ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΗΛΙΚΙΑΣ 10-14 ΕΤΩΝ

«Ανοιξη» για τα χειμερινά αθλήματα

Δημοσίευση: 11 Φεβ 2018 22:45

«Πορεία ανάκαμψης για τα χειμερινά αθλήματα στην Ελλάδα», υποστηρίζει στην «Ε», ο Λαρισαίος αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειμερινών Αθλημάτων, κ. Χρήστος Καραμπούζης, διαπιστώνοντας αυξανόμενη τάση εγγραφής παιδιών σε όλους τους συλλόγους της χώρας, που ασχολούνται με αυτά.

Συγκεκριμένα ανάφερε: «Αυξάνονται σταδιακά οι συμμετοχές παιδιών ηλικίας από 10 ως και 14 ετών, στους συλλόγους χειμερινών αθλημάτων. Μετά από μια μεγάλη περίοδο κάμψης στον χώρο αυτό, από το 2009 και μετά, κυρίως λόγω της οικονομικής κρίσης στη χώρα μας, άρχισε να εκδηλώνεται από το 2017 μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τον χειμερινό αθλητισμό. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα ελπιδοφόρο στοιχείο, για την ανάπτυξή του, αλλά σίγουρα δεν αγγίξαμε τα νούμερα, προ του 2009».

Από την άλλη, αναφέρει πως «οι καιρικές συνθήκες που εκδηλώθηκαν μέχρι στιγμής στη χώρα μας, δεν βοήθησαν να υπάρξει αντίστοιχα μια ισόρροπη ανάπτυξη και στα χιονοδρομικά κέντρα, και συγκεκριμένα να υπάρξει μεγαλύτερη κίνηση αθλητών στις πίστες τους.

Μειώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις, εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν τα Σαββατοκύριακα.

Μάλιστα παρατηρείται ότι μέχρι τώρα, περισσότερο χιόνι «έπεσε» στη Νότια Ελλάδα, με αποτέλεσμα να κινηθούν περισσότερο τα χιονοδρομικά κέντρα που βρίσκονται στο Πήλιο, στα Καλάβρυτα κ.α.».

Πάντως, τα χιονοδρομικά κέντρα, εναποθέτουν τις ελπίδες τους φέτος, στις ημέρες της Αποκριάς, όπου αναμένουν μεγάλη προσέλευση …καιρού θέλοντος!

 

Λ.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass