Οι πρωτιές έγιναν συνήθεια…

*ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑΙΑ ΤΕΝΙΣΤΡΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ

Δημοσίευση: 04 Ιουλ 2018 17:18

Οι πρωτιές έγιναν συνήθεια για τη Λαρισαία πρωταθλήτρια του τένις Αθανασία Ζαχοπούλου(ανήκει στον Ο.Α. Φοίβο) καθώς με συμπαίκτρια τη Ναταλία Νικολοπούλου του Ο.Α. Αθηνών κέρδισαν την πρώτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα τένις ανδρών- γυναικών , κερδίζοντας στον τελικό τις Αργυροκαστρίτη Μαριάνα και Φούλοπ Ραφαέλα με 6-3,6-4. Επανέρχονται έτσι στην κορυφή μετά την αντίστοιχη επιτυχία τους το 2016.

 Και αν οι προηγούμενες πρωτιές της ( 1η στο πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα το 2014, 1η στα διπλά στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων νεανίδων το 2015 και 1η στα διπλά στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών –γυναικών το 2016), προήλθαν μέσα από σκληρή και μεθοδική δουλειά υπό την καθοδήγηση του προπονητή και μέντορά της κου Φοίβου Μιχαλόπουλου η φετινή της επιτυχία ήταν ανέλπιστη.

Κι αυτό γιατί τα τελευταία δύο χρόνια ζει στην Αθήνα( φοιτήτρια Οδοντιατρικής σχολής) χωρίς να έχει τη δυνατότητα να προπονείται συστηματικά . Η αγάπη της όμως για το τένις φαίνεται να ξεπέρασε τα εμπόδια αυτά φθάνοντας να γίνει για μια ακόμα φορά πανελλήνια πρωταθλήτρια.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass