Αντωνίου: Τα πρώτα συμπεράσματα

AΡΧΙΖΕΙ ΣΙΡΙΑΛ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΠΡΙΟ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΜΕΣΟ...

Δημοσίευση: 13 Ιουλ 2018 22:07

Eνα ταξίδι χιλίων χιλιομέτρων αρχίζει με ένα βήμα έλεγε ο Λάο Τσε (Κινέζος φιλόσοφος) και στην ΑΕΛ άρχισαν ήδη το φετινό ποδοσφαιρικό ταξίδι για την καινούργια σεζόν που όλοι θέλουν να είναι καλύτερη από την περσινή.


Εδώ και περίπου δεκαπέντε μέρες ο τεχνικός Σωτήρης Αντωνίου άρχισε την προετοιμασία η οποία θα κορυφωθεί στο Καρπενήσι όπου η ομάδα βρίσκεται από την περασμένη Δευτέρα για το βασικό στάδιό της.
Ποια τα πρώτα συμπεράσματα του προπονητή... Σε χθεσινή ερώτησή μας είπε: «Κανένας από τις πρώτες μέρες δεν μπορεί να έχει ασφαλή συμπεράσματα. Αυτό που διακρίνω είναι ότι οι παίκτες προσπαθούν να προσαρμοστούν στην αγωνιστική τακτική ανεβάζοντας ρυθμούς και υπάρχει εγκλιματισμός των νέων σε πολύ καλό βαθμό. Περισσότερα όμως θα δούμε στα φιλικά παιχνίδια που θα αρχίσουν σύντομα και θα έχουμε την ευκαιρία για μια καλύτερη αγωνιστική εικόνα. Αυτό που διακρίνω είναι όρεξη για δουλειά και ενθουσιασμός που ελπίζω να κρατήσει όλη τη χρονιά».
Τα καλά νέα φθάνουν και στον μεγαλομέτοχο Αλέξη Κούγια που έχει τακτική επικοινωνία με το προπονητικό τιμ αλλά και με ορισμένους έμπειρους παίκτες. Τις πρώτες θετικές γνώμες συγκεντρώνει σε... γκάλοπ μεταξύ των παικτών ο Αλγερινός Φριούι.
Σχετικά με τους ρυθμούς των προπονήσεων χθες έγινε διπλή προπόνηση όπου το πρωί είχε τρέξιμο και το απόγευμα τακτική κάτι που θα επαναληφθεί και σήμερα.

 

ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΙΡΙΑΛ
Χθες στο Καρπενήσι περίμεναν τον 22χρονο Κύπριο επιθετικό μέσο αλλά η άφιξή του μετατέθηκε πιθανόν για σήμερα το βράδυ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ενώ υπήρχε συμφωνία με τον παίκτη υπάρχουν κάποιες διαφορές με την ομάδα που έχει τα δικαιώματά του ενώ πέρυσι τον είχε δώσει δανεικό.
Στην ΠΑΕ ΑΕΛ αναφέρουν ότι θα συνεχίσουν τις συζητήσεις και ελπίζουν ότι στο τέλος θα συμφωνήσουν με τα ποσοστά μεταπώλησης που ζητάει η κυπριακή ομάδα, ενώ θεωρούν στην ΑΕΛ εξαιρετική επένδυση τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

 

ΛΥΘΗΚΑΝ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ
Η ΠΑΕ ΑΕΛ έλυσε και επίσημα τα συμβόλαια τριών ποδοσφαιριστών που φόρεσαν τη βυσσινί φανέλα, τη σεζόν 2017-2018. Όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ παρελθόν αποτελούν από την ΠΑΕ ΑΕΛ, οι Μλάντεν Μπόζοβιτς, Αντνάν Αγκάνοβιτς και Παρασκευάς Λυκούργος.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass