Στις 23 Σεπτεμβρίου η σέντρα στη Γ’ Εθνική

ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΘΑ ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ Ο ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ ΚΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΘΟΥΝ

Δημοσίευση: 29 Ιουλ 2018 15:12

Στις 23 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει ο φετινός μαραθώνιος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας σύμφωνα με την προκήρυξη που εγκρίθηκε από την Ε.Ε. της ΕΠΟ.

Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε οκτώ (8) ομίλους, ωστόσο υπάρχει περίπτωση ανάλογα με τον αριθμό των σωματείων που θα δηλώσουν συμμετοχή, ο αριθμός των ομίλων να τροποποιηθεί.

Τα σωματεία έχουν την υποχρέωση να υποβάλουν στην Ε.Π.Ο., έως τη Δευτέρα 13 Αυγούστου τη δήλωση συμμετοχής. Στην περίπτωση που το σωματείο –πρωταθλητής δεν δηλώσει συμμετοχή, τότε το δεύτερο σωματείο στη βαθμολογική κατάταξη που έχει δικαίωμα να το αντικαταστήσει, μπορεί να υποβάλει δήλωση συμμετοχής έως την Παρασκευή 17 Αυγούστου. Εάν και το δεύτερο σωματείο δεν δηλώσει συμμετοχή, τότε το τρίτο σωματείο στη βαθμολογική κατάταξη που έχει δικαίωμα να το αντικαταστήσει, μπορεί να υποβάλει δήλωση συμμετοχής έως την Πέμπτη 23 Αυγούστου.

ΠΡΟΒΙΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗ FOOTBALL LEAGUE

Στη Football League θα προβιβασθούν συνολικά τέσσερις ομάδες, που θα προκύψουν από το «ειδικό πρωτάθλημα». Οι όροι διεξαγωγής του εν λόγω «ειδικού πρωταθλήματος» θα ανακοινωθούν μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης των δηλώσεων συμμετοχής και τον καταρτισμό των ομίλων.

ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ ΣΤΙΣ Ε.Π.Σ.

Ο αριθμός των σωματείων, συνολικός και ανά Όμιλο, που θα υποβιβαστούν στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου στα πρωταθλήματα ευθύνης των ΕΠΣ, θα αποφασιστεί από την Ε.Π.Ο. μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης των δηλώσεων συμμετοχής.

ΠΡΟΒΙΒΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Ε.Π.Σ.

Οι πενήντα τρεις (53) πρωταθλήτριες ομάδες των Ε.Π.Σ. και οι τρεις (3) δευτεραθλήτριες ομάδες των ιδρυτριών Ενώσεων, δηλαδή συνολικά πενήντα έξι (56) ομάδες, προβιβάζονται στη Γ ́Εθνική κατηγορία για την περίοδο 2019–2020

Σε περίπτωση που μία πρωταθλήτρια Α ́ κατηγορίας τοπικού πρωταθλήματος Ε.Π.Σ. (ή δευτεραθλήτρια προκειμένου περί των τριών ιδρυτριών Ενώσεων) δικαιούμενη να προβιβαστεί δεν δηλώσει συμμετοχή για οποιονδήποτε λόγο στο ως άνω πρωτάθλημα, τότε αντικαθίσταται από τη δευτεραθλήτρια και αν αυτή επίσης δεν μπορεί ή δεν δηλώσει συμμετοχή, από την τριταθλήτρια. Αν υπάρξουν δικαιούχες ομάδες που δεν δηλώσουν συμμετοχή και δεν υπάρξει η δυνατότητα να αντικατασταθούν με τον εδώ προβλεπόμενο τρόπο, τότε δεν συμπληρώνονται με άλλο τρόπο και το πρωτάθλημα διεξάγεται με λιγότερες ομάδες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass