Διατήρησε το προβάδισμα το Μακρυχώρι

ΣΤΑ ΠΛΕΪ ΟΦ ΤΗΣ Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ

Δημοσίευση: 24 Μαϊ 2018 22:28

Ο Αετός Μακρυχωρίου διατήρησε το προβάδισμα στα πλέι οφ της Α1 Ερασιτεχνικής, καθώς αναδείχθηκε, χθες στο γήπεδο Αμπελώνα, ισόπαλος χωρίς τέρματα με τον Αμπελωνιακό, στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής. Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας το Μαυροβούνι πέρασε από τον Τύρναβο κερδίζοντας 2-0 την Ακαδημία και αναρριχήθηκε στη δεύτερη προνομιούχο θέση της ειδικής βαθμολογίας.

Σε ό,τι αφορά στο ντέρμπι της ημέρας στον Αμπελώνα, ο τοπικός Αμπελωνιακός έπαιξε καλύτερα και πίεσε τον αντίπαλό του (ιδιαίτερα στην επανάληψη η πίεση ήταν πολύ μεγάλη) ωστόσο δεν κατάφερε να βρει τη λύση επιθετικά και να πάρει τη νίκη.

Στο πρώτο μέρος μία κοντινή κεφαλιά του Μεσημέρη (6’), ένα σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή του Βούκια (7’) και ένα φάουλ του Τσετιροκλή (37’) ήταν οι πολύ καλές στιγμές για τους «πράσινους», ωστόσο η μεγάλη ευκαιρία σημειώθηκε από τον Αετό Μακρυχωρίου, όταν στο 23’ ο Φουσίκας βγήκε τετ α τετ, αλλά ο τερματοφύλακας Βραζιτίκος επενέβη σωτήρια.

Στην επανάληψη ο Αμπελωνιακός κυριάρχησε και έχασε δύο διπλές ευκαιρίες στο 51’ με τους Χατζούλη και Ψύρρα και στο 57’ με τους Αλεξανδρή και Μεσημέρη, ενώ στο 63’ ένα φάουλ του Αλεξναδρή έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

Στο 87’ και πάλι ο Φουσίκας είχε μία πολύ επικίνδυνη ενέργεια, ωστόσο το σουτ που επιχείρησε, απέκρουσε εντυπωσιακά στο αριστερό «παραθυράκι» της εστίας του ο Βραζιτίκος.

Έτσι το 0-0 διατηρήθηκε, με τη συνέχεια να γίνεται πιο δύσκολη για τους γηπεδούχους και τους φιλοξενούμενους να έχουν τον πρώτο λόγο στη μάχη της ανόδου.

Πολύ καλή η διαιτησία της κ. Τσιοφλίκη και των βοηθών της κ. Γκάγκα και Καρακώστα.

ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ (Μαντζιώκας): Βραζιτίκος, Ψύρρας, Φουδούλης (90’ Κλέον), Δαλακώνης, Αλεξόπουλος, Μεσημέρης, Χατζούλης, Αλεξανδρής, Βούκιας (74’ Σούμπασης), Τσετιροκλής (54’ λ.τ. Καρυπίδης), Ελευθέρογλου.

ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ (Τσέτσιλας): Σουπεκιώτης, Σουφχάρας, Δάσσιος, Τσαπλές, Αλμυρούλης, Μπάρδας, Τσαντούλης, Καπετάνης, Φουσίκας, Καλούσης (64’ Μητσογιάννης), Σαμπάνης (70’ Ιλ. Τζίκα).

Συνοπτικά τα χθεσινά αποτελέσματα και η βαθμολογία:

Ακαδ. Τυρνάβου – Μαυροβούνι       0-2

Αμπελωνιακός – Μακρυχώρι          0-0

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Μακρυχώρι    2-1      10

Μαυροβούνι   5-3      8

------------------------

Αμπελωνιακός          1-2      7

Ακαδ. Τυρνάβου        2-3      4

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (26/5, 18:00)

Μακρυχώρι – Μαυροβούνι

Αμπελωνιακός – Ακαδ. Τυρνάβου

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass