Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟ... ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (17:00)

Ολοι οι δρόμοι οδηγούν στη Φιλιππούπολη

*Κάλεσμα στους Λαρισαίους φιλάθλους απευθύνουν ΠΑΕ και Ερασιτέχνης

Δημοσίευση: 22 Απρ 2018 15:05

Ηλιόλουστη αναμένεται η σημερινή ημέρα στη Θεσσαλική Πρωτεύουσα και καθώς ο καιρός είναι ιδανικός για ποδόσφαιρο, το γήπεδο της Φιλιππούπολης προσφέρεται για τους Λαρισαίους φιλάθλους, να απολαύσουν ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο αξιόλογες ομάδες.

Στον Απόλλωνα και την Παναχαϊκή, οι οποίοι θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στις 17:00, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League και υπόσχονται να προσφέρουν πλούσιο ποδοσφαιρικό θέαμα.

Η ατμόσφαιρα λοιπόν θα είναι γιορτινή, καθώς οι «κυανόλευκοι» επιστρέφουν στο... σπίτι τους, που είναι ανακαινισμένο και αποτελεί πραγματικό στολίδι για την περιοχή.

Και σε αυτή τη γιορτή ΠΑΕ και Ερασιτέχνης Απόλλων απευθύνουν κάλεσμα στους φιλάθλους της πόλης αλλά και του νομού γενικότερα να παρευρεθούν σήμερα στο γήπεδο και να στείλουν μήνυμα πως θα γίνουν αρωγοί τα επόμενα χρόνια, ώστε το σωματείο να εκπροσωπεί επάξια το λαρισινό ποδόσφαιρο, στον χώρο της Football League.

Παράλληλα οι υπεύθυνοι της ομάδας διένειμαν προσκλήσεις σε σχολεία της περιοχής, σε μαθητές δημοτικών σχολείων, γυμνασίων και λυκείων.

Αγωνιστικά, ο Απόλλωνας θέλει τη νίκη κατά την επιστροφή του στο γήπεδο της Φιλιππούπολης και για να γίνει αυτό οι παίκτες του Νίκου Θεοδοσιάδη καλούνται να αγωνισθούν με πειθαρχία και σοβαρότητα από την αρχή μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Θα απουσιάσουν ο τιμωρημένος Σωτήρης Τσιλούλης και ο Άκης Σουλίδης ο οποίος ακολούθησε και χθες ατομικό πρόγραμμα για να μπει σιγά-σιγά σε κανονικούς ρυθμούς, ενώ επανέρχεται ο Παναγιώτης Παϊτέρης, ο οποίος εξέτισε την ποινή του.

Στην αποστολή που συγκροτήθηκε μετά τη χθεσινή πρωινή προπόνηση, συμπεριλήφθηκαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Φιρινίδης, Παϊτέρης, Αγρόδημος, Ανδρέου Ε., Ανδρέου Ιωαν., Σουλιώτης, Δημολιός, Ιβανίδης, Λίταινας, Κανούλας, Καρακατσάνης, Κουρτεσιώτης, Μαυριάς, Παπαζαχαρίας, Σκούπρας, Κακάμης, Χατζής, Χαραλαμπόπουλος, Λουκάς και Καμπέρης. Εκτός έμειναν οι Συράκος, Saensanit, Γαρυφαλόπουλος (τραυματίας) και Γιάννης Ανδρέου. Η ομάδα θα γευματίσει στη 1 το μεσημέρι στο «Παραδοσιακό» στη Νεάπολη και μετά οι παίκτες θα μεταβούν στο γήπεδο της Φιλιππούπολης.

Η ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Ο τεχνικός της Παναχαϊκής Σωκράτης Οφρυδόπουλος δεν υπολογίζει στους τραυματίες Στεργίδη (ρήξη μηνίσκου), Φουρλάνο (ενοχλήσεις στην ποδοκνημική άρθρωση), Μακρυδημήτρη, Σωτηράκο (έκαναν ατομικό πρόγραμμα όλη την εβδομάδα) και Βασιλείου (δεν προπονήθηκε λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο). Σε όλες αυτές τις απουσίες προστίθεται και ο τιμωρημένος Μπουτζίκος. Αντίθετα, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Γιώργος Ντάσιος, αν και ταλαιπωρείται από ελαφράς μορφής ίωση. Εκτός έμειναν ακόμα οι Μπιτσάκος (αποθεραπία), Μπαμπούνης, Μπούτιβας (Κ19) και Αγουρίδης. Την αποστολή απαρτίζουν οι: Βρονταράς, Σούλης, Χαλκιάς, Πολίμος, Ντάσιος, Λουμπαρδέας, Πλέγας, Μουστακόπουλος, Γκίνο, Πολυχρόνης, Φωτάκης, Αργυρόπουλος, Μαστραντωνάκης, Κωνσταντακόπουλος, Μασούρας, Αποστολόπουλος, Ελευθεριάδης, Αντωνακόπουλος, Κυνηγόπουλος, Μωραΐτης.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Ο Νικόλαος Τεβεκέλης από την ΕΠΣ Μακεδονίας, ορίστηκε να διευθύνει τη σημερινή αναμέτρηση μεταξύ του Απόλλωνα Λάρισας και της Παναχαϊκής, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Φιλιππούπολης και θα αρχίσει στις 17:00.

Συνεργάτες του θα είναι οι Χρήστος Τζιαμπάσης (Κοζάνης), Αναστάσιος Φράγιος (Μακεδονίας), 4ος ο Φώτιος Φωτιάδης (Καστοριάς) και παρατηρητής διαιτησίας ο Ιωάννης Αγγελακόπουλος (Καρδίτσας).

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Επίσημα έχουν κληθεί να παραστούν και να τιμηθούν απ’ την ΠΑΕ Απόλλων πριν την έναρξη του αγώνα:

- Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κων/νος Αγοραστός, για τη συμβολή του στην ανακαίνιση του γηπέδου της Φιλιππούπολης και τη συνολική προσφορά του στον σύλλογο.

- Η Δημοτική Αρχή της πόλης, στο πρόσωπο του δημάρχου κ. Απ. Καλογιάννη και του εντεταλμένου συμβούλου Αθλητισμού κ. Γ. Κωσταρόπουλου, για τη διαχρονική στήριξη που παρέχει ο Δήμος Λαρισαίων στις προσπάθειες του Απόλλωνα σε όλα τα επίπεδα, και

- Η εφημερίδα «Ελευθερία», για την εξίσου διαχρονική προβολή των δραστηριοτήτων του συλλόγου και τη συνολική προσφορά της στον τοπικό αθλητισμό.

ΤΟΠΛΗΡΕΣΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

*ΑΟΧ/Κισσαμικός-ΟΦΗ        1-1

(90+3’ Ξύδας σουτ-67’ Ντίνας σουτ))

• ΣΗΜΕΡΑ (22/4-17:00)

*Εργοτέλης-ΑΕ Καραϊσκάκης

*Αναγέννηση Κ.-Πανσερραϊκός

*Παναιγιάλειος-Δόξα Δράμας

*Αιγινιακός-Σπάρτη

*Απόλλων Πόντου-Άρης

*Απόλλων Λ.-Παναχαϊκή (WEB TV ΕΡΤ)

*Καλλιθέα-Αχαρναϊκός 3-0 (α.α.)

*Τρίκαλα-Βέροια 3-0 (α.α.)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 26 αγώνες)

1. ΟΦΗ (27 αγ.) 62-13 65

2. Άρης    48-13 63

- - - - - - - - - - - - - - - - - - -

3. Παναχαϊκή    33-16 51

4. ΑΟΧ/Κισσαμικός     42-25     47

5. Δόξα Δράμας  34-19 44

6. Απόλλων Λ.   48-32 43

7. ΑΕ Καραϊσκάκης     30-18 43

8. Απόλλων Πόντου     34-18 43

9. Τρίκαλα 22-16 42

10. Σπάρτη 25-25 35

11. Αναγέννηση Κ.     23-28 31

12. Εργοτέλης   35-38 30

- - - - - - - - - - - - - - - - - - -

13. Αιγινιακός  27-43 29

14. Πανσερραϊκός 33-39 28

15. Παναιγιάλειος     19-43 21

16. Καλλιθέα    16-32 16

17. Βέροια -    -

18. Αχαρναϊκός  -    -

* Ο Αχαρναϊκός και η Βέροια έχουν αποβληθεί από το πρωτάθλημα.

** Εκκρεμεί η απόφαση για την «τύχη» του αγώνα ΑΟΧ/Κισσαμικός-Βέροια.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass