Κολυμβητικός Διάπλους Λίμνης Πλαστήρα

Διοργανώνεται και φέτος το διήμερο 4-5 Αυγούστου

Δημοσίευση: 23 Ιουλ 2018 15:29

Για 19η συνεχή χρονιά ο Ναυταθλητικός Σύλλογος Λαμπερού Λίμνης Πλαστήρα σε συνεργασία με τον Δήμο Πλαστήρα και την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας διοργανώνει τον Κολυμβητικό Διάπλου Λίμνης Πλαστήρα το διήμερο 4-5 Αυγούστου 2018.


Ο Κολυμβητικός Διάπλους της λίμνης Πλαστήρα είναι μία διοργάνωση που ξεκίνησε το 1999 από τον Ναυταθλητικό Σύλλογο Λαμπερού Λίμνης Πλαστήρα και σκοπό έχει την ανάδειξη της περιοχής καθώς και την εξοικείωση μικρών και μεγάλων με την κολύμβηση στη λίμνη.
Όπως και τις προηγούμενες χρονιές έτσι και φέτος αθλήτριες και αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα βουτήξουν στα νερά της λίμνης και θα κολυμπήσουν από την Πεζούλα μέχρι την πλαζ Λαμπερού.
Το Σάββατο 4 Αυγούστου 2018 θα γίνει ο αγώνας των 500 μέτρων για παιδιά κάτω των 14 ετών. Οι συμμετέχοντες θα συγκεντρωθούν στην πλαζ Λαμπερού στις 15:00 και η εκκίνηση θα δοθεί στις 16:00. Μετά τον αγώνα θα γίνει η απονομή των μεταλλίων.
Την Κυριακή 5 Αυγούστου 2018 θα γίνουν οι αγώνες των 1.000 μέτρων και των 4.000 μέτρων. Η συγκέντρωση των συμμετεχόντων θα γίνει στην πλαζ Λαμπερού αυστηρά στις 09:00, απ’ όπου θα γίνει η μεταφορά τους οδικώς και ακτοπλοϊκώς στο σημείο εκκίνησης. Η εκκίνηση των αγώνων θα δοθεί στις 10:30 και 11:00 αντίστοιχα. Ο αγώνας των 4.000 μέτρων θα ολοκληρωθεί 45 λεπτά μετά την άφιξη του πρώτου αθλητή.
Όποιος αθλητής επιθυμεί να αγωνιστεί με βατραχοπέδιλα ή wet suit θα πρέπει να το δηλώσει στη γραμματεία πριν τον αγώνα και θα αγωνιστεί εκτός κατάταξης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass