Ανανέωσε ο Δημ. Τόλιος στον Οικονόμο Τσαριτσάνης

ΣΤΙΣ 13/8 Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 26/8 ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Δημοσίευση: 21 Ιουλ 2018 19:16

Πιστή στην υλοποίηση του σχεδιασμού της νέας περιόδου, η διοίκηση του Οικονόμου Τσαριτσάνης προχώρησε σε μία ακόμη ανανέωση ποδοσφαιριστή, εκ των πρωταγωνιστών της περυσινής πορείας που στέφθηκε με την κατάκτηση του ντάμπλ στον Νομό Λάρισας.


Ο λόγος για τον εξαιρετικά προικισμένο μεσοεπιθετικό, τον 25χρονο Δημήτρη Τόλιο, ο οποίος - παρότι ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό κατά την προηγούμενη περίοδο - κατέγραψε 21 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, σημειώνοντας παράλληλα 7 τέρματα, αρκετά εκ των οποίων καθοριστικά.

 

ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ
Τη Δευτέρα 13 Αυγούστου θα πληροφορηθεί ο Οικονόμος τον αντίπαλό του για την πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, στην οποία θα συμμετάσχουν οι κυπελλούχοι των 53 ΕΠΣ της χώρας (ή όσοι εξ αυτών επιθυμούν, καθώς η συμμετοχή τους για φέτος δεν είναι υποχρεωτική και δεν επισύρει κυρώσεις). Οι αγώνες της πρεμιέρας της διοργάνωσης θα διεξαχθούν στις 26 Αυγούστου.
Παράλληλα η κλήρωση για τη 2η φάση θα διεξαχθεί στις 28 Αυγούστου και τα παιχνίδια στις 5 Σεπτεμβρίου, ενώ για την 3η φάση (που θα μετέχουν και οι ομάδες της Football League) η κλήρωση ορίστηκε για τις 7 Σεπτεμβρίου και οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 16 Σεπτεμβρίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass