Φαβορί το Βέλγιο

Κόντρα στην ομάδα της Ιαπωνίας

Δημοσίευση: 02 Ιουλ 2018 15:34

Παρά το γεγονός ότι σε νοκ-άουτ αγώνα Μουντιάλ όλα είναι πιθανά, στην περίπτωση της αναμέτρησης Βέλγιο-Ιαπωνία η κατάσταση δείχνει σημαντικά ξεκάθαρη.

Οι Ευρωπαίοι εντυπωσιάζουν με την παρουσία τους στα γήπεδα της Ρωσίας και σήμερα (21:00) αναμένεται να το επιβεβαιώσουν εκ νέου στην αναμέτρηση που θα φιλοξενηθεί στο Ροστόφ για τους «16» της κορυφαίας διοργάνωσης.

Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ έχει δημιουργήσει μία «ποδοσφαιρική οικογένεια», όπως αποδείχθηκε στον πανηγυρισμό του ...παγκίτη Λουκάκου, όταν σκόραρε ο Γιανουζάι στο ματς με την Αγγλία. Οι Βέλγοι διαθέτουν -μαζί με τους Γάλλους και τους Κροάτες- τα πιο ποιοτικά ρόστερ στο Μουντιάλ, και είναι σε θέση να ...διαλύσουν οποιονδήποτε αντίπαλο, χωρίς υποχρεωτικά να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης.

Διαιτητής: Μαλάνγκ Ντιεντού (Σενεγάλη)

Οι πιθανές συνθέσεις:

ΒΕΛΓΙΟ (Ρομπέρτο Μαρτίνεθ): Κουρτουά, Αλντερβάιρελντ, Μπογιατά, Βερτόνγκεν, Καράσκο, Μενιέ, Βίτσελ, Ντε Μπρόινε, Αζάρ, Μέρτενς, Λουκάκου.

ΙΑΠΩΝΙΑ (Ακίρα Νισίνο): Καβασίμα, Ναγκατόμο, Σότζι, Γιοσίντα, Χ. Σακάι, Σιμπασάκι, Χαραγκούτσι, Καγκάβα, Χασέμπε, Ινούι, Οσάκο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass