«Κάθε μέρα και καλύτεροι»

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΩΤ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΜΕ ΓΙΟΒΑΝΟΒΙΤΣ ΚΑΙ ΜΛΑΝΤΕΝΟΒΙΤΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗN ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΠΡΟΥΣΟΥ

Δημοσίευση: 20 Ιουλ 2018 22:19

Τον απολογισμό των πρώτων δέκα ημερών που η ΑΕΛ κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Καρπενήσι έκανε ο τεχνικός Σωτήρης Αντωνίου μιλώντας στους ποδοσφαιριστές εκφράζοντας την ικανοποίησή του αλλά παράλληλα τους επισήμανε ότι χρειάζεται και βελτίωση με βάση την αγωνιστική εικόνα που είχαν στο φιλικό παιχνίδι με τα Γιάννενα.


Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων τους είπε: «Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κάνατε και με τον ζήλο με τον οποίο δουλεύετε. Στο φιλικό με τα Γιάννενα βγάλαμε πολλά από αυτά που κάνουμε στην προπόνηση.
Μας ενδιαφέρει η κυριαρχία στα παιχνίδι, που το πετύχαμε αλλά δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε.
Στην αρχή δεν ήμασταν καλοί αλλά μετά αποκτήσαμε ρυθμό που πιστεύω ότι η διάρκειά του θα ανεβαίνει σε κάθε παιχνίδι. Χαίρομαι που υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός και αυτό που με χαροποιεί ιδιαίτερα είναι ότι οι μικροί βοηθάνε στις προπονήσεις και γίνεται πιο υψηλό το επίπεδο αυτών και υπάρχει ποιοτική προπόνηση».
Ο προπονητής περισσότερα συμπεράσματα θα βγάλει στο Κυριακάτικο φιλικό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, στο οποίο μάλλον θα χρησιμοποιήσει σε κάθε ημίχρονο και διαφορετική ενδεκάδα.
Η χθεσινή προπόνηση περιελάμβανε το πρωί δύναμη στο γυμναστήριο και το απόγευμα ταχυδύναμη ενώ σήμερα το πρόγραμμα έχει μια προπόνηση το πρωί. Το απόγευμα η ομάδα θα επισκεφθεί το μοναστήρι του Προυσού (είναι αφιερωμένο στην Κοίμηση της Θεοτόκου και πανηγυρίζει στις 23 Αυγούστου, στην Απόδοση της Κοίμησης) που χτίστηκε εκεί τον 12ο αιώνα.

 

ΠΕΡΙ ΔΑΝΕΙΚΩΝ
Το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό θα αποτελέσει ένα καλό τεστ για τον Ισπανό Κασάδο που δοκιμάζεται με την ομάδα της ΑΕΛ στο Καρπενήσι ενώ σχετικά με τους παίκτες που θα δοθούν δανεικοί, αυτό θα αποφασιστεί μετά την επιστροφή της ομάδας από το Καρπενήσι. Πάντως χθες άνθρωποι της ΠΑΕ ΑΕΛ μας έλεγαν ότι δεν θα δοθεί δανεικός κανένας Λαρισαίος παίκτης.

 

ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ
Σε συμβιβασμό ήρθε χθες η ΑΕΛ με τον Γιοβάνοβιτς και τον Μλαντένοβιτς που είχαν κάνει προσφυγή. Δύο προβλήματα λιγότερα...

 

ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ
Την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΑΕΛ, ζητούσε ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Ηλίας Κυριακίδης, για οφειλή από την εποχή που η ομάδα αγωνιζόταν στην Γ’ Εθνική, ως ερασιτεχνικό σωματείο, διεκδικώντας τα δεδουλευμένα που του οφείλονται από τη σεζόν 2013-2014. Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αποφάσισε τη μερική κατάπτωσή της και έτσι οι «βυσσινί» καλούνται να καλύψουν τις οφειλές προς τον Ηλία Κυριακίδη.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΕΑ:
«Αίτηση του αθλητή Ηλία Κυριακίδη περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ-Α.Ε.Λ. (εξ αναβολής) ΜΕΡΙΚΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ».

 

Καλούσης: Πάντα στην καρδιά μου

Τη λύση της συνεργασίας του με την ΑΕΛ υπέγραψε ο Λαρισαίος αρχηγός της Κ20 Χρήστος Καλούσης, που φεύγει από την ομάδα σαν φίλος και με ευχές για τα καλύτερα(δείγμα του ήθους αλλά και της αγάπης για την ομάδα) λέγοντας: «Ευχαριστώ όλους τους προπονητές - παράγοντες, πρώην και νυν, που πίστεψαν σε μένα και με βοήθησαν με τις συμβουλές τους. Θεωρώ μεγάλη μου τιμή που αγωνίστηκα ως παίκτης και αρχηγός της Κ-20 στην ομάδα της ΑΕ Λάρισας που είναι όνειρο σχεδόν όλων των ποδοσφαιριστών που παίζουν σε όλες τις ομάδες του νομού Λάρισας.
Εύχομαι, ως Λαρισαίος, στην ιστορική ομάδα της πόλης μου να έχει πάντα επιτυχίες όπως της αξίζουν και σε όλους τους παίκτες υγεία και δύναμη στους αγώνες τους. Η ΑΕΛ ήταν και θα είναι πάντα στην καρδιά μου».

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass