Μίνι ανασχηματισμός στην ΑΕΛ

Δημοσίευση: 27 Ιουλ 2018 22:28
Καρανίκας και Ζίζιτς θεωρούνται σίγουροι στο αρχικό σχήμα Καρανίκας και Ζίζιτς θεωρούνται σίγουροι στο αρχικό σχήμα

Επέστρεψε χθες η ΠΑΕ ΑΕΛ από το Καρπενήσι όπου έκανε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και στο διάστημα αυτό έδωσε τρία φιλικά παιχνίδια όπου γνώρισε δύο ήττες από Γιάννενα και ΟΦΗ με 1-0, ενώ ήρθε ισόπαλη με τον Λεβαδειακό(0-0).

Στα τρία φιλικά παιχνίδια το κύριο χαρακτηριστικό ήταν ότι η ΑΕΛ δεν πέτυχε ούτε ένα τέρμα παρά την πληθώρα ευκαιριών που δημιούργησαν οι παίκτες, με αποτέλεσμα να παρθεί η απόφαση για έναν μίνι ανασχηματισμό στην ομάδα ενώ ο τεχνικός Σωτήρης Αντωνίου παρότι το 3-5-2 του έβγαλε φάσεις προχωράει στην τακτική σε ένα plan Β που δοκίμασε στο Καρπενήσι.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΑΕΛ θα αποχωρήσει ο Παπαφώτης(έκπληξη) ενώ λύθηκε το συμβόλαιο με τον Νικολούδη. Ο Καπός προορίζεται δανεικός για τον Ιωνικό Νικαίας ενώ και ο Σαφαρίκας μάλλον θα αποτελέσει παρελθόν για την ομάδα ενώ ίσως έχουμε και μία ή δύο ακόμα ηχηρές αποχωρήσεις. Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν συζητήσεις με δύο παίκτες για να λύσουν πρόωρα τη συνεργασία τους με την ομάδα.
Δε ξέρουμε αν αυτό γίνει πριν τον φιλικό αγώνα με τη Λαμία αύριο στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας η μετά από αυτό.
Εκτός από τον ανασχηματισμό στο έμψυχο δυναμικό πιθανόν στον αυριανό αγώνα με τη Λαμία ο τεχνικός Σωτήρης Αντωνίου ετοιμάζει και ένα plan Β στην τακτική καθώς αντί του 3-5-2 θα εφαρμόσει το 4-2-3-1 βάζοντας μέσα στη μεγάλη περιοχή τον Φριούι και δείχνοντας την προσπάθεια να λύσει το πρόβλημα του σκοραρίσματος.
Στο 4-4-2 στην άμυνα τα δύο μπακ θα είναι ο Καρανίκας με τον Χούμπτσεφ που διακρίνονται ιδιαίτερα ενώ δίδυμο στα σέντερ μπακ θα είναι ο Ζίζιτς με τον Μόρα η τον Γκόλια.
Αμυντικά χαφ θα παίξουν ο Φατιόν με τον Μιλοσάβλιεβιτς που είναι οι παίκτες που πέρυσι έδειξαν ότι συνεργάζονται άψογα.
Στα πλάγια η ομάδα θα αποκτήσει ταχύτητα με τους Σαχίτι(πολύ καλός στο φιλικό με τον ΟΦΗ) και Ντέλετιτς ενώ πίσω από τον Φριούι που θα παίξει μπροστά θα είναι ο Πίτι ή εκτός αν ο Αντωνίου κάνει το ρίσκο και βάλει τον Πινακά που αποτελεί την έκπληξη νεαρού παίκτη μέχρι τώρα στην προετοιμασία.
Γενικά γίνεται προσπάθεια να βρεθεί τρόπος ώστε η ομάδα να πετύχει τέρματα και παράλληλα εκτός από την αλλαγή τακτικής είμαστε βέβαιοι ότι ψάχνει και για φορ.
Περισσότερα για τις προθέσεις του Αντωνίου θα φανούν στη σημερινή προπόνηση.

Παρελθόν ο Θεοδωρόπουλος;

Σύμφωνα με χθεσινοβραδινές πληροφορίες, που δεν επιβεβαιώθηκαν από την ΠΑΕ ΑΕΛ, ζητήθηκε να λύσει το συμβόλαιό του ο Λαρισαίος τερματοφύλακας Κώστας Θεοδωρόπουλος.

Κλεισμένος ο Χαγκιγκί
Η ΑΕΛ κινήθηκε στην απόκτηση του Ιρανού τερματοφύλακα Αλί Ρεζά Χαγκιγκί. Ο Χαγκιγκί γεννήθηκε στις 2 Μαΐου 1988 και έχει ύψος 1.93 ενώ πέρυσι αγωνίσθηκε στη Σουηδική Σούντσβαλ όπου έπαιξε 17 παιχνίδια.
Έχει αγωνισθεί ακόμα στην Πορταγαλική Μαρίτιμο, στη Ρωσική Ρουμπίν Καζάν(είχε παίξει αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League), στη Πενιαφέλ(Πορτογαλία) ενώ στη χώρα του έπαιξε στην Περσέπολη.
Έχει κατακτήσει ένα κύπελλο με τη Ρουμπίν Καζάν ενώ είναι 22 φορές διεθνής. Αγωνίσθηκε και στα τρία παιχνίδια της ομάδας του στο Μουντιάλ του 2014 στη Βραζιλία. Κόντρα στην Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι κατάφερε να κάνει εξαιρετικές αποκρούσεις, όμως λύγισε στο 90’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του άσου της Μπαρτσελόνα. Το όνομά του έπαιξε και στα ρεπορτάζ του Πανιωνίου και του Άρη.
Τελευταία του συμμετοχή στην εθνική Ιράν ήταν στα προκριματικά του Μουντιάλ στη Ασιατική ζώνη όπου αγωνίσθηκε σε τέσσερα παιχνίδια.
Πληροφορίες από τη λαρισινή ομάδα αναφέρουν ότι περιμένουν ο παίκτης να εκδώσει βίζα για την Ελλάδα και να έρθει στη Λάρισα για να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass