ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΧΘΕΣ ΤΟΥ 2ου ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΑΘΗΝΑΣ ΜΕ 3-0 ΣΕΤ ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ

Γράφει ιστορία στην Κύπρο το 4ο ΓΕΛ

• Πολύ καλή εμφάνιση από τα κορίτσια της Λάρισας που σήμερα αντιμετωπίζουν το μεγάλο φαβορί, Σχολή Μωραΐτη, στη μάχη του τίτλου

Δημοσίευση: 24 Απρ 2018 17:49

Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο «final 4» του Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος που διεξάγεται στη Λεμεσό, η ομάδα βόλεϊ κοριτσιών του 4ου ΓΕΛ Λάρισας, η οποία στον χθεσινό ημιτελικό που διεξήχθη στο «Θεμιστόκλειο» αθλητικό κέντρο επικράτησε του 2ου Πειραματικού ΓΕΛ Αθήνας με 3-0 σετ και προκρίθηκε στον σημερινό μεγάλο τελικό.


Το 4ο ΓΕΛ Λάρισας μπήκε δυνατά στο 1ο σετ, πήρε ένα μικρό προβάδισμα στο σκορ, ωστόσο ο αντίπαλος δεν επέτρεψε η διαφορά να πάρει μεγάλες διαστάσεις. Μάλιστα προς τα μέσα του σετ το Πειραματικό πέρασε οριακά μπροστά, αλλά η αντίδραση της λαρισινής ομάδας ήταν άμεση. Οι αθλήτριες του Σωκράτη Παπαστεργίου μπήκαν εκ νέου σε θέση οδηγού για να φτάσουν στη νίκη με 25-20.
Κάτι ανάλογο έγινε και στο 2ο σετ που έληξε με 25-19, ενώ στο 3ο σετ το 4ο ΓΕΛ Λάρισας έβαλε οριστικό τέλος στο παιχνίδι κερδίζοντας με 25-18 και 3-0 σετ.
4ο ΓΕΛ ΛΑΡΙΣΑΣ (Παπαστεργίου): Γίτση, Εξάρχου, Σ. Κουμπούρα, Μαργαριτοπούλου, Ε. Κουμπούρα, Αλβίζου, Μανδραβέλη (λ), Λαπούση, Ριζούλη, Αποστόλου, Πετρουγάκη, Νιακοπούλου, Βελετσιώτη, Ριζομάρκου.
2ο ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΕΛ ΑΘΗΝΑΣ (Τσούκος): Πάλλα, Ρόκα Σ., Δημοπούλου, Τσάιλα, Καραγιάννη, Νίκου, Ντραγκότη (λ), Τσόκου, Λύκου, Μεγαλιού, Σδραγοπούλου, Βρεττού, Κασαπίδη, Ρόκα Π.

 

Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ
Αντιμέτωπη με τη μεγάλη πρόκληση θα βρεθεί σήμερα η ομάδα του 4ου ΓΕΛ Λάρισας, η οποία θα διεκδικήσει στον τελικό του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος τον φετινό τίτλο της πρωταθλήτριας. Η λαρισινή ομάδα θα αντιμετωπίσει το μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης, τη Σχολή Μωραΐτη, που χθες επικράτησε εύκολα του με 3-0 σετ (25-9, 25-16, 25-14) του Λυκείου Πέτρου και Παύλου Λεμεσού. Ο τελικός θα διεξαχθεί στο Αθλητικό Κέντρο «Σπύρος Κυπριανού» και θα ξεκινήσει στις 9:30 το πρωί. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρωταθλητής Ελλάδας θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο φετινό Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Μπρνο της Τσεχίας τον προσεχή Ιούνιο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass