ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ (11:00) ΤΟ 2ο ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΕΛ ΑΘΗΝΑΣ

Στη μάχη του τίτλου το 4ο ΓΕΛ Λάρισας

ñ Αφίχθη χθες το πρωί στη Λεμεσό η Λαρισινή αποστολή, την οποία ακολούθησαν και αρκετοί γονείς

Δημοσίευση: 23 Απρ 2018 10:30

Στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου ρίχνεται σήμερα η ομάδα βόλεϊ κοριτσιών του 4ου ΓΕΛ Λάρισας, η οποία μετέχει στο «final 4» του Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος που διεξάγεται στη Λεμεσό.

Η λαρισινή ομάδα αντιμετωπίζει σήμερα στις 11:00 στο «Θεμιστόκλειο» Αθλητικό Κέντρο το 2ο Πειραματικό ΓΕΛ Αθήνας στον πρώτο χρονικά ημιτελικό, ενώ στο άλλο παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 13:00 το φαβορί της φετινής διοργάνωσης, η Σχολή Μωραΐτη θα αναμετρηθεί με την πρωταθλήτρια Κύπρου. Η Λαρισινή αποστολή αφίχθη χθες το πρωί στη Λεμεσό, ενώ το απόγευμα έγινε η προγραμματισμένη προπόνηση. Ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής και προπονητής της ομάδας Σωκράτης Παπαστεργίου επέλεξε τις Γίτση, Εξάρχου, Κουμπούρα Ε., Μαργαριτοπούλου, Αλβίζου, Κουμπούρα Σ., Μανδραβέλη, Δέλιου, Ριζούλη, Αποστόλου, Λαπούση, Νιακοπούλου, Πετρουγάκη, Βελεσιώτη, Χύτα, Στεργίου, Ριζομάρκου και Κωνσταντούλα, ενώ επικεφαλής της αποστολής είναι ο σχολικός σύμβουλος Φυσικής Αγωγής κ. Λαπούσης. Επίσης θα πρέπει να σημειωθεί ότι την αποστολή ου 4ου ΓΕΛ Λάρισας στην Κύπρο ακολούθησαν και αρκετοί γονείς. «Πηγαίνουμε με αισιοδοξία και θα διεκδικήσουμε το καλύτερο. Ξέρουμε ότι το μεγάλο φαβορί είναι η Σχολή Μωραΐτη που έχει συγκεντρώσει όλες τις διεθνείς αθλήτριες σ’ αυτήν την ηλικία, αλλά η ομάδα μας μετά τον άθλο με το Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης, που κανένας δεν το περίμενε, έχουμε πίστη να ανατρέψει τα δεδομένα. Πιστεύω ότι θα είμαστε στον τελικό της Τρίτης και θα κοντραριστούμε με το μεγάλο φαβορί. Η συμμετοχή μας και στο φετινό «final 4» είναι μία μεγάλη επιτυχία και δείχνει ότι το επίπεδο του γυναικείου βόλεϊ στη Λάρισα εξακολουθεί να βρίσκεται στο πιο υψηλό επίπεδο πανελληνίως εδώ και πολλά χρόνια» σχολίασε ο προπονητής του 4ου ΓΕΛ Λάρισας, Σωκράτης Παπαστεργίου. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το 4ο ΓΕΛ Λάρισας μετέχει για πέμπτη φορά στο «final 4» του Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος. Τις προηγούμενες τέσσερις φορές έχει κατακτήσει μία δεύτερη θέση, δύο τρίτες και μία τέταρτη. Φυσικά η παράδοση του γυναικείου βόλεϊ Λάρισας στη συγκεκριμένη διοργάνωση ξεκινά από το 1ο Λύκειο Λάρισας που είχε πετύχει πέντε πρώτες Πανελλήνιες νίκες, δύο δεύτερες και μία τρίτη. Οι δύο Πανελλήνιες νίκες κατακτήθηκαν στην Κύπρο το 1996 και το 1999, ενώ στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα το 1ο Λύκειο Λάρισας κατετάγη 5ο στη Γαλλία το 1994 και 3ο στη Σλοβακία το 1996.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass