Η ΑΕΛ απέκτησε Βούλγαρο επιθετικό

*Αναμένεται σήμερα το βράδυ ή αύριο στη Λάρισα

Δημοσίευση: 13 Ιουν 2018 22:09

Την πέμπτη της φετινή μεταγραφή(μετά τους Καρανίκα, Φριούι, Αναστασόπουλο, Κάσσο) ετοιμάζεται να ανακοινώσει η ΠΑΕ ΑΕΛ και αυτή είναι ενός Βούλγαρου μεσοεπιθετικού που αγωνίζεται σε καλή ομάδα του Βουλγαρικού πρωταθλήματος κι αναμένεται στη Λάρισα σήμερα το βράδυ ή αύριο το μεσημέρι.

Ο παίκτης έχει ηλικία 28 χρονών και τις δύο τελευταίες χρονιές είχε συμμετοχή σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας του ενώ διακρίνεται και για το σκοράρισμά του.

Είναι διεθνής με την ομάδα νέων της χώρας του ενώ πέρυσι αγωνίσθηκε σε 33 παιχνίδια, εκ των οποίων στα 31 βασικός.

Στην ΠΑΕ ΑΕΛ κάνουν λόγο για παίκτη που θα αλλάξει τις ισορροπίες καθώς αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης αλλά και ως επιτελικός μέσος.

Ο ποδοσφαιριστής προορίζεται μάλλον για αντικαταστάτης του Λεοζίνιο, αφού στις προθέσεις της ΠΑΕ είναι να μην κρατήσει τον ποδοσφαιριστή τη νέα χρονιά καθώς πέρασε σημαντικό χρονικό διάστημα και δεν βρέθηκε η χρυσή τομή για τη μείωση των αποδοχών του.

Αυτή πάντως δεν θα είναι η τελευταία μεταγραφή καθώς έχει στείλει προσύμφωνο ο 23χρονος Γκανέζος Ρομπέρ Γκάνσα που αυτή τη στιγμή είναι στην Γκάνα και η Λαρισινή ΠΑΕ προσπαθεί να του εκδώσει βίζα για να έρθει στην Ελλάδα.

Ο παίκτης με τον οποίο μιλήσαμε χθες μας είπε ότι θα έρθει σύντομα, γνωρίζει λίγα πράγματα για το ελληνικό πρωτάθλημα και έρχεται πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Από κει και πέρα το θέμα Πέριστις δεν γνωρίζουμε πώς εξελίσσεται ενώ με τον Βαγγέλη Μόρα μένει άγνωστο τι θα γίνει και η υπόθεσή του θυμίζει σκωτσέζικο ντουζ, αφού τη μια μέρα οι πληροφορίες αναφέρουν ανανέωση συνεργασίας και την επομένη ότι δεν θα συνεχίσει στη Θεσσαλική ομάδα.

ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Στο μεταξύ αναβλήθηκε το προγραμματισμένο για χθες ραντεβού του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξη Κούγια με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη και η συνάντηση των δύο ανδρών μετατέθηκε για σήμερα στις 12 το μεσημέρι.

Αντικείμενο της συνάντησης προφανώς το θέμα της αναδιάρθρωσης, για το οποίο πληροφορίες αναφέρουν ότι ο υφυπουργός θέλει να γίνει, αλλά τα χρονικά περιθώρια στενεύουν ενώ θα πρέπει να περάσει και από το διοικητικό συμβούλιο της Super League αλλά με δεδομένο ότι πέντε ομάδες δεν συμφωνούν(ανάμεσά τους και η ΑΕΛ) ίσως βρεθεί άλλη λύση εφόσον ο υφυπουργός εμμένει στη σκέψη της αναδιάρθρωσης.

 

Δεν πήραν άδεια

ΠΑΟ και Πανιώνιος

Παναθηναϊκός και Πανιώνιος δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν άδεια για το νέο πρωτάθλημα της Super League, αφού η Επιτροπή Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ απέρριψε τους φακέλους τους. Σύμφωνα με την απόφαση, οι «πράσινοι» λόγω των ληξιπρόθεσμων οφειλών σε παίκτες, αλλά και την έλλειψη πλάνου βιωσιμότητας για το μέλλον, θα έχουν περιορισμό στις μεταγραφές, ενώ θα ξεκινήσουν με -6 τη νέα σεζόν. Οι Νεοσμυρνιώτες θα τιμωρηθούν με πρόστιμο ύψους 20.000 ευρώ, καθώς ο φάκελός τους απορρίφθηκε λόγω μη εγγυημένου πλάνου βιωσιμότητας. Οι ποινές αυτές θα ισχύσουν εφόσον δεν ασκηθεί έφεση εντός προθεσμίας τριών ημερολογικών ημερών από την κοινοποίησή τους στις δύο ΠΑΕ.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass