Και τελικά άλλες πέντε μεταγραφές...

*Σήμερα ολοκληρώνεται η παραχώρηση του Μασούρα

Δημοσίευση: 25 Ιουν 2018 22:13

Ο μεταγραφικός κύκλος της ΑΕΛ διευρύνεται καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα ετοιμάζεται τελικά όχι για έναν επιθετικό αλλά για πέντε μεταγραφές στις επόμενες ημέρες, με στόχο μάλιστα όλοι οι ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στη Λάρισα πριν η ομάδα μεταβεί στο Καρπενήσι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας(9 Ιουλίου).

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ομάδα αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε ανεύρεση αριστερού μπακ(σύμφωνα με πληροφορίες αποτελεί παρελθόν ο Γουάλας, ο οποίος ίσως να έχει καταθέσει και προσφυγή), μεσοεπεθετικού, επιθετικού παίκτη(στη θέση του Λεοζίνιο που θεωρείται παρελθόν) και επιθετικού, ενώ ερωτηματικό αποτελεί το εάν θα κινηθεί και για τερματοφύλακα που αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει διαρροή για τέτοια μεταγραφική κίνηση αλλά κανείς δεν μπορεί να το αποκλείσει με δεδομένο ότι ο μεταγραφικός σχεδιασμός αλλάζει διαρκώς.

Την ερχόμενη Τετάρτη πάντως οι παίκτες που ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό θα βρίσκονται στη Λάρισα, καθώς αρχίζουν τα αιματολογικά, τα εργομετρικά και τα ιατρικά τεστ των ποδοσφαιριστών.

ΠΩΛΕΙΤΑΙ Ο ΜΑΣΟΥΡΑΣ

Ανάμεσα στους παίκτες δεν θα είναι ο Γιάννης Μασούρας που σήμερα το απόγευμα αναμένεται να οριστικοποιηθεί η συμφωνία της ΑΕΛ με τον Ολυμπιακό για την παραχώρησή του. Η διαφορά των δύο πλευρών είναι στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός θέλει να δώσει λιγότερα χρήματα και να παραχωρήσει έμψυχα ανταλλάγματα, ενώ η ΑΕΛ θέλει επιπλέον χρήματα.

Με δεδομένη την καλή συνεργασία από την παραχώρηση του Άγγελου Καρατάσιου αναμένεται και η πώληση του Μασούρα να ολοκληρωθεί.

ΤΑ ΤΑΛΕΝΤΑ

Οριστικοποιήθηκαν οι στόχοι των νεαρών παικτών που η ΑΕΛ με εισήγηση του τεχνικού Σωτήρη Αντωνίου θα κάνει επαγγελματίες τη νέα αγωνιστική περίοδο. Αυτή τη στιγμή θεωρούνται ως επαγγελματίες οι: Σουλούκος, Νούσιος ενώ από τις ομάδες της ΑΕΛ μάλλον θα γίνουν επαγγελματίες οι: Πινακάς, Φουρκιώτης και Καλούσης.

Από κει και πέρα θα αποκτηθούν από τον νομό Λάρισας για να γίνουν επαγγελματίες ο Αλέξανδρος Χαλάτσης του Δωτιέα Αγιάς και ο Φίλιππος Τσαρούχας της Δήμητρας Γιάννουλης.

Δεν αποκλείεται να υπάρξει και μια ακόμα περίπτωση νεαρού από ομάδα του νομού Λάρισας που θα του γίνει πρόταση για επαγγελματίας.

ΕΓΚΩΜΙΑ ΧΙΜΕΝΕΘ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Σε συνέντευξη που έδωσε σε ηλεκτρονικό μέσο ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ Μανόλο Χιμένεθ έπλεξε το εγκώμιο του τεχνικούς της ΑΕΛ Σωτήρη Αντωνίου. Συγκεκριμένα όταν ρωτήθηκε ποιος προπονητής της Super League τον  εξέπληξε ευχάριστα απάντησε: «Ο Νταμίρ Κάναντι, ο Σάββας Παντελίδης, ο Σωτήρης Αντωνίου και ο Μαρίνος Ουζουνίδης».

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass