Ενταση και διαφωνίες στη γενική συνέλευση του Απόλλωνα Λάρισας

ΚΑΝΟΝΙΚΑ Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE ΤΗΝ ΑΡΩΓΗ ΟΛΩΝ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΠΑΝ. ΜΑΝΤΖΑΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΙΡΑΣΕ ΧΘΕΣ 30.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ

Δημοσίευση: 03 Ιουλ 2018 21:36

Έκρηξη είχαμε χθες από τον πρόεδρο του Απόλλωνα Λάρισας Παναγιώτη Μαντζανά, στη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του γηπέδου της Φιλιππούπολης.


Στην αρχική του τοποθέτηση ξεκαθάρισε πως η ομάδα θα πάρει μέρος κανονικά στο νέο πρωτάθλημα της Football League, ο ίδιος θα ηγηθεί της προσπάθειας και μάλιστα εξέφρασε την αισιοδοξία πως θα τερματίσει σε ακόμη καλύτερη θέση, από την περσινή. Επισήμανε πως δεν θα άφηνε την ομάδα να παίξει στην Γ' Εθνική, ζήτησε να λειτουργήσουν σαν μια οικογένεια και την αρωγή όλων στην προσπάθεια που θα γίνει, διαφορετικά θα υπάρχει ημερομηνία λήξης για το ιστορικό σωματείο της Λάρισας.
Φάνηκε πολύ ενοχλημένος από τα όσα αρνητικά σχόλια ακούγονται στα καφενεία και χαρακτηριστικά τόνισε μεταξύ άλλων: «Δεν ανέχομαι να λέγονται διάφορα και ανακρίβειες από ανθρώπους που είναι μάλιστα κοντά στην ομάδα. Όσα χρήματα και αν έβαλαν, το έκαναν για τον Απόλλωνα και όχι για μένα. Προσωπικά δεν ζητάω χάρη από κανένα, αλλά η ομάδα χρειάζεται τη βοήθεια όλων. Λάθη έκανα και μάλιστα πάρα πολλά, τα οποία και αναγνωρίζω.
Πολλά ειπώθηκαν όμως όλο αυτό το διάστημα που δεν ισχύουν και έκανα τεράστια υπομονή. Σήμερα μοίρασα 30.000 ευρώ στους παίκτες, που δεν έκαναν προσφυγή και το επόμενο διάστημα θα εξοφληθούν άπαντες. Δεν θα μείνει καμία εκκρεμότητα. Αναρωτηθήκατε άραγε πού βρήκα αυτά τα χρήματα; Από εσάς δεν θέλω να βάλετε υπέρογκα ποσά, όμως πάρτε να πουλήσετε από πέντε ή δέκα διαρκείας ο καθένας και τα χρήματα να έρθουν στην ομάδα. Να μην ζητάτε να μπαίνουν δωρεάν φίλαθλοι, τη στιγμή που βλέπετε πως έχουμε λίγο κόσμο στο γήπεδο».
ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ
Εν συνεχεία είχαμε αντιπαράθεση για το γήπεδο, καθώς ο κ.Μαντζανάς ανέφερε πως η Φιλιππούπολη είχε δύο μέτρα αγκάθια όταν ο ίδιος ήρθε, έβαλε ένα πολύ μεγάλο ποσό και σήμερα είναι στολίδι. Επίσης με χρήματα δικά του, έγιναν και άλλες εργασίες στον χώρο του γηπέδου, ενώ τόνισε πως φρόντισε και για τη λειτουργία της ακαδημίας.
Σε αυτό το σημείο είχαμε την αντίδραση του αντιπροέδρου του ερασιτέχνη Απόλλωνα Χρήστου Μπουχουρίδη, ο οποίος φάνηκε ενοχλημένος καθώς αμφισβητήθηκε η δική τους συνεισφορά.
Είχαμε αντιπαράθεση μεταξύ των δύο, τα πνεύματα οξύνθηκαν και προσπάθησαν από την πλευρά του ερασιτέχνη να χαμηλώσουν οι τόνοι, ο Χρήστος Τερζούδης με τον Θάνο Μαργαριτόπουλο, όπως και έγινε.
Αντιπαράθεση υπήρξε επίσης ανάμεσα στον ερασιτέχνη Απόλλωνα και στους παλαιμάχους, καθώς ο πρόεδρός τους Απόστολος Φωτάκης ανέφερε πως δεν επετράπη να παίξουν φιλικό στη Φιλιππούπολη.
Ο κ.Μαντζανάς ξεκαθάρισε πως η πρώτη ομάδα θα έχει τον πρώτο λόγο για να χρησιμοποιεί το γήπεδο και μετά οι υπόλοιποι, ενώ μόνο με εντολή του Παναγιώτη Δοξόπουλου που είναι ο αρμόδιος, δεν θα επιτρέπεται η χρήση του σε κανέναν.
*Να σημειώσουμε πως εξαπέλυσε βολές και κατά του Δήμου Λαρισαίων και απευθυνόμενος στον κ. Μπουχουρίδη του είπε πως «με δική σας πρωτοβουλία τιμήσαμε τον Δήμο και το ευχαριστώ ήταν πως προχώρησε σε κατάπτωση εγγυητικής επιστολής, για τη χρήση του σταδίου Αλκαζάρ, ενώ το ποσό που οφείλαμε είχαμε διαβεβαιώσει πως θα το καταβάλουμε».
ΕΝΩΤΙΚΗ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ
Μια γυναίκα, η Στεφανία Παπαστάθη που είναι η υπεύθυνη των γραφείων του Απόλλωνα, ήταν ενωτική στον επίλογο της γενικής συνέλευσης.
Ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να συμβάλουν ώστε να βοηθήσουν οικονομικά και με σεβαστά ποσά άνθρωποι από τη συνοικία της Φιλιππούπολης αλλά και αυτοί που αγαπάνε τον Απόλλωνα, για να μπορέσει να σταθεί όσο το δυνατόν καλύτερα τη νέα σεζόν, ενώ ανέφερε πως υπάρχουν και παιδιά από την ακαδημία, που μπορούν τα επόμενα χρόνια να επανδρώσουν την πρώτη ομάδα.
ΕΓΚΩΜΙΑ ΓΙΑ ΑΓΡΟΔΗΜΟ
Ο κ.Μαντζανάς έπλεξε το εγκώμιο του ποδοσφαιριστή Χρήστου Αγρόδημου, ο οποίος όπως είπε χάρισε τα χρήματα που οφείλονταν στην ομάδα παρότι πήγε στον Παναιτωλικό και έδειξε με την κίνησή του αυτή, πως πραγματικά αγαπά τον Απόλλωνα και θα είναι πάντα ανοικτή η πόρτα του σωματείου, για οτιδήποτε χρειαστεί.
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΣ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ
Ο πρόεδρος του Απόλλωνα τόνισε πως το νέο πρωτάθλημα της Football League θα αργήσει να ξεκινήσει, πολλές ομάδες έχουν προβλήματα και στον Απόλλωνα θα υπάρξει οργάνωση, σωστός προγραμματισμός και δεν θα γίνουν βιαστικές κινήσεις, διότι υπάρχει ακόμη πολύς χρόνος.
Η ομάδα θα βρει τον δρόμο της, θα γίνουν οι μεταγραφές που πρέπει και επανέλαβε πως είναι βέβαιος πως θα τερματίσει ψηλότερα σε σχέση με την περσινή αγωνιστική περίοδο.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass