Δύο σχήματα κόντρα στη Λαμία

ΣΕ ΑΝΕΥΡΕΣΗ ΦΟΡ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ Η ΑΕΛ

Δημοσίευση: 28 Ιουλ 2018 22:31

Νέο φιλικό παιχνίδι δίνει σήμερα η ΑΕΛ στη Λαμία με τη φερώνυμη ομάδα(19.00) και ο τεχνικός Σωτήρης Αντωνίου έχοντας εικόνα από τα τρία προηγούμενα φιλικά που έδωσε η λαρισινή ομάδα στο Καρπενήσι, όπου πραγματοποίησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, θα επιχειρήσει να λύσει το πρόβλημα του σκοραρίσματος(μέχρι τώρα δεν έχει πετύχει ούτε ένα τέρμα).

Για τον λόγο αυτό θα εφαρμόσει δύο τακτικές, μία σε κάθε ημίχρονο, στο πρώτο μέρος το 4-2-3-1 ενώ στην επανάληψη το 3-5-2 που εφήρμοσε σε όλα προηγούμενα φιλικά παιχνίδια.
Με το 4-2-3-1 θέλει να δει πώς μπορούν να συνεργαστούν ο Σαχίτι με τον Ντέλετιτς στα πλάγια έχοντας τον Φριουί στην κορυφή της επίθεσης και πίσω απ’ αυτόν τον Πίτι.
Λογικά στο αρχικό σχήμα θα είναι ο Σουλούκος ή ο Γκέκας, στην άμυνα οι: Καρανίκας, Γκόλιας, Ζίζιτς, Χούμπτσεφ, αμυντικά χαφ ο Φατιόν με τον Μιλοσάβλιεβιτς και από μπροστά οι: Ντέλετιτς, Πίτι, Σαχίτι και στην κορυφή της επίθεσης ο Φριούι. Στο φιλικό αυτό ο τεχνικός Σωτήρης Αντωνίου θα έχει λιγότερες επιλογές αφού επιβεβαιώθηκαν οι χθεσινές πληροφορίες της «Ε» για απομάκρυνση παικτών και αυτές είναι των Θεοδωρόπουλου, Κασάδο(έκπληξη), Παπαφώτη και Σαφαρίκα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ : «H ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι κατόπιν κοινής συμφωνίας δεν θα ενεργοποιηθούν οι συμφωνίες για τους ποδοσφαιριστές Παπαφώτη και Casado. Ήδη οι ποδοσφαιριστές αναχώρησαν για τις πατρίδες τους. Σε διαδικασία λύσεως συμβολαίου κοινή συναινέσει βρίσκεται η ΠΑΕ ΑΕΛ με τους τερματοφύλακες Κώστα Θεοδωρόπουλο και Αλέξανδρο Σαφαρίκα, οι οποίοι και δεν θα συμμετέχουν στην αποστολή της ομάδας μας για τον αυριανό(σ.σ σημερινό) φιλικό αγώνα στη Λαμία». Η ΠΑΕ ΑΕΛ έλυσε και επίσημα το συμβόλαιο του Τάσου Κρητικού, που το δεύτερο μισό της σεζόν 2017-2018 αγωνίστηκε δανεικός στον Πανσερραϊκό και είχε 19 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Football League, χωρίς να πετύχει κάποιο τέρμα.

ΔΥΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Στην ΑΕΛ εκτός από αποχωρήσεις θα έχουμε και προσθήκες παικτών καθώς, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η ΑΕΛ ψάχνει για φόρ περιοχής και τερματοφλυλακα. Η περίπτωση της απόκτησης του Ιρανού τερματοφύλακα Αλί Ρεζά Χαγκιγκί δεν δείχνει να περπατάει και η λαρισινή ομάδα στρέφεται σε νεότερο παίκτη.

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΦΙΛΙΚΟΥ
Προς ματαίωση σύμφωνα με πληροφορίες βαδίζει το φιλικό της ΑΕΛ στην Κύπρο με την Ανόρθωση, αλλά οριστική απόφαση θα έχουμε σήμερα καθώς υπάρχει μια οικονομική διαφορά μεταξύ της λαρισινής ομάδας και της Κυπριακής.

ΔΟΚΙΜΕΣ
Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε ότι τη Δευτέρα 30 και την Τρίτη 31 Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν ανοικτές προπονήσεις με σκοπό την αξιολόγηση ποδοσφαιριστών που θα αποκτηθούν για να επανδρώσουν την ομάδα της Κ17. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι ποδοσφαιριστές που έχουν γεννηθεί τα έτη 2002 και 2003. Οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν στο Προπονητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΑΕΛ στα Δένδρα Τυρνάβου και θα έχουν ώρα έναρξης τη Δευτέρα 30/7 τις 18:30 (άφιξη το αργότερο στις 18:00) και την Τρίτη 31/7 τις 10:30 πμ (άφιξη το αργότερο στις 10:00).
Κάθε ποδοσφαιριστής που επιθυμεί να δοκιμαστεί πρέπει απαραιτήτως να έχει μαζί του πρόσφατη ιατρική βεβαίωση, έγγραφη άδεια από το σωματείο που ανήκει για να συμμετάσχει στις προπονήσεις, καθώς και αθλητική περιβολή και ποδοσφαιρικά παπούτσια.
* Επίσης την Τρίτη 31/7 κατά τη διάρκεια των πρωινών δοκιμαστικών θα πραγματοποιηθεί και η πρώτη συγκέντρωση του τμήματος της Κ17.

Ξανάσμιξαν Μετίν - Κοτσόλης

IMG 0403

Σε κοινωνική εκδήλωση που έγινε σε γειτονική περιοχή ξανάσμιξαν ο Στέφανος Κοτσόλης και ο Τουμέρ Μετίν. Δύο παίκτες που τίμησαν τη φανέλα της ΑΕΛ και όταν είδαν στην ίδια εκδήλωση τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, θυμήθηκαν και την προσφορά του στην ομάδα όταν ήταν αυτοί παίκτες της...

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass