ΔΗΛΩΣΕ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ «ΕτΔ» Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE, ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΛΕΟΥΤΣΑΚΟΣ:

Ο Απόλλων προσφέρει στο ελληνικό ποδόσφαιρο

*Το πρωτάθλημα όπως εξελίσσεται βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο *Θα προσπαθήσουμε τη νέα χρονιά να συνεισφέρουμε οικονομικά στις ομάδες από χορηγίες

Δημοσίευση: 19 Μαρ 2018 22:44

Ο Απόλλων Λάρισας δεν κέρδισε μόνο την Αναγέννηση Καρδίτσας, αλλά… κέρδισε με την εικόνα του και τον πρόεδρο της Football League, Λεωνίδα Λεουτσάκο, ο οποίος βρέθηκε χθες στο στάδιο Αλκαζάρ και παρακολούθησε την αναμέτρηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναγιώτη Μαντζανά τον αντιπρόεδρο της Ερασιτεχνικής Χρήστο Μπουχουρίδη και τον δικηγόρο Γεώργιο Βέβη.

Στο ημίχρονο του αγώνα ο κ. Λεουτσάκος σε δηλώσεις που έκανε στην «ΕτΔ», τόνισε πως ο Απόλλωνας είναι ομάδα που προσφέρει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, υπάρχει ποδοσφαιρικός πολιτισμός από τους φιλάθλους του, είναι ικανοποιημένος από το πρωτάθλημα όπως εξελίσσεται και εξέφρασε την αισιοδοξία του πως τη νέα χρονιά η διοργανώτρια θα μπορεί να συνεισφέρει οικονομικά στις ομάδες από χορηγίες, για να μην δημιουργούνται προβλήματα. Αναλυτικά ο πρόεδρος της Football League, επισήμανε τα εξής:

-Ποιος είναι ο λόγος της παρουσίας σας στο Αλκαζάρ: «Έχω πει ότι θα πάω σε όλα τα γήπεδα της Β' Εθνικής. Είχαν μείνει δύο ομάδες, ο Απόλλων Λάρισας και η Δόξα Δράμας. Σήμερα ήρθα να δω τον Απόλλωνα που είναι μια ομάδα στην κατηγορία, που έχει ελληνικό στοιχείο. Έχει μόνο έναν ξένο από ό,τι γνωρίζω και οι υπόλοιποι είναι Έλληνες παίκτες, μεταξύ των οποίων πολλοί από αυτούς είναι από τη Λάρισα. Προσφέρει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και της εύχομαι τα καλύτερα, στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Έχει και μια πάρα πολύ καλή διοίκηση, προσπαθεί για τον τόπο της και προσφέρει όπως ανέφερα, στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

-Μια ατμόσφαιρα ποδοσφαιρική σε ένα γειτονικό ντέρμπι, μια φιλόξενη έδρα. Ποιο είναι το σχόλιό σας; «Το ποδόσφαιρο το δικό μας επειδή έχουμε και προβλήματα, θέλει να υπάρχει τέτοιος ποδοσφαιρικός πολιτισμός σε αυτές τις έδρες, όπου υπάρχει επαρχία, διότι ο κόσμος «διψάει» να δει μπάλα.

Και από ό,τι αποδεικνύεται, ο κόσμος του Απόλλωνα το σέβεται, το εκτιμάει και το αποδέχεται με αυτό τον πολιτισμό που δείχνει. Και αυτό είναι ευχάριστο για εμάς.

Να ερχόμαστε σε τέτοιες έδρες και να υπάρχει τέτοιος κόσμος. Για εμάς είναι προτέρημα και ευχαριστούμε τον κόσμο που δέχεται το ποδόσφαιρο, σε αυτό το επίπεδο».

-Είστε ικανοποιημένος από το πρωτάθλημα όπως εξελίσσεται. Υπάρχουν προβλήματα;

«Παρά τα προβλήματα το πρωτάθλημα βρίσκεται σε πάρα πολύ καλό επίπεδο. Το κρίνουν και οι θεατές που παρακολουθούν τους αγώνες. Βλέπετε πώς εναλλάσσονται η κορυφή αλλά και η ουρά. Είναι ένα πρωτάθλημα ανταγωνιστικό. Ευελπιστώ να μας εμπιστευθούνε και κάποιοι άνθρωποι, γιατί κάποιοι μέτοχοι μαθαίνουν, να μπορέσουμε να συγκεντρωθούν περισσότερα έσοδα, ώστε την καινούργια σεζόν το πρωτάθλημα να είναι πιο αξιόπιστο και οικονομικά βιώσιμο για τις ομάδες».

-Βέροια και Αχαρναϊκός, δύο ομάδες με ιστορία αποχώρησαν από το πρωτάθλημα.

Ποιες είναι οι σκέψεις σας για να μην ξανασυμβεί το ίδιο και τη νέα χρονιά;

«Είναι το μόνο μελανό σημείο από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Γι' αυτό θεωρώ ότι πρέπει να είναι το πρωτάθλημα ανταγωνιστικό, να τερματίσει φέτος με την καλύτερη δυνατή εικόνα και του χρόνου να μπούνε οι βάσεις και τα όρια, ώστε να μην υπάρχουν αποχωρήσεις ούτε τίποτα άλλο αρνητικό, ώστε να μπορεί η διοργανώτρια να συνεισφέρει οικονομικά στις ομάδες από χορηγίες, για να μην δημιουργούνται τέτοια προβλήματα.

Και να εμπιστευθούν οι ομάδες το ελληνικό στοιχείο, είναι σημαντικό».

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass