Ξεκαθαρίζουν Μπουρνάκας και Α.Ο. Σελλάνων

Αν θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους και τη νέα σεζόν Ακούσθηκαν τα ονόματα των Ζιώγα, Σάκη Θεοδοσιάδη, Κούρτογλου

Δημοσίευση: 02 Ιουλ 2018 22:30

Σήμερα το βράδυ και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα ξεκαθαρίσει εάν θα συνεχίσουν και τη νέα σεζόν τη συνεργασία τους, ο Λαρισαίος προπονητής Γιάννης Μπουρνάκας και ο Α.Ο. Σελλάνων.

Η ομάδα της Καρδίτσας είχε μια πετυχημένη παρουσία στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής και παρέμεινε στην κατηγορία στο φινάλε του πρωταθλήματος, ύστερα από μεγάλη προσπάθεια όλων που ήταν στο σωματείο.

Μετά την ολοκλήρωση αγωνιστικών υποχρεώσεων του πρωταθλήματος, ο Μπουρνάκας ο οποίος έμεινε πολύ ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι ουσιαστικά πέτυχαν ένα θαύμα και από τους διοικούντες, που σε δύσκολες εποχές έκαναν κάθε δυνατή προσπάθεια για να κρατήσουν «ζωντανό» τον Α.Ο.Σελλάνων, άφησε να εννοηθεί σε δηλώσεις πως μάλλον θα αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία.

Τίποτα πάντως δεν είναι βέβαιο, καθώς εξελέγη νέα διοίκηση η οποία κάλεσε τον προπονητή για σήμερα το βράδυ να συζητήσουν και θα γίνει γνωστό αύριο, ποια απόφαση πάρθηκε.

*Πάντως για την ομάδα του Προαστίου διάφορες ιστοσελίδες προεξόφλησαν πως δεν θα συνεχίσουν Μπουρνάκας και Α.Ο.Σελλάνων, αναφέροντας πως πιθανοί αντικαταστάτες στην τεχνική ηγεσία φέρεται πως είναι μεταξύ άλλων ο Μιχάλης Ζιώγας που εργαζόταν στην Α.Ε.Καρίτσας, ο πρώην τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας Σάκης Θεοδοσιάδης και ο Κατερινιώτης γυμναστής Αλέξανδρος Κούρτογλου, συνεργάτης του Νίκου Θεοδοσιάδη στον Απόλλωνα, κατά την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε στην Football League.

ΣΤΙΣ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Η ΣΕΝΤΡΑ ΣΤΗ Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Στις 23/9 αποφασίστηκε από την εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ η σέντρα της Γ’ Εθνικής και μέχρι τις 14 Αυγούστου άπαντες οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν καταθέσει δήλωση συμμετοχής.

Ο καταρτισμός των ομίλων θα γίνει και πάλι, με βάση τα γεωγραφικά κριτήρια των ομάδων, προκειμένου να μην υπάρχουν μεγάλα ταξίδια που θα επιβαρύνουν τους συλλόγους.

Για όσες πρωταθλήτριες από τις Ενώσεις δεν συμμετέχουν, οι δευτεραθλήτριες ομάδες θα πάρουν την θέση τους.

Όσοι αντικαταστήσουν τους πρωταθλητές θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής εντός 10 ημερών.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass