Η Αλεξούλη στο φετινό Filothei Women Gala

ΔΥΝΑΤΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Δημοσίευση: 09 Ιουν 2018 18:14

Δυνατές συμμετοχές ανακοίνωσαν οι διοργανωτές του Filothei Women Gala για την 19η στάση, η οποία θα γίνει την Τετάρτη 13 Ιουνίου στο στάδιο «Στέλιος Κυριακίδης».

Η Κατερίνα Στεφανίδη είναι αναμφίβολα το μεγαλύτερο όνομα, ωστόσο δεν θα είναι η μόνη που θα ξεχωρίσει. Στο επί κοντώ, τη «χρυσή» στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2017 θα πλαισιώσει η παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2015 στο Πεκίνο Γιαρισλέι Σίλβα (Κούβα), που έχει ατομικό ρεκόρ 4,91 μέτρα και αποτελεί ένα από τα δυνατότερα ονόματα του επί κοντώ παγκοσμίως. Η Ρωσίδα Όλγα Μούλινα θα αγωνιστεί ως ανεξάρτητη με στόχο να βελτιώσει το φετινό της 4,40 μέτρα και γιατί όχι και το ατομικό της 4,67 μέτρα. Η Ελένη Πόλακ έχει ήδη το όριο για το Ευρωπαϊκό του Βερολίνου και στη Φιλοθέη θα κυνηγήσει άλματα πάνω από τα 4,50 μ., ενώ τον εαυτό της θέλει να ξεπεράσει και η νεάνιδα, Αριάδνη Αδαμοπούλου, που ψάχνει επιδόσεις πάνω από τα 4,15 μ., για να προκριθεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 του Τάμπερε.
Η Βούλα Παπαχρήστου μόνο καλές αναμνήσεις έχει από το στάδιο «Στέλιος Κυριακίδης», ένα στάδιο στο οποίο στο παρελθόν έχει σημειώσει εξαιρετικές επιδόσεις. Η έμπειρη αθλήτρια του τριπλούν είναι σε καλή κατάσταση και θα επιδιώξει να βρει το μεγάλο άλμα. Στο μήκος, κάτι ανάλογο θα κυνηγήσει η Λαρισαία πρωταθλήτρια Ελλάδας, Λίλη Αλεξούλη, που φέτος έχει «προσγειωθεί» στα 6,55 μέτρα. Τα δύο αγωνίσματα, όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια θα γίνουν παράλληλα.
Μια από τις κορυφαίες άλτριες στον κόσμο, η Λεβέρν Σπένσερ θα έρθει στη Φιλοθέη και αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις. Η έμπειρη άλτρια έχει ατομικό ρεκόρ 1,98 μ. κι εφέτος έχει ξεπεράσει τα 1,95 μ. και δείχνει ικανή να ανέβει ακόμη υψηλότερα. Την εξαιρετική αθλήτρια θα πλαισιώσει η Ναντέζντα Ντουσάνοβα (Ουζμπεκιστάν) με ατομικό ρεκόρ 1,98 μ. και φετινό 1,88 μέτρα, ενώ ρόλο στον αγώνα θα έχει και η Σβετλάνα Ραντίβιλ (Ουζμπεκιστάν), που φέτος έχει ανέβει πάνω από τα 1,85 μ. και το ατομικό της ρεκόρ είναι 1,98 μέτρα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass