ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Μήνυση κατά διαιτητή

Δημοσίευση: 23 Απρ 2018 15:28

Εξαλλοι είναι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού με τον διαιτητή Αλέξανδρο Κατσικογιάννη, τον οποίο θεωρούν υπεύθυνο για την ήττα της ομάδας τους από τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη (1-0).

Οι διαμαρτυρίες επικεντρώνονται σε δύο πέναλτι που ζήτησαν οι «ερυθρόλευκοι», ένα στο ξεκίνημα του αγώνα, στη φάση του Κούτρη με τον Χουάντερσον (στην οποία μάλιστα ο αμυντικός των Πειραιωτών τραυματίστηκε στο χέρι και αποχώρησε), και κυρίως στη φάση που έγινε στις καθυστερήσεις, όταν ο Κοντοές φάνηκε να αποκρούει την μπάλα με το χέρι.

Επιπλέον, στον Ολυμπιακό καταγγέλλουν τον διαιτητή για την εν γένει συμπεριφορά του και μάλιστα ο προπονητής του Ολυμπιακού Μάρκο Μάριν φέρεται να σκοπεύει να μεταβεί στο αστυνομικό τμήμα και να καταθέσει μήνυση κατά του Κατσικογιάννη, καθώς καταγγέλλει ότι τον απώθησε στη φάση των καθυστερήσεων, όταν ο Γερμανός πήγε να διαμαρτυρηθεί για τον μη καταλογισμό πέναλτι.

Τα παράπονα του Ολυμπιακού εξέφρασε με καθαρό τρόπο ο Χρήστος Κόντης, στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα: «Σίγουρα ξεκινήσαμε με ένα γκολ από την πλευρά του Απόλλωνα που δυνάμωσε μία ομάδα που θέλει να μείνει κατηγορία. Μετά αντιδράσαμε και βγάλαμε φάσεις. Όταν όμως έχεις στο α' μέρος καθαρή φάση που δεν δίνεται και το ίδιο και στο β' μέρος, είναι πρόβλημα. Ο διαιτητής έσπρωξε τον Μάριν και προσπαθήσαμε να τον κρατήσουμε στο γήπεδο. Έγιναν πράματα και θαύματα. Δεν μου αρέσει να μιλάω για διαιτησία, αλλά αυτό που γίνεται είναι τρομερό. Η πρώτη φάση του Χουάντερσον είναι κόκκινη κάρτα. Δεν παίρνουμε φάουλ και πέναλτι. Να παίρνουμε ό,τι αξίζουμε. Να μην παίρνουμε αυτά που δεν είναι. Εμείς λέμε να παίρνουμε ό,τι δικαιούμαστε. Σίγουρα αισθάνομαι πως δεν θα μας σέβονται. Δεν σέβονται τον Ολυμπιακό όταν σφυρίζουν έτσι. Να είναι να το πάρουμε. Να μην είναι να μην το πάρουμε», ανέφερε ο προπονητής των Πειραιωτών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass