ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟΥ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ 3-1

Κέρδισε με ανατροπή η Κ-20 του Απόλλωνα

Δημοσίευση: 30 Απρ 2018 20:55

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, η ομάδα Κ-20 του Απόλλωνα επικράτησε της αντίστοιχης του Αιγινιακού για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων της Football League, με 3-1.

Μια νίκη που ήρθε με ανατροπή για τους «κυανόλευκους» του Κώστα Τσώτσου, που αν ήταν πιο εύστοχοι στην τελική προσπάθεια, στις πολλές ευκαιρίες που τους παρουσιάσθηκαν θα μπορούσε το σκορ να πάρει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 25’ και στο 37’, ισοφάρισε ο Άκης Βαγενάς με ωραία προσπάθεια, ισοφάρισε σε 1-1.
Στην εκπνοή του ημιχρόνου ο Αλέξης Τσιούτσιας που ήταν εκ των πρωταγωνιστών των νικητών έκανε το 2-1 και στο 61’ ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό 3-1.
Εκτός από τον Τσιούτσια, ξεχώρισαν από τον Απόλλωνα και οι Βαγενάς, Τσαπατόρης, Λουκάς, χωρίς να υστερήσει κανείς από τους υπόλοιπους παίκτες.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Κώστας Τσώτσος): Σπηλιόπουλος, Τσεκάι, Κλίσμαν, Μητρούσκας, Τσικρικάς, Χότζα, Τσαπατόρης, Τσιούτσιας, Ντανίκας, Λουκάς, Βαγενάς. Στην επανάληψη χρησιμοποιήθηκαν και οι Καλαπανίδας, Βόγλης, Σκύφτας, Πατέτσιος, Μπρότσης.
*Μετά το τέλος του αγώνα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Απόλλων Παναγιώτης Μαντζανάς συνεχάρη τον προπονητή Κώστα Τσώτσο και τους παίκτες, για την πολύ καλή αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass