Ανακοινώνει Τροΐζι, «κλείνει» Λουκάο ο Απόλλωνας

Τρεις Βραζιλιάνοι κι ένας Καμερουνέζος στο «στόχαστρο» των «Κυανόλευκων»

Δημοσίευση: 23 Ιουλ 2018 22:34

Του Aρη Γκουτρουμάνη

Τα τυπικά απομένουν για να κλείσει οριστικά το θέμα του προπονητή στον Απόλλωνα Λάρισας. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι «κυανόλευκοι» αναμένεται εντός των ημερών (το πιθανότερο σήμερα) να ανακοινώσουν τη συμφωνία συνεργασίας με τον Μαρσέλο Τροΐζι, ο οποίος θα πάρει τη σκυτάλη από τον Κατερινιώτη, Νίκο Θεοδοσιάδη. Ο Βραζιλιάνος τεχνικός θήτευσε την περσινή σεζόν κατά το πρώτο μισό στην Καλλιθέα και στη συνέχεια ήρθε στην ΑΕΛ, όπου αρχικά ανέλαβε την Κ20 και στη συνέχεια αποτέλεσε στέλεχος του προπονητικού τιμ της πρώτης ομάδας.


Σε ό,τι αφορά στα υπόλοιπα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το τεχνικό επιτελείο του Απόλλωνα Λάρισας, ως προς τον γυμναστή θα γίνουν συζητήσεις με τους Κώστα Μαργαρίτη και Χρήστο Καπελιάνη, ενώ για τη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων επικρατέστερος φέρεται να είναι ο παλαίμαχος του Απόλλωνα Λάρισας, Μπάμπης Μπακαρός.

ΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ
Αναφορικά με τα μεταγραφικά, στο «στόχαστρο» των «κυανολεύκων» βρίσκεται ο Βραζιλιάνος Λούκας Μάρκος Μεϊρέλες ή εν συντομία Λουκάο. Ο 23χρονος επιθετικός αγωνιζόταν τα δύο προηγούμενα χρόνια στην 1η κατηγορία των Σκοπίων με τις Ρενόβα και Γκιόρτσε Πέτροφ, πραγματοποιώντας συνολικά 29 συμμετοχές. Ο Λουκάο ήρθε στην Ευρώπη από τη βραζιλιανική Άρσεναλ και πρόκειται για έναν παίκτη που θα βοηθήσει σημαντικά τον Απόλλωνα στο νέο πρωτάθλημα της Football League. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συζητήσεις των δύο πλευρών βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο.
Από κει και πέρα ενδιαφέρον έχει εκδηλωθεί για δύο ακόμα Βραζιλιάνους επιθετικούς, καθώς και για τον 21χρονο Καμερουνέζο, Χερβ Ουίλιαμ Μποντιόνγκ Αντιόλο, για τη θέση του ανασταλτικού μέσου.
Παράλληλα ο Απόλλωνας κινείται για την απόκτηση δύο κεντρικών αμυντικών (ενός έμπειρου κι ενός μικρότερου σε ηλικία), ενώ τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν ημερομηνίες για δοκιμές παικτών.
Η προετοιμασία αναμένεται να ξεκινήσει στις 3 Αυγούστου, ενώ μετά τον 15αύγουστο η ομάδα θα αναχωρήσει για το κέντρο προετοιμασίας (ή στο Ελατοχώρι Πιερίας ή στα 3-5 Πηγάδια Νάουσας), όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο αυτής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass