ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Το πρόγραμμα «Αθληση και Γυναίκα»

Δημοσίευση: 20 Μαρ 2018 20:30

Με μεγάλη επιτυχία και ανταπόκριση, εδώ και είκοσι χρόνια, πραγματοποιείται από το αθλητικό τμήμα του Δήμου Λαρισαίων της Διεύθυνσης Αθλητισμού Πολιτισμού και Κοινωνικής Πολιτικής, το πρόγραμμα μαζικού αθλητισμού «Άθληση και Γυναίκα» με σκοπό να ενταχθεί η γυμναστική στην καθημερινή ζωή της γυναίκας, αποκομίζοντας τα μεγάλα οφέλη της, τόσο σωματικά όσο και ψυχικά.


Η υλοποίηση του προγράμματος από έμπειρους καθηγητές φυσικής αγωγής με πολυετή εμπειρία στον χώρο και μεράκι, δίνουν τη δυνατότητα άθλησης σε κάθε γυναίκα, άνω των 18 ετών, σε διάφορες αθλητικές εγκαταστάσεις με οικονομική συμμετοχή σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή.
Το πρόγραμμα εκγύμνασης πραγματοποιείται σε όλες τις συνοικίες της πόλης μας με πρωινά και απογευματινά τμήματα και το στηρίζουν συμμετέχοντας σε αυτό πάνω από 1.500 γυναίκες. Το πρόγραμμα «Άθληση και Γυναίκα» περιλαμβάνει ασκήσεις με βαράκια, λάστιχα, ιατρικές μπάλες αερόμπικ, zumba και aqua gymnastic.
Στόχος του προγράμματος είναι η βελτίωση της υγείας των αθλουμένων, καλύτερη ποιότητα ζωής, να προωθήσει την κοινωνικότητα μεταξύ των μελών στα τμήματα, την αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου και την αναψυχή των αθλουμένων.
Οι γυναίκες συμμετέχουν στις εκδηλώσεις του προγράμματος (αθλητικές, ενημερωτικές, ψυχαγωγικές) με απόλυτη επιτυχία και η αναβάθμιση του προγράμματος προϋποθέτει τη δική σας συμμετοχή περιμένοντας τις δικές σας προτάσεις.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 2410-625121 (κα Ζήλου Έλενα) και 2410-235260, facebook Αθλητικό τμήμα Δήμου Λαρισαίων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass