Συζήτησαν για τα νέα πρωταθλήματα υποδομής

ΝΕΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Δημοσίευση: 24 Ιουλ 2018 15:26

Την πρώτη της επαφή με τους υπεύθυνους των τμημάτων υποδομής των σωματείων είχε χθες η νεοσύστατη Επιτροπή Πρωταθλημάτων Υποδομής της ΕΠΣΛ, παρουσία του προέδρου της Ένωσης, Δημήτρη Μπουχλαριώτη.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων της νέας αγωνιστικής περιόδου, τις ηλικιακές κατηγορίες (που φέτος θα είναι εναρμονισμένες με τη σχετική οδηγία της ΕΠΟ), την έναρξη των αγώνων, την κατάρτιση των ομίλων, τους προπονητές, αλλά και την προκήρυξη που θα καταρτιστεί.

Παράλληλα επειδή η ΕΠΣΛ δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στα πρωταθλήματα υποδομής, τα οποία χαρακτηρίζει ως ακρογωνιαίο λίθο για το τοπικό ποδόσφαιρο, αποφάσισε τη διεύρυνση της νεοσύστατης 3μελούς Επιτροπής με επτά νέα μέλη από ανθρώπους που έχουν πείρα στον χώρο. Συγκεκριμένα την Επιτροπή Πρωταθλημάτων Υποδομής της ΕΠΣΛ πλαισιώνουν πλέον οι κ. Βουτυρίτσας, Λιούπας, Καφφές, Κουκουλιαύκας, Κορομπίλιας, Αναστασίου και Γκόλτσος.

Την ερχόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση στην οποία αναμένεται να οριστικοποιηθούν κάποια πράγματα και να ληφθούν αποφάσεις.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass