Λείπει το γκολ και αναζητεί σέντερ φορ

Η ΑΕΛ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ - ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΦΗ

Δημοσίευση: 01 Αυγ 2018 22:12

Τέσσερα φιλικά παιχνίδια έχει δώσει μέχρι σήμερα η ΑΕΛ στο πλαίσιο της προετοιμασίας της και εκεί που εντοπίζεται περισσότερο το πρόβλημα είναι στον επιθετικό τομέα, όπου οι «βυσσινί» ακόμη δεν έχουν βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Η λαρισινή ομάδα έχει γνωρίσει τρεις ήττες από τον ΠΑΣ Γιάννενα, τον ΟΦΗ και τη Λαμία με το ίδιο σκορ(1-0), ενώ αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα στη φιλική αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό.

Ενδέχεται λοιπόν η απουσία των γκολ να δρομολογήσει εξελίξεις και ήδη δημοσιεύματα αναφέρουν περί προβληματισμού για Φριούι, καθώς από τον 26χρονο Αλγερινό επιθετικό η μεταγραφή του οποίου έκανε αίσθηση, η ΑΕΛ περιμένει περισσότερα από αυτά που έχει δείξει έως τώρα.

Χθεσινές πληροφορίες κάνουν λόγο για προσπάθεια απόκτησης δύο σέντερ φορ, ώστε να δώσουν λύσεις πάνω στο πρόβλημα που υφίσταται και η ομάδα να γίνει πιο δυνατή στην αντίπαλη περιοχή.

Εκτός από επιθετικούς, η ΑΕΛ θέλει έναν έμπειρο τερματοφύλακα, ένα αριστερό μπακ και δεν αποκλείεται να αναζητηθεί και ένα δεκάρι, προκειμένου να αξιοποιηθούν σε καλύτερο βαθμό οι επιθετικοί παίκτες.

ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ

Εν τω μεταξύ, επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις οι παίκτες της ΑΕΛ και μετά την οριστική αναβολή του φιλικού παιχνιδιού με τον ΟΦΗ, που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο 4 Αυγούστου στο Ηράκλειο, τροποποιήθηκε και το πρόγραμμα.

Σήμερα λοιπόν θα γίνουν δύο προπονήσεις πρωί και απόγευμα, όπως επίσης και αύριο Πέμπτη, ενώ την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί μια προπόνηση.

Χθες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα ο Μόρσι κυρίως για προληπτικούς λόγους και σήμερα αναμένεται να μπει και πάλι σε κανονικούς ρυθμούς.

ΣΤΙΣ 9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΓΕΝ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΚΑΙ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ SUPER LEAGUE

Οριστικά την Πέμπτη 9 Αυγούστου στις 12:00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Super League, ώστε να υπογραφεί η προκήρυξη του πρωταθλήματος και κατόπιν, να διεξαχθεί η κλήρωση για τη νέα περίοδο, όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Την Πέμπτη 9/8/2018 στις 12:00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση στα γραφεία της Super League. Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1. Έγκριση Προκήρυξης Πρωταθλήματος Super League ΣΟΥΡΩΤΗ (ανδρών) και Προκηρύξεων Πρωταθλημάτων Υποδομών (Κ19, Κ17, Κ15), αγωνιστικής περιόδου 2018 – 2019.

2. Διάφορα.

Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα συνέλθει τη μεθεπόμενη εργάσιμη ημέρα (Δευτέρα 13/08/2018) στον ίδιο τόπο και την ίδια ώρα.

Αν και πάλι δεν υπάρχει απαρτία η Γενική Συνέλευση θα συνέλθει τη μεθεπόμενη εργάσιμη ημέρα (Πέμπτη 16/08/2018) στον ίδιο τόπο και την ίδια ώρα.

*Επίσης, την Πέμπτη 9/8/2018 στις 13:00, θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1. Έγκριση ετήσιου συνοπτικού προγράμματος αγωνιστικής περιόδου 2018 – 2019.

2. Κλειδάριθμοι και λοιπά θέματα κλήρωσης.

3. Παροχή εξουσιοδοτήσεων για τον ορισμό αγώνων 1ης και 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

4. Διάφορα.

Μετά το πέρας των εργασιών του Διοικητικού Συμβουλίου, θα πραγματοποιηθεί η Κλήρωση του Πρωταθλήματος, αγωνιστικής περιόδου 2018 – 2019, στα γραφεία της Super League».

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass