«Πέναλτι» κατά δημάρχου

Η ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δημοσίευση: 20 Ιουλ 2018 22:26

Ιδιαίτερο ζήτημα προέκυψε μεταξύ του δημάρχου Τυρνάβου Παναγιώτη Σαρχώση, με την ηγεσία της Δόξας Αργυροπουλίου.

Σύμφωνα με καταγγελία στην «Ε» η διοίκηση της Δόξας Αργυροπουλίου αναφέρει τα εξής:
«Εδώ και τρία χρόνια που ασχολούμαστε στη διοίκηση της «Δόξας Αργυροπουλίου» έχουμε γίνει μάρτυρες της αδιαφορίας της Δημοτικής Αρχής στο δημοτικό γήπεδο Αργυροπούλίου και προς την ομάδα της «Δόξας Αργυροπούλίου». Όλα αυτά τα χρόνια προσπαθούμε να συντηρήσουμε το Δημοτικό Γήπεδο Αργυροπουλίου με πολύ προσωπική εργασία και οικονομικό κόστος, είναι ελάχιστες οι φορές που ενοχλήσαμε τη Δημοτική Αρχή για τις ανάγκες του γηπέδου και μόνο όταν αυτό ήταν αναγκαίο.
Πράγμα που συνέβη την Τετάρτη 18/07/2018 όταν ζητήσαμε ραντεβού με τον δήμαρχο και αφού ενοχλήσει τον αρμόδιο αντιδήμαρχο αλλά και δημοτικούς συμβούλους.
Σε αυτό το ραντεβού γίναμε μάρτυρες της απαράδεκτης συμπεριφοράς του δημάρχου κ. Παναγιώτη Σαρχώση, ο οποίος δεν μπήκε καν στον κόπο να ακούσει τους εκπροσώπους της «Δόξας Αργυροπουλίου» που τον επισκέφτηκαν στο γραφείο του για να του γνωστοποιήσουν τα προβλήματα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το γήπεδο του Αργυροπούλου.
Και με ύφος χιλίων καρδιναλίων μας παρέπεμψε στους αντιδημάρχους.
Και αναρωτιόμαστε για ποιον λόγο δέχτηκε να συναντηθεί μαζί μας αφού δεν είχε τη διάθεση να μας ακούσει;.
Γιατί δεν παρευρίσκονταν στη συνάντηση και οι αρμόδιοί αντιδήμαρχοι αφού είχαμε ενημερώσει για τον σκοπό της επίσκεψής μας;.
Κύριε δήμαρχε, αν το γήπεδο του Αργυροπούλου θέλετε να λέγεται Δημοτικό, οφείλετε να κάνετε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να το διατηρείτε στην κατάσταση που πρέπει.
Κύριε δήμαρχε, με αυτή σας την ενέργεια δεν βάλατε απέναντι σας τους εκπροσώπους της ομάδας μας που σας επισκέφτηκαν αλλά την πλειοψηφία του χωριού μιας και αυτό το χωριό εκπροσωπούσαμε στη συνάντησή μας.
Υ.Γ.
Από αυτήν την καταγγελία κατά της Δημοτικής Αρχής εξαιρούμε τον αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Μπανταβάνη Γεώργιο και τον πρόεδρο του Δ/Δ Αργυροπουλίουκ. Χρ. Κουτίνα, οι οποίοι είναι κοντά στην ομάδα και βοηθούν στο μέτρο που μπορούνε με προσωπικό κόστος» καταλήγει η διοίκηση της «Δόξας Αργυροπουλίου».

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass