Ανεβάζει τον πήχη ο Φαλανιακός

Τ. ΜΠΕΡΙΤΖΑΣ: «ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΟΙ, ΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΕΙΤΕ ΚΥΠΕΛΛΟ». ΑΣΤ. ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ: «ΚΑΝΑΜΕ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ»

Δημοσίευση: 27 Ιουλ 2018 22:31

Η φετινή χρονιά για τον Φαλανιακό θα είναι εντελώς διαφορετική σε σχέση με την περσινή, σύμφωνα με τις φιλοδοξίες και τους στόχους που θέτουν οι άνθρωποι του συλλόγου.

Η ομάδα του Τάσου Μπεριτζά ανεβάζει τον πήχη, επιδιώκοντας να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, αλλά και στον θεσμό του κυπέλλου. Ένας δύσκολος στόχος για τον οποίο διοίκηση, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές δηλώνουν αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να τον υλοποιήσουν.
«Ο Φαλανιακός αφού πέτυχε πέρυσι τον στόχο, που ήταν πάρα πολύ δύσκολος, να παραμείνει στην κατηγορία, φρόντισε φέτος να διατηρήσει το ρόστερ κατά 70-80% ούτως ώστε με τις προσθήκες που έγιναν μέχρι τώρα, αλλά και με αυτές που θα γίνουν στη συνέχεια να συγκροτήσει ένα σύνολο ικανό να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ» είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Φαλανακού, Τάσος Μπεριτζάς προσδιορίζοντας το στίγμα της ομάδας στον νέο ποδοσφαιρικό χάρτη της μεγάλης τοπικής κατηγορίας και πρόσθεσε:
«Μεταγραφικά πετύχαμε αυτά που θέλαμε, με πολύ μεγάλη ωστόσο δυσκολία, οπότε φέτος οι στόχοι θα πρέπει να είναι αντάξιοι της ιστορίας του συλλόγου και όλων όσοι έχουν προσφέρει στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Επομένως οι στόχοι μας θα είναι υψηλοί, είτε αυτό λέγεται πρωτάθλημα, είτε κύπελλο και θα προσπαθήσουμε να τους υλοποιήσουμε παιχνίδι με παιχνίδι μέσα από σκληρή δουλειά.
Μαζί με τον συνεργάτη μου, τον Μιχάλη Μαλαμά, θέλουμε να μάθουμε σ’ αυτά τα παιδιά το σωστό ποδόσφαιρο και με πνεύμα ομαδικότητας να πετύχουμε τους στόχους μας απέναντι σε ομάδες αξιόλογες.
Θεωρώ, σύμφωνα με τις κινήσεις που έγιναν από την πλευρά των ομάδων, ότι το φετινό πρωτάθλημα θα είναι πιο ανταγωνιστικό όσον αφορά στη βαθμολογία. Σε ποιότητα μένει να το δούμε γιατί τα τελευταία χρόνια δεν υπάρχει σταθερότητα στην ποιότητα. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση που για μια ακόμα χρονιά εμπιστεύθηκε τις τύχες της ομάδας σε μένα και σίγουρα αποτελεί τιμή για μένα να δουλεύω στον Φαλανιακό.
Οι συνθήκες που παρέχει στους προπονητές και τους παίκτες είναι ιδανικές όχι μόνο για την Α’ τοπική αλλά και για μεγαλύτερη κατηγορία. Μπράβο σ’ αυτούς τους ανθρώπους γιατί ματώνουν, όπως και σε όλους όσοι ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και θέλουν να είναι φερέγγυοι» κατέληξε ο Τάζος Μπεριτζάς.

ΑΣΤ. ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ: «ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΕΤΡΑΔΑ ΚΑΙ ΠΛΕΪ ΟΦ»
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Φαλανιακού, Αστέριο Αμανατίδη η χρονιά θα είναι ιδιαίτερα απαιτητική για την ομάδα, η οποία θα διεκδικήσει την είσοδό της στην τετράδα και τα πλέι οφ.
Όπως χαρακτηριστικά είπε «προσπαθήσαμε να κρατήσουμε το σύνολο, των ποδοσφαιριστών που είχαμε στον β’ γύρο του περσινού πρωταθλήματος και παράλληλα να δώσουμε ευκαιρίες στα νέα παιδιά. Επίσης κάναμε κάποιες στοχευμένες μεταγραφικές κινήσεις προκειμένου να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο, το οποίο θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στο νέο πρωτάθλημα και να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Δηλαδή οι στόχοι μας ξεκάθαρα είναι υψηλοί για τη νέα σεζόν. Να μπορέσουμε να μπούμε στην τετράδα των πλέι οφ. Όλοι μαζί, διοίκηση, προπονητές και ποδοσφαιριστές με τη στήριξη του κόσμου θα παλέψουμε για να υλοποιήσουμε αυτόν τον στόχο. Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία και να έχουμε ένα καλό πρωτάθλημα».

Οι αλλαγές στο ρόστερ

Αποχώρησαν: Κολοβός, Σουλιώτης, Γεωργούλας, Παπαγεωργίου.
Επανήλθε: Ι. Αλατάς
Αποκτήθηκαν: Παππάς, Σούλι, Τσιάκος, Μαστακούλης

Ετοιμοι για τα δύσκολα

Έτοιμοι για μία δύσκολη και απαιτητική χρονιά παρουσιάζονται οι παίκτες του Φαλανιακού, οι οποίοι δηλώνουν αισιόδοξοι για την επίτευξη των υψηλών στόχων που θέτει η ομάδα. Ας δούμε τι είπαν ορισμένοι εξ αυτών:
Χρήστος Λυγούρας: «Οι στόχοι σε σχέση με πέρσι είναι τελείως διαφορετικοί. Αυτό άλλωστε το δείχνουν και οι κινήσεις που έγιναν μέχρι τώρα. Θέλουμε να κάνουμε όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία στο πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα μας ενδιαφέρει και το κύπελλο. Επίσης θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να αναδείξουμε τα νέα παιδιά».   
Στέλιος Παππάς: «Ελπίζω ότι θα κάνουμε καλή χρονιά γιατί δημιουργήσαμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Θα παίζουμε κάθε Κυριακή σε κάθε παιχνίδια για τη νίκη. Έχουμε αρκετά νέα παιδιά που διψούν για διάκριση και αυτό είναι θετικό. Μας περιμένει ένα δύσκολο πρωτάθλημα και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να κερδίζουμε κάθε Κυριακή».
Σπύρος Ιωαννίδης: «Η ομάδα θέλει να πρωταγωνιστήσει φέτος και το βάρος πέφτει στους δικούς μας ώμους αλλά και στους προπονητές. Επομένως χρειάζεται πολλή δουλειά, ωστόσο είμαστε αισιόδοξοι ότι θα τα καταφέρουμε. Το πρωτάθλημα θα είναι πιο ανταγωνιστικό σε σχέση με πέρσι και πιστεύω ότι θα παίξουμε πρωταγωνιστικό ρόλο και θα φτάσουμε στην τετράδα».

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass