ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΜΑΡΤΙΟΥ (17:00)

Φιλικό στη Λαμία η ΑΕΛ

*Εμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας δίνει ο Σωτήρης Αντωνίου

Δημοσίευση: 21 Μαρ 2018 22:00
Το φωτογραφικό στιγμιότυπο είναι από τον αγώνα του πρωταθλήματος στη Λαμία Το φωτογραφικό στιγμιότυπο είναι από τον αγώνα του πρωταθλήματος στη Λαμία

Μετά τον Λεβαδειακό, όπου αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2, η ΑΕΛ θα δώσει ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι εκτός έδρας, με ομάδα της Super League.

Συγκεκριμένα, οι «βυσσινί» θα αγωνισθούν μεθαύριο Παρασκευή 23 Μαρτίου και ώρα 17:00 στο ΔΑΚ Λαμίας, με τη Λαμία, ομάδα που είχαν κερδίσει για το πρωτάθλημα στο ίδιο γήπεδο με 2-0, στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου.

Ο τεχνικός Σωτήρης Αντωνίου θα έχει την ευκαιρία να δει για μια ακόμη φορά τους παίκτες έστω και σε φιλικό στον βαθμό που αφομοιώνουν τη φιλοσοφία που θέλει να περάσει, ώστε να βελτιώσει μέσα από τις προπονήσεις, τα αδύνατα στοιχεία που εντοπίζει.

Πάντως είναι πολύ ευχαριστημένος τις πρώτες ημέρες παρουσίας του, καθώς όλοι οι ποδοσφαιριστές προσπαθούν στις προπονήσεις πάρα πολύ, έχουν διάθεση και θέλουν να δείξουν πως μπορεί να τους υπολογίζει όταν ξεκινήσουν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις, για να προσφέρουν ό,τι καλύτερο μπορούν.

Χθες οι παίκτες στο προπονητήριο των Δέντρων δούλεψαν ιδιαίτερα σε μικρούς χώρους, έμφαση δόθηκε κυρίως στην κυκλοφορία της μπάλας και στο πιεστικό πρέσιγκ, στους χώρους αυτούς.

Απόντες με τις εθνικές τους ομάδες είναι οι Μλάντεν Μπόζοβιτς και Γιάννης Μασούρας σε εθνική Μαυροβουνίου και Εθνική Ελπίδων αντίστοιχα, με τον πρώτο να αγωνίζεται μεθαύριο Παρασκευή (23/3) στην Κύπρο και τον δεύτερο να έχει κληθεί για το παιχνίδι κόντρα στο Σαν Μαρίνο στην Ξάνθη, αύριο Πέμπτη (22/3).

Όσον αφορά τώρα στην κατάσταση των τραυματιών, Χούμπτσεφ και Ρέντζας μπήκαν κανονικά χθες στο πρόγραμμα, ενώ σήμερα αναμένεται να επανέλθει και ο Λεοζίνιο.

Αγκάνοβιτς, Γουάλας και Ξενοδόχωφ ακολουθούν προγράμματα αποκατάστασης, για να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν και να επανέλθουν πιο δυνατοί.

Σήμερα η προπόνηση είναι προγραμματισμένη να γίνει το πρωί.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass