα που τους ενώνει και η αγάπη τους για τον αθλητισμό και προχωρήσαμε σε συζήτηση για τον αγώνα. Τα πρώτα λόγια του 21χρονου παίκτη ήταν:  «Είμαι πολύ χαρούμενος που πέτυχα και στο δεύτερο παιχνίδι ένα γκολ απέναντι στην ομάδα των Ιωαννίνων, το οποίο μας έδινε την πρόκριση. Από κει και πέρα θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, στον προπονητή μου και το προπονητικό τιμ, γιατί δείξαμε ότι έχουμε τη στόφα του νικητή. Έτσι στην παράταση πετύχαμε άλλα δύο γκολ, που έκαναν πολύ δύσκολη την κατάσταση στην ομάδα των Ιωαννίνων για να αντιδράσει. Από την αρχή είχαμε πει ότι θέλουμε να διασφαλίσουμε το σκορ. Πετύχαμε πρώτοι γκολ και αυτό μας έλυσε τα πόδια, αλλά μετά δεχθήκαμε δύο γκολ από στημένα. Από κει και πέρα έπρεπε να παίξουμε επιθετικά και όπως είδατε στην παράταση αλλάξαμε το σύστημά μας, βάζοντας ο προπονητής μας κάποιους παίκτες που θεώρησε ότι θα μπορούσαν να πάρουν κάποιες ενέργειες και μας βγήκε αυτό».
*Πριν από λίγο μας είπε ο κ. Κούγιας ότι μόλις φώναξε ο τεχνικός Ηλίας Φυντάνης να παίξουν στην πλευρά σου πέτυχες το γκολ…
«Αλήθεια είναι αυτό, ο Φυντάνης φώναζε παίξτε με τον Μασούρα και επειδή στο δεύτερο μέρος αγωνίσθηκα μπροστά, μόλις ο Γουάλας έβγαλε την μπαλιά έβαλα το γκολ. Μόλις έγινε η μπαλιά αυτό που είχα στο μυαλό μου ήταν να κάνω το κοντρόλ και να τελειώσω τη φάση. Από κει και πέρα όπου πάει η μπάλα. Ευτύχησα να βάλω το γκολ και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τον στόχο της».
*Για τη συνέχεια στο κύπελλο;
«Από δω και πέρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι του πρωταθλήματος γιατί μας ενδιαφέρει το πόσο ψηλά θα τερματίσουμε και περιμένουμε την κλήρωση στο κύπελλο. Ευχόμαστε να έχουμε έναν βατό αντίπαλο γιατί πιστεύω ότι υπάρχουν ομάδες που είναι στα μέτρα μας και μπορούμε να περάσουμε στον τελικό».
*Στο κύπελλο έχετε δύο νίκες αλλά στο πρωτάθλημα μέχρι τώρα το 2018 δεν έχετε πετύχει καμία…
«Με τον αγώνα που παίζουμε στην Τούμπα την ερχόμενη Δευτέρα τελειώνει το δύσκολο πρόγραμμα και θα έρθουν και οι νίκες. Πιστεύω ότι μπορούμε να τερματίσουμε αρκετά ψηλά στη βαθμολογία».
*Με τα Γιάννενα δημιουργείς παράδοση;
«Πέτυχα τρία γκολ στο κύπελλο, τα χρωστούσα από αγώνες πρωταθλήματος που έχασα ευκαιρίες όπως με τον Ολυμπιακό και με την Ξάνθη και μακάρι να σκοράρω και στον άλλο αγώνα με τα Γιάννενα για το πρωτάθλημα».
ΣΩΤ. ΚΕΛΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass