Η ΑΕΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Χωρίς επτά στην Ξάνθη

• Πέντε τιμωρημένοι και δύο τραυματίες • Διήμερη άδεια στους παίκτες

Δημοσίευση: 24 Απρ 2018 22:04
Θερμός εναγκαλισμός μεταξύ των τεχνικών της ΑΕΛ και  του Πας Γιάννινα, Αντωνίου και Πετράκη αντίστοιχα Θερμός εναγκαλισμός μεταξύ των τεχνικών της ΑΕΛ και του Πας Γιάννινα, Αντωνίου και Πετράκη αντίστοιχα

Η ΑΕΛ μετράει ήδη τις πρώτες επτά απουσίες για τον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής στην Ξάνθη με τη φερώνυμη ομάδα στο πλαίσιο της προτελευταίας αγωνιστικής που για τη λαρισινή ομάδα είναι βαθμολογικά αδιάφορο, ενώ οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη για να διεκδικήσουν τις ελπίδες για ευρωπαϊκή έξοδο.

Στη διάθεση του τεχνικού της ομάδας Σωτήρη Αντωνίου δεν θα είναι πέντε τιμωρημένοι παίκτες που δηλώθηκαν να εκτίσουν την ποινή τους στον συγκεκριμένο αγώνα και αυτοί είναι οι: Μασούρας, Ζίζιτς, Μόρας, Μιλοσάβλιεβιτς και Φατιόν.
Παράλληλα δύο απουσίες θεωρούνται δεδομένες από τραυματίες παίκτες και αυτές είναι του Χούμπτσεφ που έχει κάταγμα στο δεξί χέρι του από τον προχθεσινό αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα(0-0), στο οποίο έγινε ανάταξη εντός γηπέδου. Η χθεσινή ακτινογραφία έδειξε ότι δεν απαιτείται χειρουργείο μιας και η ανάταξη ήταν απόλυτα επιτυχής. Στο χέρι του τοποθετήθηκε γύψος και θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα μέχρι τέλος της αγωνιστικής περιόδου.
Μέχρι τέλος της αγωνιστικής περιόδου θα είναι νοκ άουτ και ο Γουάλας που έχει θλάση στον τετρακέφαλο.
Από κει και πέρα υπάρχουν και ερωτηματικά για ορισμένους άλλους παίκτες. Ο Μπόζοβιτς έχει πρόβλημα με τη μέση του και ίσως προφυλαχθεί με δεδομένη και την πολύ καλή απόδοση που είχε ο Θεοδωρόπουλος στον αγώνα των Ιωαννίνων.
Ο Ξενοδόχοφ είναι επίσης τραυματίας με θλάση στο γαστροκνήμιο και είναι επίσης άγνωστο αν θα προλάβει τον αγώνα της Ξάνθης.
Πάντως ελπίδες υπάρχουν για άλλους τρεις παίκτες που έχουν προβλήματα τραυματισμών και αυτοί είναι ο Ναζλίδης που υποφέρει από μια οξεία οσφυαλγία με μυικό σπασμό, ο Ρέντζας που υπέστη διάστρεμμα το περασμένο Σάββατο στην τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα με τον ΠΑΣ και ο Λεοζίνιο που είχε θλάση στο γαστροκνήμιο. Αύριο Τετάρτη στην προπόνηση που θα γίνει στις 5 μ.μ. στα Δένδρα αφού η ομάδα έχει διήμερη άδεια για ξεκούραση(σε επτά μέρες έδωσε τρία παιχνίδια) θα φανεί σε τι κατάσταση είναι οι τρεις και ποιους μπορεί να υπολογίζει ο Αντωνίου.

 

ΠΕΡΙ ΚΙΤΡΙΝΩΝ ΚΑΡΤΩΝ
Τρεις παίκτες της ΑΕΛ είδαν την κίτρινη κάρτα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα και ήταν οι: Χρίστοφερ Χούμπτσεφ, ο Αλεξάνταρ Γκόικοβιτς και ο Γιάννης Μασούρας.
Στο όριο βρίσκονται τρεις παίκτες, ο Νίκος Γκόλιας με έξι, με τον Μλάντεν Μπόζοβιτς και το Χρίστοφερ Χούμπτσεβ με τρεις.
Αναλυτικά οι κίτρινες κάρτες της ΑΕΛ στη Superleague τη σεζόν 2017-2018:
Φατιόν 14 (θα εκτίσει με Ξάνθη), Γουάλας 8, Ζίζιτς (θα εκτίσει με Ξάνθη), Μόρας 7 (θα εκτίσει με Ξάνθη), Γκόλιας 6, Περόνε, Κριζμάν, Ντέλετιτς , Μασούρας 5 (θα εκτίσει με Ξάνθη), Αγκάνοβιτς, Ρέντζας, Μιλοσάβλιεβιτς 4 (θα εκτίσει με Ξάνθη), Μπόζοβιτς, Χούμπτσεφ 3, Ναζλίδης, Λεοζίνιο, Γιοβάνοβιτς 2, Μλαντένοβιτς, Γκόικοβιτς 1.

 

ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΙΑ
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ με αφορμή την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, που έγινε στο στάδιο των «Ζωσιμάδων», στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα με ιδιαίτερη αναφορά στο πανό που σηκώθηκε κατά του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξη Κούγια.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:
«1. Η ΠΑΕ ΑΕΛ και οι Χρίστοφορ Χούμπτσεφ και Ράντομιρ Μιλοσάβλεβιτς θέλουμε να εκφράσουμε την απόλυτη ευαρέσκειά μας, τόσο στο γιατρό μας ορθοπαιδικό χειρουργό Γιώργο Μπασδέκη όσο και στους φυσικοθεραπευτές μας Γιώργο Ζαχαρή και Γιώργο Μέκρα για την επιστημοσύνη τους, η οποία είναι αναμφισβήτητη και για τον τρόπο που αντιμετώπισαν τους σοβαρότατους τραυματισμούς των δύο παικτών μας. Οι ποδοσφαιριστές μας και εμείς νιώθουμε απόλυτα ασφαλείς για το οιοδήποτε ιατρικό πρόβλημα και θέλουμε να διαδώσουμε αυτήν την ιατρική επάρκεια στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ΠΑΕ ΑΕΛ.
Για άλλη μία φορά ευχαριστούμε!
2. Η ΠΑΕ ΑΕΛ και προσωπικά ο κ. Κούγιας θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και προσωπικά τον κ. Χριστοβασίλη για την άριστη φιλοξενία που μας επιφύλαξαν. Οι συμπεριφορές 50 αλητών, δήθεν οργανωμένων οπαδών του ΠΑΣ Γιάννινα, οι οποίοι δεν σέβονται ούτε ιερά ούτε όσια ούτε επιστήμες και οι οποίοι κρύβονται πίσω από την ανωνυμία τους, γιατί ντρέπονται να πουν το όνομά τους, για μας δεν έχουν καμία σημασία. Δυστυχώς «τέτοιοι» υπάρχουν σε όλες τις ομάδες. «Τέτοιους» δυστυχώς έχουμε και στη Λάρισα και τους πληρώνουμε πολύ ακριβά.
3. Συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές μας και τους προπονητές μας για τον τρόπο που αγωνίστηκαν και αντιμετώπισαν το χθεσινό πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον πλήρη ΠΑΣ Γιάννινα.
Απέδειξαν όλοι ότι αξίζουν να είναι μέλη της ενδεκάδας».

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass