ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Νέα πρόσωπα κάλεσε ο Σκίμπε

• Κουλούρης και Λημνιός κλήθηκαν για πρώτη φορά

Δημοσίευση: 16 Μαρ 2018 18:49

Την αποστολή της Εθνικής Ελλάδας, που αποτελείται από 27 ποδοσφαιριστές, ανακοίνωσε χθες ο Μίχαελ Σκίμπε, για τους φιλικούς αγώνες με την Ελβετία (23/3) και την Αίγυπτο (27/3).

Οι Κουλούρης και Λημνιός κλήθηκαν για πρώτη φορά από τον Γερμανό εκλέκτορα, ενώ οι Γιαννιώτης, Μπάρκας, Μπακάκης και Καρέλης επιστρέφουν στις κλήσεις.
Η αποστολή θα συγκεντρωθεί την Δευτέρα 19 Μαρτίου και η πρώτη προπόνηση είναι προγραμματισμένη στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά την ίδια ημέρα στις 17:00. Την αποστολή αποτελούν οι: Καρνέζης, Γιαννιώτης, Μπάρκας, Τοροσίδης, Μπακάκης, Σταφυλίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Λυκογιάννης, Τζαβέλλας, Ρέτσος, Παπαδόπουλος, Ταχτσίδης, Τζιόλης, Πέλκας, Κουρμπέλης, Σάμαρης, Ζέκα, Φορτούνης, Μπακασέτας, Μήτρογλου, Χριστοδουλόπουλος, Καρέλης, Γιαννιώτας, Δώνης, Λημνιός, Κουλούρης.

 

ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ
Στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας θα διεξαχθεί τελικά η φιλική αναμέτρηση της εθνικής ομάδας με την Ελβετία, την Παρασκευή 23/3 (20:00). Το παιχνίδι είχε προγραμματιστεί αρχικά να γίνει στο γήπεδο της Τούμπας, όμως τα πρόσφατα γεγονότα στα ντέρμπι του ΠΑΟΚ με Ολυμπιακό και ΑΕΚ και ο φόβος επεισοδίων, ως αντίδραση των οπαδών του «Δικεφάλου του Βορρά», υποχρέωσαν την ΕΠΟ να μεταφέρει το ματς στο ΟΑΚΑ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass