Η ΑΕΛ πήρε Γρομητσάρη, Σαχίτι

*ΚΟΠΗΚΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΜΠΡΟΥΝΟ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ

Δημοσίευση: 04 Ιουλ 2018 22:00

Οι μεταγραφές της ΑΕΛ αλλάζουν όχι από μέρα σε μέρα αλλά από λεπτό σε λεπτό καθώς παίκτης που ανακοινώνεται, φεύγει (Αναστασόπουλος) ή κάποιος άλλος που έχει έλθει σε συμφωνία(Μπάτχα) δεν προλαβαίνει να έρθει…

Έτσι και η μεταγραφή του Μπρούνο Χαλκιαδάκη χάλασε λίγο πριν την υπογραφή ενώ χθες ανακοινώθηκαν δύο παίκτες, ο Χρήστος Γρομητσάρης και ο Κοσοβάρος Σουάν Σαχίτι.

Ο Γρομητσάρης είναι σέντερ μπακ, γεννήθηκε στο Αγρίνιο στις 10 Φεβρουαρίου 1991 και ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ελπίδες Αγρινίου. Στη συνέχεια το 2010 πήγε στον Ατρόμητο που τον έδωσε δανεικό διαδοχικά σε Αγία Παρασκευή, ΠΑΟ Ρουφ, Φωστήρα, Απόλλωνα Σμύρνης και στη συνέχεια αγωνίσθηκε σε Ιωνικό, Φωστήρα, Εργοτέλη και τελευταίος του σταθμός ήταν η Κέρκυρα όπου αγωνίσθηκε 26 παιχνίδια την περσινή περίοδο πετυχαίνοντας ένα τέρμα. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε διετές συμβόλαιο.

Ο Σουάν Σαχίτι είναι ο 23χρονος περιφερειακός μέσος που αναφέραμε τις τελευταίες μέρες. Είναι παίκτης της πρωταθλήτριας Αλβανίας Σκεντερμπέου. Γεννήθηκε στις 6 Φεβρουαρίου 1995 στην Πρίστινα και έπαιξε στη Ραμποντνίσκι των Σκοπίων και πέρυσι πήγε στη Σκεντερμπέου όπου έκανε 13 συμμετοχές, ενώ πήρε το νταμπλ με τη συγκεκριμένη ομάδα. Έχει πάρει και ένα κύπελλο Σκοπίων με τη Ραμποντνίσκι.

Με την εθνική Κοσόβου έχει αγωνισθεί μια φορά ως αλλαγή για 15 λεπτά.

Ο παίκτης έχει μπάι άουτ ένα εκατομμύριο ευρώ, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο ενώ το 30% των δικαιωμάτων κατέχει η Σκεντερμπέου μετά τη συμφωνία με την ΑΕΛ.

Ο Σαχίτι δοκιμάσθηκε από τον Αντωνίου για τρεις μέρες, άρεσε και αποκτήθηκε. Ο ποδοσφαιριστής θα έρθει σήμερα όπως και ο Αιγύπτιος Μορσί.

ΓΙΑΤΙ ΧΑΛΑΣΕ ΤΟΥ ΜΠΑΤΧΑ

Οι αναρτήσεις του Αλβανού παίκτη Μπάτχα σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης με τον αλβανικό αετό και το σύμβολο της "Μεγάλης Αλβανίας" ήτα η αιτία να χαλάσει η μεταγραφή του ποδοσφαιριστή στην ΑΕΛ.

Μάλιστα η ΠΑΕ ΑΕΛ έδωσε στη δημοσιότητα μήνυμα του τεχνικού διευθυντή Βασίλη Βάνη προς τον μάνατζερ του παίκτη που αναφέρει τα εξής:

«Ο πιο σημαντικός λόγος που ακυρώνουμε την μεταγραφή είναι πως είδαμε μια φωτογραφία του παίκτη στο ίντερνετ που κάνει το σύμβολο της μεγάλης Αλβανίας και αυτό γιατί έχουμε πολλούς Σέρβους στην ομάδα μας κι επίσης η μεγάλη Αλβανία έχει μέσα της περιοχές από την Ελλάδα και οι φίλαθλοι θ' απογοητευτούν. Θα στο εξηγήσω στο τηλέφωνο και πρέπει να το γράψεις κι εσύ. Δεν θέλω να δημοσιοποιήσω το μήνυμα γιατί σε σέβομαι. Βασίλης Βάνης, αθλητικός διευθυντής της ΑΕΛ».

ΔΥΟ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ

Με δύο προπονήσεις συνεχίσθηκε χθες η προετοιμασία της ΑΕΛ ενώ σήμερα θα γίνει μόνο πρωινή.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass