Βέργος και Βρουσάι…

ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ Η ΑΕΛ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

Δημοσίευση: 10 Ιουλ 2018 22:06

Η αποστολή της ΑΕΛ αναχώρησε χθες το μεσημέρι για το Καρπενήσι όπου, από σήμερα μέχρι τις 26 Ιουλίου, θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.


Ο τεχνικός Σωτήρης Αντωνίου στην αποστολή, που από χθες το απόγευμα βρίσκεται στην ευρυτανική πρωτεύουσα, πήρε τους εξής παίκτες: Θεοδωρόπουλο, Γκέκα, Σουλούκο, Σαφαρίκα, Καρανίκα, Κάσσο, Γκόλια, Γκόικοβιτς, Ζίζιτς, Γρομητσάρη, Μόρα, Φουρκιώτη, Χούμπτσεφ, Πέτροβικ, Μπάμη, Μπάλλα, Φατιόν, Χαλάτση, Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς, Νούσιο, Πινακά, Σαχίτι, Χοτζάλι, Φριουί, Μόρσι, Καπό, Νικολούδη.
Στο ξεκίνημα της προετοιμασίας της ΑΕΛ έχουν κλειστεί τρία φιλικά στο Καρπενήσι, κόντρα σε ΠΑΣ Γιάννινα την Τρίτη (17/07), με Λεβαδειακό την Κυριακή (22/07) και τον ΟΦΗ την Τετάρτη (25/07).
Από την ομάδα λείπουν δυο παίκτες, αυτοί που θα πάρει η λαρισινή ομάδα από τον Ολυμπιακό ως αντάλλαγμα της μεταγραφής του Γιάννη Μασούρα. Αυτούς που θέλει η ΑΕΛ είναι ο Νίκος Βέργος και ο Μάριος Βρουσάι.
Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας διαμήνυσε στους δύο παίκτες ότι περιμένει την απάντησή τους μέχρι αύριο, ενώ στις συζητήσεις με τον Ολυμπιακό τόνισε ότι αν οι ποδοσφαιριστές δεν έρθουν στην ΑΕΛ τότε θα ζητήσει χρήματα.
Ο 22χρονος Νίκος Βέργος αγωνίζεται ως επιθετικός με θητεία σε Ολυμπιακό, Έλτσε, Ρεάλ Μαδρίτης (Β ομάδα) και Βάσας.
Ο Μάριος Βρουσάι γεννήθηκε στις 2.7.1998 στην Αλβανία, αλλά έχει ζήσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του και έχει πάει σχολείο στη Ναύπακτο. Είναι στην Ακαδημία του Ολυμπιακού από το 2015 και την περίοδο 2015-16 ήταν μέλος της ομάδας και κατέκτησε το Πρωτάθλημα Super League K20. Αγωνίζεται ως δεκάρι και ως αριστερό χαφ. Πριν από τον Ολυμπιακό έπαιζε στον Ναυπακτιακό Αστέρα.
Εκτός των δύο αυτών παικτών στην ΠΑΕ ΑΕΛ αναφέρουν ότι δεν πρόκειται να πάρουν άλλο παίκτη εκτός αν βρούνε κάτι εξαιρετικό τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών. Σχετικά με την απόκτηση τερματοφύλακα ο προπονητής τερματοφυλάκων Γιώργος Φουσέκης πήρε την ευθύνη πάνω του θεωρώντας πλήρη την ομάδα στη θέση αυτή, παρότι ο μεγαλομέτοχος της ομάδας είχε έτοιμο γκολκίπερ από την Αυστρία με τον οποίο είχε έρθει σε συμφωνία.

 

ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
Από σήμερα αρχίζουν οι προπονητικοί ρυθμοί στο Καρπενήσι με τον προπονητή Σωτήρη Αντωνίου να έχει προγραμματίσει δύο προπονήσεις.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass