Επίσημα πρόσθεσε τρεις, αφαίρεσε έναν…

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΛ Η ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΠΑΤΧΑ, ΓΚΕΚΑ, ΝΙΚΟΛΟΥΔΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΛΗΞΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟ. ΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ

Δημοσίευση: 30 Ιουν 2018 22:22

Με ραγδαίους ρυθμούς γίνονται προσθαφαιρέσεις στην ΑΕΛ λίγο πριν την πρώτη επίσημη συγκέντρωση της ομάδας την ερχόμενη Δευτέρα στις εγκαταστάσεις των Δένδρων καθώς χθες ανακοινώθηκε η απόκτηση τριών παικτών και η αποχώρηση ενός, του Αναστασόπουλου.


Η ΑΕΛ ανακοίνωσε την απόκτηση των Μπάτχα, Γκέκα και Νικολούδη.
Για τον Μπάτχα που είναι αρχηγός της Παρτιζάν Τιράνων η ΠΑΕ ΑΕΛ ανέφερε τα ακόλουθα: «Πριν από λίγη ώρα απάντησε θετικά στην πρόταση της ΠΑΕ ΑΕΛ, υπογράφοντας το σχετικό έγγραφο ο 26χρονος αρχηγός της ιστορικής και λαοφιλέστερης ομάδας της Αλβανίας FK Partizani Τιράνων Idriz Batha. O Batha μαζί με τον Ρουμάνο μάνατζέρ του θα βρίσκονται στη Λάρισα τη Δευτέρα 2/7/2018 για να περάσει ο ποδοσφαιριστής από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και ακολούθως να υπογράψει το 3ετές συμβόλαιο του με την ΑΕΛ».
Έκπληξη αποτέλεσε η ανακοίνωση της μεταγραφής του τερματοφύλακα Νέστορα Γκέκα που αγωνιζόταν στη Αναγέννηση Καρδίτσας κάνοντας 30 συμμετοχές. Ο νεαρός τερματοφύλακας γεννήθηκε στις 7 Μαρτίου 1995 ενώ στο παρελθόν αγωνίστηκε στον Κισσαμικό, την Καλλιθέα, τον Πανθρακικό και τον Φωστήρα.
Τέλος η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε την υπογραφή 4ετούς συμβολαίου με τον 20χρονο Νάσο Νικολούδη που αγωνίζεται στη θέση του σέντερ φορ και την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο έπαιζε στην ομάδα Κ20 της Κέρκυρας.

 

«ΔΙΑΖΥΓΙΟ» ΜΕ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟ
Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε χθες και επίσημα το «διαζύγιο» με τον Νίκο Αναστασόπουλο που είχε αποκτηθεί πριν ακόμα τελειώσει το περσινό πρωτάθλημα.
Μάλιστα η ανακοίνωση της ΠΑΕ είναι ιδιαίτερα καυστική με αφορμή ανάρτηση του παίκτη σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης που ανέφερε: «Φίλε μου για την ομάδα ήρθα. Πρόεδροι και προπονητές φεύγουν και έρχονται. Tίποτα άλλο παιδιά. Aπλά προλαβαίνω εγώ για να μην πουν τα δικά τους ξανά! Δεν πουλάω οπαδιλίκια. Λέω αυτό που γίνεται! Και νιώθω... χαιρετώ !!».
Η απάντηση της ΠΑΕ ανέφερε:
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν ήθελε να κάνει γνωστό για ευνόητους λόγους για ποια αιτία δεν ενεργοποιήθηκε το νέο συμβόλαιο με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Αναστασόπουλο. Ο μόνος λόγος για τον οποίον απομακρύνθηκε, είναι τα αποτελέσματα των εργομετρικών μετρήσεων, στις οποίες υπεβλήθησαν τόσο αυτός, όσο και οι υπόλοιποι παίκτες. 3 παίκτες μετρήθηκαν και βρέθηκαν με εργομετρικά ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών. Ένας εξ αυτών είναι και ο Νίκος Αναστασόπουλος, ο οποίος σε όλα τα εργομετρικά βρέθηκε κάτω του μετρίου, με αποκορύφωμα το λίπος του, που ήταν 14. Οι ανοησίες που αναρτά στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Αναστασόπουλος μας έφεραν στη δύσκολη θέση να κάνουμε αυτήν την ανακοίνωση. Η ΑΕΛ δεν είναι ερασιτεχνικό σωματείο, είναι μεγάλο επαγγελματικό κλαμπ και οι ποδοσφαιριστές πρέπει να έχουν συναίσθηση των υποχρεώσεών τους, εφόσον θέλουν να αγωνίζονται σε αυτή. Άλλοι δύο ποδοσφαιριστές μας βρέθηκαν με κακά εργομετρικά και με λίπος 14 και 19 αντιστοίχως και θα λυθούν και αυτών τα συμβόλαιά τους».

 

ΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ
Οι δύο ποδοσφαιριστές μετά τον Αναστασόπουλο που αναφέρει η ΠΑΕ ότι φεύγουν είναι ο Μπάλας με τον Θεοδωρόπουλο. Για τον τελευταίο όμως ο προπονητής τερματοφυλάκων Γιώργος Φουσέκης εισηγήθηκε να παραμείνει και ίσως αλλάξουν τα δεδομένα.
Πάντως υπάρχει και άλλος παίκτης προς αποχώρηση και είναι σέντερ μπακ….

 

21ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ
Στη Λάρισα βρίσκεται από χθες το βράδυ 21χρονος Βαλκάνιος περιφερειακός επιθετικός που περνάει εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για διεθνή παίκτη και αν οι εξετάσεις είναι καλές τότε θα ανακοινωθεί σήμερα από την ΠΑΕ ΑΕΛ.

 

Ο ΝΑΖΛΙΔΗΣ ΣΤΟΝ ΑΡΗ
Την απόκτηση του πρώην παίκτη της ΑΕΛ Θωμά Ναζλίδη ανακοίνωσε χθες η ΠΑΕ Αρης. Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός, με θητεία την τελευταία διετία στην ΑΕΛ, δεσμεύτηκε με διετούς διάρκειας συμβόλαιο με τους Θεσσαλονικείς.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass