Ταλέντο από την Κύπρο φέρνει η ΑΕΛ

ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΩΝΗ. Η ΑΕΛ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ

Δημοσίευση: 12 Ιουλ 2018 22:11

Σήμερα θα αυξηθεί ο πληθυσμός της ΑΕΛ στο Καρπενήσι (γίνεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας) καθώς αναμένεται να φθάσει 22χρονο ταλέντο από την Κύπρο που παίζει στη θέση του επιτελικού μέσου και αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο τις επόμενες μέρες με τη σύμφωνη γνώμη του πρώην τεχνικού της ΑΕΛ Γιώργου Δώνη.


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Γιώργο Δώνη για τον συγκεκριμένο παίκτη που τον ήξερε από τη θητεία του στην Κύπρο και του έδωσε τη συγκατάθεσή του για να πάρει τον ποδοσφαιριστή.
Την τελική γνώμη θα έχει ο τεχνικός της λαρισινής ομάδας Σωτήρης Αντωνίου που από αύριο θα παρακολουθεί τον παίκτη στις προπονήσεις.
Ο ποδοσφαιριστής φέτος αγωνιζόταν δανεικός ενώ θα υπάρχει συνιδιοκτησία με την ομάδα στην οποία ανήκει.
Πάντως δεν γνωρίζουμε αν αυτή είναι η τελευταία μεταγραφή καθώς η ΑΕΛ περιμένει την οριστική απάντηση του Ολυμπιακού για τους Βέργο-Βρουσάι ως έμψυχα ανταλλάγματα της μεταγραφής του Γιάννη Μασούρα στους «ερυθρόλευκους» αλλά και οι δύο περιπτώσεις είναι στάσιμες καθώς ο Ολυμπιακός δεν φαίνεται να πιέζει τους ποδοσφαιριστές για τη μετακόμισή τους στους «βυσσινί».

 

ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ
Γράφαμε χθες για τις στοχευμένες επιλογές συγκατοίκησης των παικτών στα δωμάτια κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας με στόχο τη σύσφιγξη σχέση των παικτών και σήμερα αναφέρουμε όλα τα ζευγάρια των παικτών όπως αυτά διαμένουν στο Καρπενήσι που γίνεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας. Αναλυτικά:
Σουλούκος-Νούσιος, Σιαφαρίκας-Χοτζάλι, Πέτροβιτς-Σάχιτι, Μορσί- Φριουί, Φατιόν- Γκόλιας, Μπάμης-Ζίζιτς, Καπός-Κάσσος, Γκέκας-Γρομητσάρης, Καρανίκας-Ντέλετιτς, Μπάλας –Θεοδωρόπουλος, Μόρας-Χαλάτσης, Χούμπτσεφ –Πινακάς, Μιλοσάβλιεβιτς-Γκοΐκοβιτς, Νικολούδης-Φουρκιώτης.

 

ΠΕΡΑΣΕ ΤΗΣ ΑΕΛ
Στα δύο είναι χωρισμένη πλέον η Super League όσον αφορά στην αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος. Οι πληροφορίες από το Δ.Σ. της Super League αναφέρουν ότι οι ομάδες είναι μοιρασμένες (8-8) για περαιτέρω μείωση σε 12 των ομάδων που θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της σεζόν 2020-21. ΑΕΚ, Άρης, Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος, Παναθηναϊκός, Παναιτωλικός, ΠΑΣ Γιάννινα και Ξάνθη, οι 8 στις 16 ΠΑΕ δηλαδή, φέρονται να συμφωνούν με την πρόταση του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη για 12 ομάδες την περίοδο 2019-20. Αντίθετα Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΛ, Πανιώνιος, ΟΦΗ, Λαμία, Απόλλων Σμύρνης, Λεβαδειακός δεν θέλουν περαιτέρω μείωση.
Η ΑΕΛ κατέθεσε πρόταση να γίνουν οι ομάδες από τη νέα σεζόν 14 αλλά να μην ανέβει καμία στη μεγάλη κατηγορία από τη Football League αλλά να παίξει στην Ligue 2 που θα δημιουργηθεί, ενώ είπε ότι ως εναλλακτική πρότεινε για μπαράζ. Τελικά ομόφωνα ψηφίστηκε το δεύτερο και η σχετική ανακοίνωση ανέφερε τα εξής:
«Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της Super League αποφασίστηκαν, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα: 1/ Έγινε ομόφωνα η εγγραφή των νέων Μελών του Συνεταιρισμού, ήτοι των ΠΑΕ Άρης και ΠΑΕ ΟΦΗ. 2/ Αποφασίστηκε ομόφωνα ότι το Πρωτάθλημα αγων. περιόδου 2018-2019 θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή 16 ομάδων, το Πρωτάθλημα αγων. περιόδου 2019-2020 θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή 14 ομάδων και παράλληλα υπήρξε η ομόφωνη δέσμευση ότι για την αγων. περίοδο 2020-2021 θα εξεταστεί η περαιτέρω μείωση σε 12 ή μη των ομάδων, σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς».

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass