ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ (16:30)

Χωρίς άγχος στην Ιτέα ο Οικονόμος

• Σωτ. Χάμος: «Θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορέσουμε»

Δημοσίευση: 25 Απρ 2018 15:14

 Με συγκρατημένη αισιοδοξία και χωρίς άγχος, αγωνίζεται σήμερα και ώρα 16:30 στο δημοτικό στάδιο της Ιτέας ο Οικονόμος, για το Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας.


Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα της Τσαριτσάνης έχει μεν το μυαλό του περισσότερο στο πρωτάθλημα της Α’ΕΠΣΛ, αλλά και στον σημερινό αγώνα θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Στην 1η αγωνιστική των ομίλων στον 4ο, ο Οικονόμος είχε κερδίσει τον Α.Ο.Καλαποδίου με 1-0, ενώ ο Αστέρας στην Ιτέα επικράτησε του Διγενή Νεοχωρίου 2-0.
Για τον σημερινό αγώνα ο ποδοσφαιριστής των «Πρασίνων» Σωτήρης Χάμος σε δηλώσεις που έκανε στην «Ε», επισήμανε τα εξής: «Κύριος στόχος ήταν και παραμένει από την αρχή της σεζόν, το πρωτάθλημα. Θέλουμε να ανέβει η ομάδα μας στη Γ’ Εθνική και να δώσουμε τη χαρά που περιμένουν, οι φίλοι του Οικονόμου. Όσον αφορά στο Κύπελλο Ερασιτεχνών, θα επιδιώξουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Σήμερα στην Ιτέα θα αγωνιστούμε χωρίς άγχος, να απολαύσουμε τον αγώνα και να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Άλλωστε είναι ένα τεστ για όλους μας, να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας, να δείξουμε την αξία μας στον αγωνιστικό χώρο. Γνωρίζουμε πως ο αντίπαλός μας έχει μια αξιόλογη ομάδα και τερμάτισε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, στον 4ο όμιλο της Γ’Εθνικής.
Όμως στο Κύπελλο είναι διαφορετικά τα παιχνίδια και θέλουμε πάνω από όλα να χαρούμε, τη σημερινή αναμέτρηση».
Από αγωνιστικής πλευράς, ο τεχνικός Κώστας Κατσάρας δεν μπορεί να υπολογίζει στον Παπαγεωργίου που υπέστη τράβηγμα στον μηριαίο, ενώ αμφίβολη θεωρείται και η συμμετοχή του Γκαμπέτα, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στον ώμο.
Στην αποστολή η οποία θα αναχωρήσει στις 10:30 το πρωί από την Τσαριτσάνη για την Ιτέα, συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Νούσιας, Θεοχαρίδης, Λεβέντης, Νάνος, Πούτας, Κολιός, Σαπάκος, Κουμπούρας, Μιφτάρι, Χάμος, Καραλούλης, Δραχαλίβας, Ζηρδέλης, Τόλιος, Γκαμπέτας, Ντούφας, Καραγιάννης, Πίπιλας.

 

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Τον αγώνα θα διευθύνει ο Μάριος Πόγκας, που θα έχει συνεργάτες τους Νικόλαο Χατζηκαμαγιάννη, Ιωάννη Κελεπούρη, όλοι από την Ένωση Εύβοιας, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Ιωάννης Κουζάκης (Θεσσαλίας).
*Ο νικητής του σημερινού αγώνα θα αντιμετωπίσει εντός έδρας στις 6 Μαΐου τη Νίκη Βόλου, στον τελικό του 4ου ομίλου.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass