Ο Ρονάλντο στη Γιουβέντους

Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ!

Δημοσίευση: 11 Ιουλ 2018 18:39

Η Γιουβέντους θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η ιταλική ομάδα θα δαπανήσει 105 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τα δικαιώματα του Πορτογάλου επιθετικού από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η μεταγραφή του παίκτη, ο οποίος κέρδισε 5 φορές τη «χρυσή μπάλα», είναι η 5η ακριβότερη στην ιστορία του ποδοσφαίρου μαζί με αυτή του Πολ Πογκμπά, τον οποίο παραχώρησε η Γιουβέντους το 2017 στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Πρόκειται για τον κορυφαίο σκόρερ όλων των εποχών στη Ρεάλ Μαδρίτης με 451 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ με τη «Βασίλισσα» πανηγύρισε 2 Πρωταθλήματα Ισπανίας και 4 Champions League. Χθες το ιδιωτικό αεροσκάφος του Αντρέα Ανιέλι προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας και ο πρόεδρος της Γιουβέντους επιβιβάσθηκε σε ιδιωτικό ελικόπτερο, προκειμένου να μεταφερθεί στο Costa Navarino, όπου και είχε συνάντηση με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.
Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ απολαμβάνει τις διακοπές του -εδώ και μερικές ημέρες- στην επαρχία Πυλίας και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τη «γηραιά κυρία», επί ελληνικού εδάφους.ΕΥΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΡΕΑΛ
Τα εύσημα στον Κριστιάνο Ρονάλντο απέδωσε η Ρεάλ Μαδρίτης. Στην ανακοίνωση, που εξέδωσαν οι «μερένγκες», επιβεβαιώνουν το deal με τη Γιουβέντους τονίζοντας ότι «ο Σύλλογος συμφώνησε για την παραχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους μετά από την επιθυμία που εξέφρασε ο παίκτης» και στη συνέχεια αποχαιρετούν τον σπουδαίο Πορτογάλο άσο:
«Σήμερα η Ρεάλ θέλει να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της στον παίκτη που απέδειξε ότι είναι ο κορυφαίος του κόσμου και είναι υπεύθυνος για μία από τις πιο λαμπρές εποχές στην ιστορία του Συλλόγου μας και του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.
Εκτός απ’ όλα τα τρόπαια και τα ματς που πανηγύρισε στο γήπεδο σε αυτά τα 9 χρόνια, ο Ρονάλντο υπήρξε ένα πρότυπο δέσμευσης, σκληρής δουλειάς, υπευθυνότητας, ταλέντου και της επιθυμίας να ξεπερνά τον εαυτό του. Επίσης, έγινε ο κορυφαίος σκόρερ στα χρονικά της Ρεάλ με 451 γκολ σε 438 αγώνες. Συνολικά πανηγύρισε μαζί μας 16 τρόπαια, μεταξύ αυτών 4 Champions League, τρία συνεχόμενα και 4 τις 5 τελευταίες σεζόν. Σε ατομικό επίπεδο, με τη φανέλα της Ρεάλ κέρδισε 5 φορές τη «χρυσή μπάλα», δύο φορές το βραβείο της FIFA και τρεις φορές το «χρυσό παπούτσι», καθώς και πολλά άλλα βραβεία.
Για τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Κριστιάνο θα είναι για πάντα ένα από τα μεγαλύτερα σύμβολα του Συλλόγου, καθώς και ένα μοναδικό σημείο αναφοράς για τις επόμενες γενιές. Η Ρεάλ θα είναι για πάντα το σπίτι του».

 

ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΗ ΤΟΥ ΝΕΪΜΑΡ
Η πιο ακριβή μεταγραφή είναι του Νεϊμάρ από την Μπαρτσελόνα στην Παρί Σεν Ζερμέν το 2017 έναντι 222 εκατ. ευρώ, ενώ η μετακίνηση του Ρονάλντο το 2009 από τη Μάντσεστερ στη Ρεάλ Μαδρίτης είχε στοιχίσει 95 εκατ. ευρώ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass