ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΔΥΝΑΜΗ» ΛΑΡΙΣΑΣ

Ανοιχτό τουρνουά πινγκ-πονγκ για όλους

*Την Κυριακή 1 Απριλίου στο κλειστό του 5ου Γυμνασίου Λάρισας

Δημοσίευση: 21 Μαρ 2018 16:42

Ο Α.Σ.Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης «Δύναμη» Λάρισας, διοργανώνει το 4ο Ανοιχτό τουρνουά πινγκ-πονγκ για μικρούς και μεγάλους την Κυριακή 1 Απριλίου στο κλειστό γυμναστήριο του 5ου Γυμνασίου Λάρισας (Ηρώων Πολυτεχνείου, είσοδος από Κομνηνών).

Στους αγώνες μπορούν ελεύθερα να συμμετέχουν όλοι από 8 χρονών και πάνω χωρίς να είναι απαραίτητο να είναι αθλητές ή να συμμετέχουν σε κάποιον σύλλογο.

 Αξίζει να αναφέρουμε πως πέρυσι οι συνολικές συμμετοχές έφτασαν τις 81 ( 44 μικροί και 37 ενήλικες). Ο πιο μικρός σε ηλικία ήταν 6 χρόνων και ο πιο μεγάλος 78.

Οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουν δεκτές μέχρι το Σάββατο 31 Μαρτίου το βράδυ έως τις 22:00.

Εκπρόθεσμες δηλώσεις θα γίνουν δεκτές και θα προστεθούν εκ των υστέρων στα γκρουπ. Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 6976-480780, στο e-mail : dynami07@gmail.com αλλά και στη σελίδα www.dynami07.gr. Το συμβολικό ποσό συμμετοχής θα είναι 5€ και θα προσφερθούν δωρεάν σε όλους τους παίκτες νερά, αναψυκτικά και σάντουιτς.

Η έναρξη των αγώνων θα γίνει για τους μικρούς (μέχρι 18 ετών) το πρωί της Κυριακής στις 10:00 και για τους μεγάλους στις 17:00 το απόγευμα σε 6 αγωνιστικά τραπέζια του συλλόγου.

Όλοι οι παίκτες θα χωριστούν στην αρχή σε γκρουπ ανάλογα με την ηλικία στην αρχή και μετά θα παίξουν σύστημα νοκ άουτ όσοι προχωράνε στο κυρίως ταμπλό.

Επειδή αυτοί οι αγώνες έχουν σκοπό τη χαρά της συμμετοχής, όλοι θα παίξουνε αγώνες διαβάθμισης και θα προχωράνε ανάλογα με τις νίκες ή τις ήττες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass