ΕΥΣΗΜΑ Κ. ΚΟΛΛΑΤΟΥ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ:

Κρατάτε ζωντανό το Καλοχώρι

• Σκέπαστρο στην κερκίδα θα κατασκευάσει ο Δήμος Τεμπών • Απινιδωτής δώρο από τον επίτιμο πρόεδρο Απ. Έξαρχο

Δημοσίευση: 18 Φεβ 2018 22:29

«Κρατάτε ζωντανό το χωριό και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους σας», τόνισε σε σύντομη ομιλία του ο Κώστας Κολλάτος στην κοπή πίτας της Αναγέννησης Καλοχωρίου, που έγινε στην ταβέρνα των αδελφών Λίταινα.


Άνθρωπος του ποδοσφαίρου ο δήμαρχος Τεμπών έδωσε και συμβουλές στα νέα παιδιά, που απαρτίζουν την ομάδα: «Πρώτα να γίνετε καλοί άνθρωποι και μετά καλοί ποδοσφαιριστές. Σήμερα αν έχετε πέντε φίλους, με την αξιόλογη προσπάθεια που κάνετε αύριο θα διπλασιασθούν. Εμείς ως Δήμος Τεμπών θα είμαστε αρωγοί στην προσπάθειά σας και στον βαθμό που μπορούμε, θα φροντίζουμε ο αγωνιστικός χώρος να διατηρείται σε καλή κατάσταση και θα κατασκευάσουμε ένα σκέπαστρο, για να παρακολουθούν οι φίλαθλοι σε ανθρώπινες συνθήκες τους αγώνες».
Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Σαμπάνης ευχαρίστησε τον δήμαρχο για την πολύτιμη βοήθεια του δήμου και συνεχάρη τα παιδιά και τους προπονητές, για τις φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλλουν.
Ακολούθως τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο πατέρας Βασίλειος, που και εκείνος έδωσε χρήσιμες συμβουλές στους ποδοσφαιριστές, ευχόμενος ό,τι το καλύτερο στην ομάδα.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκτός του κ. Κολλάτου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μιχαήλ Καρατέγος, οι αντιδήμαρχοι κ. Βασίλειος Ζάχος, Ιωάννης Αργυρίου και Αστέριος Σαΐτης, ο πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος Νέσσονος κ. Ιωάννης Σακαβός, ο πρώην αντιδήμαρχος και νυν δημοτικός σύμβουλος κ. Γεώργιος Έξαρχος, ο πρόεδρος δημοτικού διαμερίσματος Όσσας κ. Ιωάννης Μπίκας και ο πρόεδρος δημοτικού διαμερίσματος Καλοχωρίου κ. Ελευθέριος Σεβδαλής.
Επίσης βρέθηκε σύσσωμο το Δ.Σ. της Αναγέννησης Καλοχωρίου, ο πρόεδρος κ. Γιάννης Σαμπάνης, ο αντιπρόεδρος κ. Θεόδωρος Ντόντος, ο ταμίας κ. Μιχαήλ Τσιρώνης, ο γενικός γραμματέας κ. Δημήτρης Ζιώγας, ο γενικός αρχηγός κ. Ιωάννης Στραβέλλας, ο πρόεδρος της Ακαδημίας κ. Μιχαήλ Ζιώγας και οι προπονητές κ. Αποστόλης Έξαρχος (πρώτης ομάδας που αγωνίζεται στην Α1 ΕΠΣΛ), Ιωάννης Δεσπόπουλος (Ακαδημίας).Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία και ο προπονητής για πολλά χρόνια στην ομάδα της Αναγέννησης Καλοχωρίου κ. Ιωάννης Μπαλοδήμος, όπως επίσης και ο πρώην παράγοντας του Αετού Μακρυχωρίου Μιχάλης Σελιγκούνας, που αποδέχθηκε την πρόσκληση των φίλων του, κ. Έξαρχου, Σαμπάνη.
Το δείπνο ήταν πλούσιο, τα φλουριά δύο και οι νικητές πήραν από ένα όμορφο δώρο την εικόνα της Παναγίας με τον Χριστό.

 

ΑΠΙΝΙΔΩΤΗΣ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ
Σε μια ουσιαστική κίνηση προχώρησε ο επίτιμος πρόεδρος της ομάδας κ. Αποστόλης Έξαρχος, ο οποίος θα κάνει δώρο έναν απινιδωτή που θα βρίσκεται μόνιμα στα αποδυτήρια της Αναγέννησης.
«Καλύτερα μια μεταγραφή λιγότερη και να πάρουμε αυτό το πολύ χρήσιμο μηχάνημα για να προλάβουμε τυχόν δυσάρεστες καταστάσεις» τόνισε ο κ. Έξαρχος ο οποίος παρότρυνε σε όλα τα σωματεία να έχουν απινιδωτή.
ΧΡ. ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass