Διευκρινίσεις για το μπάσκετ

ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ Γ.Σ. ΤΗΣ ΕΡΑΣ. ΑΕΛ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Δημοσίευση: 05 Ιουλ 2018 22:28

Η ανδρική ομάδα του μπάσκετ ήταν αυτή που απασχόλησε στο μεγαλύτερο μέρος τη χθεσινή Γενική Συνέλευση της Ερασ. ΑΕΛ, που πραγματοποιήθηκε με πολύ μικρό αριθμό μελών.

Τα ερωτήματα που τέθηκαν ήταν για το αν έγινε σωστή διαχείριση της κατάστασης από την αρμόδια διοικούσα επιτροπή, εάν υπήρχε σωστή εκτίμηση από την αρχή της σεζόν για το τι μπορούσε να επιτευχθεί, εάν τελικά «μπασκετικά η ΑΕΛ δεν πουλάει» κ.ά.
Ο πρόεδρος της Ερασ. ΑΕΛ, κ. Νάκας αναφερόμενος στον οικονομικό απολογισμό επισήμανε ότι η περσινή χρονιά ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά η οποία ξεκίνησε με έλλειμμα από την προηγούμενη γι’ αυτό και το μπάτζετ, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, ήταν μπάτζετ υποβιβασμού.
Τα έσοδα ήταν περί τις 63.200 ευρώ, ενώ τα έξοδα ανήλθαν στις 129.000 ευρώ. Ο πρόεδρος της Ερασ. ΑΕΛ έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στη χορηγία του κ. Πλεξίδα, ύψους 50.000 ευρώ, η οποία ωστόσο ναυάγησε, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι εάν είχε επέλθει συμφωνία τότε «η χρονιά θα έβγαινε».
Από το σώμα υπήρξαν αρκετές ερωτήσεις ακόμα και για το αν έπρεπε η ομάδα να μην μετέχει για δεύτερη χρονιά στην Α2 Εθνική, αλλά να δήλωνε συμμετοχή στη Β’ Εθνική, καθώς οι ενδείξεις (για μειωμένα έσοδα) ήταν εμφανείς.
Από την πλευρά του ωστόσο ο κ. Μίχος, μέλος της διοικούσας επιτροπής του μπάσκετ την πρώτη χρονιά στην Α2 Εθνική, είπε ότι εάν δεν υπήρχαν διοικητικές διαφωνίες και το διοικητικό σχήμα συνέχιζε το ίδιο για δεύτερη σεζόν, η περσινή χρονιά θα μπορούσε να βγει με ελάχιστες απώλειες.
Εν κατακλείδι για την ομάδα μπάσκετ δόθηκε χρονικό περιθώριο πέντε ημερών προκειμένου να αποφασισθεί εάν θα δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής ή όχι. Από την πλευρά του ο κ. Νάκας έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση του σώματος, η οποία ωστόσο δεν έγινε δεκτή.

 

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ
Οι οικονομικοί απολογισμοί και προϋπολογισμοί των υπόλοιπων τμημάτων εγκρίθηκαν ομόφωνα από το σώμα. Όλοι οι απολογισμοί ήταν αρνητικοί πλην των τμημάτων του βόλεϊ και του στίβου. Ειδικά για το βόλεϊ και τον κ. Κανάκη, ο πρόεδρος της Ερασ. ΑΕΛ, κ. Νάκας είπε ότι του αξίζουν συγχαρητήρια, ενώ ο προεδρεύον της Γενικής Συνελεύσεως, κ. Παυλόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «χαίρει του σεβασμού απ’ όλο το σώμα».
Σχετικά με την ομάδα ποδοσφαίρου των γυναικών ελέχθη ότι ανάλογα με τα έσοδα θα εξαρτηθεί σε ποια κατηγορία θα δηλώσει συμμετοχή, δηλαδή έμεινε ανοικτό το ενδεχόμενο να μην παίξει στην Α’ Εθνική, ενώ σε ό,τι αφορά στις Ακαδημίες ποδοσφαίρου τονίστηκε ότι υπάρχει η προοπτική ενσωμάτωσης των παιδιών των ακαδημιών του Τοξότη (θα μεταγραφούν όλα στην ΑΕΛ) και για τον λόγο αυτό εξουσιοδοτήθηκε το Δ.Σ. να προχωρήσει τη διαδικασία.

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass